Dovlecei in sarbatoare *193* LMA Sofia!!!
Raspunsuri - Pagina 13
crocodana spune:
La multi ani Sophie si Eva!
Sa cresteti frumos si sa va bucuratii clipa de clipa parintii!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
Imi cer scuze sincer ca am uitat, una dintre mamici a propus parca sa vedem care sunt dovleceii de un an care nu merg inca. Treceti-ne si pe noi pe lista! Nu avem curaj sa ne desprindem de mami! I-am luat ham (hotarasem clar ca nu o sa fac asta ) si cand e in ham merge perfect, adica eu il tin asa de forma, daca insa nu-l simte.....nimic...da manuta, asteapta, maxim 2 3 pasi in casa, dar isi cauta imediat un punct de sprijin...
fug si sper sa revin ca mai aveam ceva de zis....nu scapati asa usor!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
mary_07 spune:
Am avut o dupa-amiaza plina,sunt rupta, am intrat doar sa-i spun doo vorbe lui Raluk
Ralucule azi m-am gandit mult la voi
Tu si Relu sunteti niste parinti minunati si sunt convinsa ca Alex va fi un copil bun si linistit.Sunt sigura de asta ! Ai fost si esti o mama extrem de devotata,putine sunt pe lumea asta asa ca tine. Eu pe Alex in vad la momentul de fata ca pe un "geniu neinteles" (stii,eroul romanelor/nuvelelor din liceu era mereu un geniu neinteles ).Da,e un copil extrem de destept pentru varsta lui si care ar vrea sa-si puna in aplicare toate cunostintele de care da dovada...numai ca nah,e cam mic pentru asta .
De cum va putea merge singur si va putea vorbi o sa fie totul mult mai diferit.
Vei vedea,o sa ai o primavara minunata!
Te imbratisez !
Noapte buna all!
Pe Nela o pup si o astept maine cu berica la patrat
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
laura78nico spune:
BUna fetele!
In primul rand LA multi ani sarbatoritelor de azi NelaM si Andrecj!
LA multi ani tuturor dovleceilor care au facut un an in ultima saptamana!
Despre noi: Ramona a inceput gradi si a fost o saptamana cam grea. In fiecare dimineata o lasam plangand, dar educatoarea ei mi-a spus sa nu disper ca este normal. Si minune vineri nu a plans deloc, dar stiu sigur ca luni va plange!
Mihaita nu merge nici el singur, daca il tinem de maini sau in ham nu are nicio problema, dar singur nu are curaj. Si-a facut un cucui care acum este pe trecute(a cazut din pat).Si cam atat.
Sunt in urma rau, dar am vazut ceva pe prima pagina asa ca vreau sa-i urez si eu MIhaelei sarcina usoare si un bb sanatos!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
LA MULTI ANI EVA ! Sa cresti mare, sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
diamar78 spune:
In ce zi era sa nu intru.
La multi ani Nela si Andrecluj!
La multi ani Eva, sa cresti mare , sanatoasa si frumoasa la suflet!
Si daca tot e aproape de 12 ii urez si scumpei Ana la multi ani cu sanatate si sa se faca OM asa cum spune mama ei.
Ce bine o intelg eu pe Raluk, ce m-as fi facut eu sa-mi faca Matei asa cum mi-a facut astazi cand a fost numai la mine la picioare si-i trebuia in brate. Dar Dumnezeu a avut grija de nervii mei care oricum sunt subrezi si mi-a dat un copil cuminte ca primul a fost si este teroare.(dar cand nu fac prostioare e asa un scumpel si ocos). Eu tot timpul l-am asemanat pe Alex cu David al meu.
Astazi de nu stiu cate ori i-am spus sa nu se mai bage cu masina in Matei ca-i rupe picioarele. Il mai si pupa dar tot timpul trebuie sa-i faca ceva.
Sunt un pic "invidioasa" pe Mary ca se intelg asa bine copiii. Adica si mie imi este asa un pic rusine ca sunt printre putinele mamici cu 2 copii care se plang ca nu se prea intelg fratiorii.
Anomis, azi am vazut si eu pozele cu Dinutu, e un frumusel. Ce faceti mami cu 2 masini, unde le puneti?
