Dovlecei in sarbatoare *193* LMA Sofia!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Buna seara, mamici dragi!
Am ajuns si eu in sfarsit pe la calculator si desi sunt pe jumatate adormita deja, am vrut sa intru macar sa va salut.
Am avut sustinerea in catedra vineri, a fost bine, foarte obositor (ceea ce e lege in ultima perioada). Mai am un pas cu sustinerea publica luna viitoare si dupa aia gata! Adica gata cu doctoratul si plonjez in teancul de treburi pe care le-am lasat la serviciu.

Parte cea mai frumoasa a excursiei mele la Timisoara, a fost ca m-am intalnit cu Aida si cu nazdravanul ei cu ochi albastri. Aida a fost extraordinara, a venit de acasa doar ca sa ma duca la aeroport si m-a suportat cu stresul ca voi pierde avionul. Multumesc de mii de ori, Aida! Cat despre Erik, e un dulce cuminte de tot! Nu-mi venea sa cred cat e de cuminte si ma tot intorceam in scaun sa ma conving ca e un copil in spate.

Nazdravanii mei sunt amandoi mucosi si au inceput sa faca si un pic de febra in seara asta. Mosorelul a fost cuminte in ziua cand am lipsit, dar de cand m-am intors nu mai vrea deloc mancare . Numai tzitzi toata ziua . Si ma cauta disperat daca nu ma vede sau nu ma aude prin preajma. Si de cate ori l-a scos sotz afara s-au intors imediat ca el il tragea inapoi la usa sa ma verifice.

Busici e bine la gradi; se pare ca am nimerit bine. Educatoarea e foarte draguta, are experienta de 9 ani in domeniu, au inceput deja sa invete poezii si cantecele iar de saptamana viitoare incep si alte activitati. Si-a facut deja doi prieteni si imi povesteste o gramada cand vine acasa. Doar atat, ca ar fi frumos daca as fi si eu cu el acolo.[sic!] Cordonul ombilical nu s-a rupt de tot.

Noapte buna, dragele mele mamici! Promit sa revin cat mai curand cu urari si sa ajung la zi cu mesajele.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Buna Dimineata,

Bia ce mult ma bucur ca te vad.
bine ca ai terminat cu ce a fost mai greu.
la sustinerea publica putem veni si noi, right? Ca sa te sustinem in public. Daca va fi programata dupa amiaza in Bucuresti, I'll be there. (asadar, daca stii deja, unde va fi si cand, pliz sopteste-mi in urechea dreapta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza dragelor!

Toata ziua de ieri m-am gandit la Ana si Buni, am vrut sa le felicit, sa aiba parte numai si numai de bine! Nela, draga mea, esti incredibil de norocoasa, cineva acolo sus te iubeste cu siguranta!

Mai, apropo de subiectul dezbatut! Sa ridice mana sus cine-a crezut ca va fi atat de greu si solicitant! Zic de mamicile la primul copil!

Eu tot timpul am zis, ca daca voi ramane insarcinata, toate lucurile se vor rezolva ca prin farmec, problemele vor disparea si viatza mea isi va relua cursul firesc. Eram sigura ca o sa am ajutor din partea bunicilor, doar era un copil atat de asteptat, chiar imi planuisem sa ma intorc la munca dupa 6 luni, stiind ca am cu cine s-o las.
Dupa ce s-a nascut, mama a venit o data s-o vada la materniate si inca o data pt vreo 30 mins cand avea pisi cam 2-3 saptamani iar bunica paterna, la care ne-am mutat sa ne ajute imi zicea intr-una ca o sa creasca si n-o sa mai planga, asta in timp ce se uita la mine cum incerc s-o linistesc. As mai avea povesti, dar as da in barfa

Ideea e ca am fost singura cu un copil extrem de provocator si solicitant. Viata mea s-a schimbat radical si-am atins limite pe care nu credeam ca le pot atinge. M-am tot gandit si razgandit, cum sa fac cu pisi sa fie mai linistita, daca e oare din cauza ca pe sarcina am fost atat de stresata, daca e pentru ca eu sunt uneori isterica...si dupa cateva luni am vazut ca nu am solutie decat sa-mi schimb eu atitudinea pentru ca era cel mai la indemana.

O ador pe pisi, nu pot exprima in cuvinte ce inseamna pentru mine, dar mi-e dor de viatza mea, sa merg la serviciu, sa ies serile, sa stau sa beau o cafea in liniste..etc.
Ca sa trec mai usor peste toate schimbarile astea mi-am propus sa gandesc in felul urmator: este un proiect, proiectul vietii mele pe care trebuie sa-l fac bine, excelent. Doi ani extrem de intensi in care numai asta voi face si apoi va fi integrat intre celelalte aspecte ale vietii mele..ceva de genul, nu traiesc pentru copil si traim impreuna..sa ne fie amandurora bine.

