dr Catalin Haiduc (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Alecsa, si eu sunt interesata de raspunsul la intrebarea ta. Poate ne ajuta cineva, desi nu cred ca dr H lucreaza doar cu un singur anestezist.

33+
34 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Alecsa, si eu sunt interesata de raspunsul la intrebarea ta. Poate ne ajuta cineva, desi nu cred ca dr H lucreaza doar cu un singur anestezist.

33+
34 ecografic

La internare trebuie doar buletinu (ramane acolo pana la externare), adeverinta de la servici si analizele. Dr H lucreaza cu dr Ciobanu care este la fel de dragut. Sonda o pune o moasa dupa anestezie si nu doare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Buna,

Mai este cineva pe aici care ar tb sa nasca in perioada sarbatorilor si este in urmarire la dr.Haiduc?
Am fost zilele astea la control si mi-a cam lasat de inteles ca cel mai probabil nu va fii.

Ati auzit ceva de un anumit doctor Florin Popescu care ii tine locul?
Nu gasesc nimic de el pe internet, nimic nimic

27+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancag1981 spune:

multumesc mult pt raspunsuri. continui cu sirul intrebarilor care ma macina.
- voi cum reusiti sa dormiti noaptea? ca pt mine e taaare greu. nu-mi gasesc nicio pozitie cat de cat comoda, ma intorc pe toate partile, imi amortesc si imi trosnesc toate, ma misc ca o baba cand ma ridic din pat.plus ca din ora in ora baie scrie pe mine.
- cele care aveti probleme cu constipatia, cum rezolvati situatia? eu o zi sunt bine, doua nu.
- ma intereseaza si pe mine o lista macar cu un minim de lucruri care sunt necesare pt bebe cand venim de la spital, o lista pt primele zile sau primele saptamani.
saru' mana anticipat! (vedeti, daca nu dorm bine, am la ce sa ma gandesc...)

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancag1981 spune:

zumzu, iata ce a scris cineva despre dl doctor Popescu, la "Burtici de nov-dec 2010": "Dr. Haiduc l-a vorbit numai de bine, spunea ca e putin mai tanar ca dansul (deci vreo 3? de ani) si ca si-a facut practica in Anglia (daca retin bine, practica de vreo 2-3 ani!), spital in care se faceau cam 7.000 de nasteri pe an." nici eu n-am auzit de dansul, dar sunt sigura ca stie dr. H ce face si ca te lasa pe maini bune, daca e sa fie asa.

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancag1981

zumzu, iata ce a scris cineva despre dl doctor Popescu, la "Burtici de nov-dec 2010": "Dr. Haiduc l-a vorbit numai de bine, spunea ca e putin mai tanar ca dansul (deci vreo 3? de ani) si ca si-a facut practica in Anglia (daca retin bine, practica de vreo 2-3 ani!), spital in care se faceau cam 7.000 de nasteri pe an." nici eu n-am auzit de dansul, dar sunt sigura ca stie dr. H ce face si ca te lasa pe maini bune, daca e sa fie asa.

35 +

multumesc frumos. o sa intreb la odiseea de nov.dec fetele

27+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mity84 spune:

buna ZUmzu!eu am facut eco pt 22 de saptamani cu DR.FLORIN POPESCU,si nu pot sa spun k am o parere prea buna despre el.si nasa mea a facut eco tot cu el si ia spus k bebelina ei nu are 2artere la inima.a speriat-o.a fost la Sanador si ia zis k fetita este bn sanatoasa. nu prea vorbeste nu explica.mie nu mia placut de loc de el.eu o sa nasc in ianuarie si sper sa fie dr.H.CA NU VREAU SA NASC CU DR.Florin.te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Multumesc muuuuuuuult pentru info. Incerc sa ma mai linistesc, ca mi-e o frica de mor de operatie.
Va pup.

Alecsa_L, 38+ , AMR 2 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Buna,

Mai este cineva pe aici care ar tb sa nasca in perioada sarbatorilor si este in urmarire la dr.Haiduc?
Am fost zilele astea la control si mi-a cam lasat de inteles ca cel mai probabil nu va fii.

Ati auzit ceva de un anumit doctor Florin Popescu care ii tine locul?
Nu gasesc nimic de el pe internet, nimic nimic

27+ Darius Alexandru

Daca nasti natural, eu zic sa nu-ti faci probleme. Dr Haiduc plaseaza cazurile dumnealui dr Florin Popescu. L-am cunoscut doar asa, schimband 2-3 vorbe. Este un dr tanar si foarte cald, calm.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

a nascut Ionela ! Natural, cu bine!

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35

Mergi la inceput