Dovlecei in sarbatoare *193* LMA Sofia!!!
Raspunsuri - Pagina 14
mary_07 spune:
La multi ani Ana!
Sa fii sanatoasa,asta e cel mai important,sa cresti mare si frumoasa si sa devii OM,asa cum isi doreste mama ta cea draga!
La multi ani Buni ! Sa mai traiesti o mie de ani ,sa le aduci multe bucurii celor din jur !
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Dana15 spune:
Nela, draga mea, ce mesaj frumos ne-ai scris!
O pupam pe Ana pe caputul ei frumos, ii dorim sa creasca mare, sa creasca frumoasa, sa fie OM....si mai ales, sa fie sanatoasa!
La multi ani, Bananuca draga!
Lui Buni sa-i spui te rog ca este minunata! sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere...sa o vada pe Ana mamica! Saru'mana Buni!
Sa fie sanatosi toti dovlceii dragi sarbatoriti astazi!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Dana15 spune:
vreau sa scriu un pic referitor la ceea ce a spus Raluk:
Ia sa vad, manutele sus! cate din mamicile aflate la primul copil si-au inchipuit ca asa va fi viata lor dupa aparitia puiului?
Eu una, nu! aveam alte idei in cap! ma vedeam citind treburile mele in timp ce Ana invartea niste jucarii...si multe chestii le vedeam eu altfel, nu are rost sa le insir acum...nu o data, i-am spus sotului meu ca daca stiam ca cat de mult se va schimba viata noastra, poate ca mai asteptam un pic..sa mai fi invatat meserie, sa ma mai fi distrat, sa fi avut vacante mai multe..el imi spune ca daca mamele ar stii dinainte cum este, nimeni nu ar mai face copii
Ralu, totul este sa reusesti sa nu-l compari pe Alex cu nici un alt copil! Alex este unic si perfect! nu conteaza ca alti copii la varsta lui stau in carut linistiti, stau oriunde-i pui si zambesc la oricine..sunt defecti, nu's reali! eu asa-mi spun...
Ana este un copil f f putin sociabil! Daca iesim afara isi ia fatzuca de om serios, atent la tot ce se intampal-n jus si atat! degeaba o saluta si-i fac "coucou" vecinii nostri (pe care deja ii cunoaste de 5 luni!) ca pot sa numar pe degetele de la o mana zilele cand le-a zambit asa, in coltul gurii; mi-ar place si mie sa fie mai sociabila, mai dragalasa, sa fie un copil charmat cum se spune pe aici..sa zambeasca la oameni si nu sa se uite speriata la mine de fiecare data cand cineva se apropie prea mult de ea; as putea spune ca sunt invidioasa pe vecina de la 3 care are o fetita cu 2 luni mai mica decat Ana si care rade la oricine, toata lumea o face avion, sta in brate la toata lumea..o nebunie! (dar! copilul asta a crescut de la inceput asa..cu lume multa-n jur). Ti-am mai spus candva ca ei mancau afara si copilul plangea cu manutele intinse spre ei..nici macar nu se uitau la ea...m-am dus sa o iau sa se joace cu Ana...asa i s-a luminat fatuca la bietul copil! atunci am fost rautacioasa si mi-am zis in gand ca "nu meritati copilul asta! cu siguranta, nu!"
din pacate nu mai pot scrie ca s-a trezit prichi..si oricum am scris mult...
Sabina ti-am vazut minunile migdalate! sunt superbeee! prima poza cu Erika mi-a placut la nebunie! sper sa ai o zi mai buna astzai si sa te mai ingaduie durerile!
o pup si pe Meli caci vad ca s-a trezit..
Editez postul la cateva ore dupa ..acum am avut timp sa-mi arunc un ochi pe ceea ce am scris..am facut ditamai cacofonia..vroiam sa cer scuze ochisorilor dumneavoastra...
stie fata sa scrie corect dar, graba strica treaba, nu?
diamar78 spune:
Buna dimi!