Si inca o chestie pe care am invatat-o la modul dureros..cand zic ca nu mai pot, ca am ajuns la limita viatza iti mai da cate una..gen, chestia cu boala cand a trebuit sa fac fatza si sa ma ocup de copil ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat and still counting...

Ma rog, nu stiu dc are legatura cu ce s-a discutat dar am simtit eu o nevoie acuta sa scriu chestiile astea!

Va pup cu dor si drag!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

La multi anisori, Sofia noastra draga, soimita de Canada!.
Sa cresti mare sanatoasa si vesela (cu asa parinti sigur sigur o sa fi tare tare frumoasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui crocodana
ca nu pateste nimic...ma gandesc ca nu e deloc mica sa inteleaga ca nu poate capata orice oricand! voi ati trecut prin asta? cum procedati? nu imi place sa-i zic nu e voie, o las sa descopere, dar sunt cazuri, mai ales cand iesim afara, cand nu stiu altfel cum sa ii spun, decat NU! un sfat??
Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Croco mami, eu tind sa cred ca totusi sunt prea mici ca sa-si dea seama ca de fapt, nu toata lumea este a lor sau ca nu se invarte in jurul lor totul..

si Ana tipa cand nu fac ce vrea ea! vai de sufletelul meu ce am patit pana i-a trecut "febra laptopului"...cum il vedea deschis, cum se agata de birou si tipa sa o urc pe el...daca-l inchideam in timp ce o luam in brate, incerca sa-l deschida..tot cu urlete, bineinteles;
N-am avut incotro si vreo 2 saptamani nu l-am tinut deschis decat atunci cand dormea...se pare ca s-a lecuit..nu-i mai trebuie,decat daca ma uit la poze cu bebei

Afara...cand ne plimbam romantic, de manuta, Ana mangaie cu cealalalta manuta toate masinile din parcare...si nu se poate sa nu o duc intr-acolo, ca ma trage ea! deci, mangaiem masinile pline de praf (inclusiv rotile! vai viata mea! acolo unde-i negreala mai neagra, acolo pune mana)! apoi, mai merge un pic si vede gramada de frunze..vrea sa se aseze in mijlocul ei, in fundulet, si sa imprastie frunzele..o las, n-am ce face! ma asez si eu langa ea si dam cu frunze-n sus..
si tot asa! ridica pietricele de jos, pe care uneori vrea sa le bage-n gura..sunt pe faza, i le iau fara sa strig "nu";

sau, daca vrea sa faca ceva ce chiar nu se poate (gen sa plimbe-n mana un caca uscat de caine) o indepartez pe ea sau obiectul cu pricina..

cam asa ne distram noi...Ama ce vrea sa faca afara si tu preferi sa nu?

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

ai dreptate mami, m-am exprimat ca o cizma...ei acum descopera si de fapt e invers....toata lumea e a lor....ma intreabam de fapt daca ei percep , din intonatie, din actiune,ca acolo e pericol, ca "nu are voie"! na ca iar am zis!

afara suntem pe aceeasi lungime de unda cu voi cum bine ai descris...incerc sa-i distrag atentia (anomis ), dar nu functioneaza mereu, e ambitioasa, retine locul si se intoarce. Cand nu merge asa, o iau pur si simplu in brate, ii cant sau ii povestesc.
Am la mine ca si Liliacul un intreg arsenal de sters manutele, insa in 5% din cazuri tot duce mana la gura dupa ce a periat rotile unei masini, inainte ca eu sa reactioneaz ....

fetele si multumesc!

ps. anomis mami, dublu , imi place asa de tare cum imi zici tu crocomam ca ma gandesc sa-mi schimb nickul

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

'Neata fetele,
Urez si eu numai bucurii si multa sanatate pentru

ANA BANANA SI BUNI

Un sincer

LA MULTI ANI!!!!

Scuze de intarziere dar ieri n-am intrat ca suntem raciti

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

LA MULTI ANI SOFIA

Ana-Maria
Vladimir

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

La multi ani Sofia bucovineanca, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa la suflet!

La multi ani Vladimir si Ana Maria chiar daca nu va cunoastem!

Biaz, felicitari pt sustinere si te asteptam cu drag. Sanatate baietilor.

Fragutza, Lull .

Emy, ti-am vazut frumusetea mica.

Crocodana, te-ai mai obisnuit cu freza micutei?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ciao fetelor!
in sfarsit si eu cu mana pe o tastatura , suntem la Constanta si bebel doarme. Sunt total pe dinafara cu discutia o sa recuperez sa vad despre ce e vorba.

Ana de nela

Sofia de delia

multa sanatate si sa aveti parte doar de bucurii!

... ma bag repede la recuperari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

LA MULTI ANI SOFIA!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Ciao fetelor!
in sfarsit si eu cu mana pe o tastatura , suntem la Constanta si bebel doarme. Sunt total pe dinafara cu discutia o sa recuperez sa vad despre ce e vorba.

Si cred ca iei si micul dejun, eu asta fac.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput