Voluntariat

Voluntariat | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Ioana, fata mea cea mare (in dec. 17 ani) vrea sa aibe o activitate de voluntariat. In principiu, ii plac activitatile cu copii, se si pricepe. Prefera o arganizatie, nu "la negru".
Ma gandesc ca poate imi dati ceva idei, poate sunteti implicati in asa ceva, aveti ceva experienta...mai ales ca, poate, si mijlocia va fi atrasa.
Multumesc!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu stiu in ce masura ar dori si ar fi Ok, dar chiar avem un subiect in acest sens. Eu as suna sau m-as interesa - intotdeauna se poate face ceva de catre oricine oricand...sunt convins ca se gaseste ceva ...precis

Citeste mai jos:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155721

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Nu stiu sa-ti recomand o anume ONG, te pot ajuta insa sa verifici vreuna daca este serioasa.
Vreau insa sa-ti spun altceva: voluntariatul se face in baza unui contract de voluntariat, pe care probabil ca va trebui macar sa-l vezi, daca nu chiar sa-l semnezi alaturi de ea.
Sugestia mea este sa-l citesti atent, si sa te asiguri ca este OK. Daca vrei, ma pot si uita peste el - daca tu apreciezi ca o opinie in plus nu strica.
N-am nicio indoiala ca vei verifica foarte atent conditiile, mai ales sub aspectul expunerii si al sanatatii. Interventia mea nu vrea decat sa accentueze ca totul trebuie stipulat in acest contract, si respectat ca atare, pentru a nu aparea complicatii inutile.
Sper ca intelegi corect intentia mesajului meu, iar Ioanei ii doresc succes.
(Va admir mult, sunteti o familie speciala pentru care ma bucur din suflet ori de cate ori va citesc!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

pe site la petrom gasesti diverse activitati de voluntariat si asociatiile care se ocupa de ele
In fiecare iarna e o activitate denumita "Vrei sa fi Mos CRaciunul meu?" care presupune impartirea de cadouri copiilor defavorizati si multe altele!

Incearca sa iei legatura cu acele asociatii

http://www.taraluiandrei.ro/ poate va ajuta

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Va multumesc la toti!
Le iau pe rand, cu Ioana. Si mai astept idei

Lai, nu mi se deschide link-ul tau...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Rufus ai PM

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Eu am fost, tot de pe la 17 ani voluntara in cadrul Salvati Copiii, la un centru de zi. Faceam temele cu copiii mai mici si organizam tot felul de activitati. Pot sa spun ca mi-a prins foarte bine si am invatat foarte multe lucruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

http://www.worldvision.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

O prietena a fost la ANIMUS (Asociatia De Formare A Animatorilor De Cartier) pe timpul facultatii. Mergea la gradinite, crese, statea cu copii, colorau, se jucau, se distrau, citeau, pictau, etc.
Telefon: 021/6554309; Fax: 021/2327481
"Scop: Atragerea tinerilor in santiere de voluntariat si implicarea lor in realizarea unor proiecte.
Activitate: Stagii de initiere in domeniul animatiei de cartier cu si pentru tineri. Centre de loisir in cartiere defavorizate social. Schimb international de animatori.
Adresa de contact: Str. Laptari Tei nr. 23"

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

voluntariat poate face in cadrul centrelor de plasament, in cadrul ONG-urilor, in baza unui acord bilateral, trebuie depuse niste acte de identitate, analize medicale daca interactioneaza cu copiii

Mergi la inceput