Am uitat ca e si ziua lui buni de Ana. La multi ani buni de Ana, sa va tina Dumnezeu sanatoasa ca sa va puteti bucura cat mai mult de minunea asta de fata.
Nela, ce cadou ai primit?
Laura78nico, incetut o sa fie bine la gradi. Iti este mult mai usor de cand a inceput gradi. E la program normal sau prelungit?
Lili, mama rabdatoare. Asa-i ca Andra a fost mai cumintica?
Eu asa am constatat ca daca primul a fost mai raut, al doilea e mai cuminte si invers.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
madalina84 spune:
ANA BANANA sa crest mare,sanatoasa si sa te bucuri de familia minunata in care ai intrat
BUNI DE ANA sa fiti sanatoasa si viata lunga sa va vedeti nepoata mare si sa va mandriti cu ea
MAMI DE ANA sa fi sanatoasa sa ai parte de tot ce e mai bun in lume si viata sa-ti fie numai zambete si fericire
ANOMIS ma intrebai ce a primit Irinelul,pai de la mami a lui multa dragoste (nu au intrat bani pe card),multe hainute de la rude,prieteni si bani de la nasica si alte rude.Iar de la tacsu un telefon pe 15 sa-l pup din partea lui
Ca veni vorba de copil sa stiti ca Iri e tare sociabil,care accepta sa mearga la oricine,rade cu toata lumea si rar plange cand plec de langa el.Exact cum spune si DANA a fost un copil care a crescut cu multa lume in jurul lui si asta a contat mult.Chiar si aseara vorbeam cu Florin si ii spuneam ca astept momentul cand voi putea merge cu el de manuta,cand ma voi putea intelege cat de cat cu el si atunci nu mai imi pot reprosa ca sunt o mama iresponsabila,poate nu sunt dar consider ca in momentul de fata ii e mult mai bine langa ai mei si mai in siguranta decat la mine acasa unde sa-l tin numai in premergator caci mie frica sa-l port de manute prin casa sa nu ma impiedic sau dezechilibrez si sa cadem amandoi.Sunt zilnic cu el dar nu dorm cu el,imi fac planuri alaturi de Florin care il includ automat si pe el si imi tresare sufletul cand ma gandesc ca acum are cine il cara pe Iri daca il ia somnu pe undeva.Nu stiu daca ma credeti dar am momente cand ma uit spre cer si spun:Doamne multumesc,esti prea bun cu mine,mi-ai trimis o minune care sa ma faca sa ma simt implinita ca i-am dat viata si la nici un an mi-ai trimis un barbat care sa imi complecteze familia.
Si ca sa nu va mai zapacesc cu fericirea mea,va doresc o duminica placuta si ma duc sa ma pregatesc caci plecam in mall la Bucuresti cu Irinelul si nasica.
Mie dor de voi si imi pare rau ca nu mai pot fi atat de activa sau atat de atenta la ce se scrie aici dar sunt sigura ca voi stiti ca va iubesc mult si faceti parte din viata mea
alex25 spune:
LA MULTI ANI ANA
Sa iti dea Dumnezeu toata sanatatea din lume, sa cresti mare si frumoasa si sa te faci OM, cum bine zice mama ta!!!
Tudor
David
Simon
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Offff, mai fetelor, sa stiti ca toate trecem prin momente mai mult sau mai putin grele. Si mandra mea, pe cat a fost de cuminte pe atat este de rea uneori. Nici eu nu mai pot iesi din camera fara sa urle ca taiata, are si ea momente cand nu ii convine absolut nimic, DAR cel mai tare tragem atunci cand este soatza mea in preajma....atunci este jale mare, nu vrea nici in bratem nici pe jos, nici pe sus, nici joaca, trage de pantalonii lui si tipa, plange, se vaita, un adevarat calvar. Ceea ce observ eu este ca toate ne pangem cam de acelasi lucru, ceea ce inseamna ca este doar o etapa din viata lor care va trece si trebuie sa tinem steagul sus. La noi de departa cel mai rau lucru este cu refuzatul sau vomitatul laptelui, am momente cand imi vine sa imi iau campii, dar ma gandesc ca asa este felul ei si atata timp cat este sanatoasa incerc sa ma mentin si eu pe linia de plutire.
Eu va imbratisez pe toate c mare drag si sa speram impreuna la clipe mai linistite.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
crocodana spune:
La multi ani invingatoarei nostre dragi si bunicii ei de milioane! Strutza draga, iti dorim sanatate, noroc si multe bucurii iar bunicii tale minunate sanatate si ani frumosi in care sa-i umple sufletul fetele dansei minunate!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
mary_07 spune:
I'm back
Vroiam sa mai scriu referitor la personalitatile copiilor,la fel cum zicea si Sabina () si ai mei sunt foarte diferiti.Alex e mult mai independent,mai serios , in schimb ce Razvi e taaare afectuos (ar sta lipt de mine in brate ore in sir pe cand Alex abia statea si sta cateva minute).Razvi e mai moale,mai plangacios (si un ton mai ridicat il face sa-i dea lacrimile sau daca il mai loveste Alex din greseala sau il mai impinge,unu doi se apuca de plans). E cam ca o fetita ,sensibilitatea e principala lui caracteristica .
Cat despre teoria ca daca primul e rau ,al doilea e cuminte (sau invers), la noi nu se aplica
Ralucule si eu il vad pe Alex un fratior tare,dar tare bun si dragastos
Nela ai scris tare frumos !
Astept cu nerabdare partea a doua!
O imbratisez tare pe Ana si ii doresc sa aiba o zi minunata azi ,alaturi de cei dragi!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana ca nu pateste nimic...ma gandesc ca nu e deloc mica sa inteleaga ca nu poate capata orice oricand! voi ati trecut prin asta? cum procedati? nu imi place sa-i zic nu e voie, o las sa descopere, dar sunt cazuri, mai ales cand iesim afara, cand nu stiu altfel cum sa ii spun, decat NU! un sfat?? Mami de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Croco mami, eu tind sa cred ca totusi sunt prea mici ca sa-si dea seama ca de fapt, nu toata lumea este a lor sau ca nu se invarte in jurul lor totul..
si Ana tipa cand nu fac ce vrea ea! vai de sufletelul meu ce am patit pana i-a trecut "febra laptopului"...cum il vedea deschis, cum se agata de birou si tipa sa o urc pe el...daca-l inchideam in timp ce o luam in brate, incerca sa-l deschida..tot cu urlete, bineinteles;
N-am avut incotro si vreo 2 saptamani nu l-am tinut deschis decat atunci cand dormea...se pare ca s-a lecuit..nu-i mai trebuie,decat daca ma uit la poze cu bebei
Afara...cand ne plimbam romantic, de manuta, Ana mangaie cu cealalalta manuta toate masinile din parcare...si nu se poate sa nu o duc intr-acolo, ca ma trage ea! deci, mangaiem masinile pline de praf (inclusiv rotile! vai viata mea! acolo unde-i negreala mai neagra, acolo pune mana)! apoi, mai merge un pic si vede gramada de frunze..vrea sa se aseze in mijlocul ei, in fundulet, si sa imprastie frunzele..o las, n-am ce face! ma asez si eu langa ea si dam cu frunze-n sus..
si tot asa! ridica pietricele de jos, pe care uneori vrea sa le bage-n gura..sunt pe faza, i le iau fara sa strig "nu";
sau, daca vrea sa faca ceva ce chiar nu se poate (gen sa plimbe-n mana un caca uscat de caine) o indepartez pe ea sau obiectul cu pricina..
cam asa ne distram noi...Ama ce vrea sa faca afara si tu preferi sa nu?