Sabina, ce gipsy cu ochi migdalati ai tu. Au cu cine semana asa frumoase.
Ma duc la culcarica ca e tarziu.
Astazi toata ziua am trebaluit si tot mai este de facut ordine in casa. Si am cumparat un carut de care acum normal ca sunt nemultumita. Nu exista lucru pe care sa-l cumpar de care sa nu fiu nemultumita cand ajung acasa, ba culoarea cealalta era mai frumoasa, ba nu sta bine copilul, mai bine mergeam sa-l vad si pe celalalt pe care-l vazusem eu inainte. Acum sincer vorbind cred totusi ca nu sta prea bine copilul, sta asa cu fundul mai jos si picioarele mai sus daca intelegeti ce vreau sa spun. Cred ca sunt bolnava de tot timpul sunt nemultumita.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
MangaGirl spune:
buna seara, buna seara
Andre, mami, la multi ani fericiti! sper ca ati avut o zi minunata!
Eva, la multi ani! sa fii sanatoasa!
raluk si lili va pup cu mare drag. Nici Aidan nu e linistit. ba, mai bine spus, nu sta o clipa. se pune in patru labe ca sa se ridice si apoi sa se aseze si iarasi o ia de la capat. vrea in brate, ca apoi sa ma impinga si apoi iarasi sa vrea in brate. nici el nu se uita la tv can u prindem nici un canal. eu am fost un copil linistit. nu stiu neaparat de Sergiu, dar unchii lui au fost asa apucati ca el. Cred ca asa sunt unii copii, energici...eu uneori ii spun ca e figurant.
si Aidan se trezeste de nspe ori pe noapte, maraie, plange ca apoi sa adoarma la loc. in juma de ora iar tipa sau maraie. mananca de nspe mii de ori noaptea, iar eu ma trezesc mai obosita decat m-am culcat. peste i doarme 2-3 ore, de cele mai multe ori intr-o singura repriza.
trag speranta ca va fi mai bine. stiu ca nu pare si era mult mai usor cand avea 3 luni si unde-l puneam acolo statea, dar parca totusi e mai usor oarecum. eu am renuntat sa-i gatesc separat. mananca ce mancam si noi dar nu pun sare in mancare. si i-o sarez separat cat pentru el. am prins smecheria cu mancatul impreuna si cand vede ca-i dau din farfuria mea cu furculita de oameni mari, deschide gura bucuros.
desi baga absolut tot in gura, culege firmiturile de sub masa si ar linge orice, inclusiv caloriferele, desi nu reusesc sa mai fac nimic cat el e treaz, mi se pare ca e mai usor pentru ca pare ca incepe sa inteleaga. desi ma sifdeaza crunt, se uita foarte candid in ochii mei si scoate cartile una cate una din biblioteca...stiu sigur ca intelege ca nu e voie.
am o prietena a carui baiat are 5 ani si era neastamparat pe la 2 ani cand mi-l aduc aminte. acum este extrem de cu bun simt si manierat si ascultator. ei s-au intors de curand in romania si li se spune la gradi ca se vede ca a crescut in alta tara. e foarte respectuos. imi povestea prietena ca a ramas blocat cand l-a vazut pe tatal prietenului lui dandu-i copilului o palma la fund. l-a cam marcat treaba asta pentru ca pana la 5 ani mama lui nu l-a atins o data. si totusi, o asculta. deci nu cred ca trebuie sa ne facem griji pentru ca se vor face ascultatori si atunci vom fi pregatite si noi pentru al doilea copil. nu e usor, dar cred ca nu e fericire mai mare decat sa-i vezi jucandu-se impreuna. eu imi aduc aminte cat am suferit ca nu am avut o sora sa ma joc cu ea si o rugam pe mama mereu sa-mi faca o sora.
va pup pe toate cu mare drag.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
diamar78 spune:
Mai sunt inca 3 sarbatoriti de 19 se[tembrie asa ca La multi ani Simion, Tudor si David.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Ellenuta spune:
ANA
La multi multi ani, draga mea bananuca!! Sa ai numai zile senine, multa fericire, sa fii sanatoasa si mintoasa, sa ai noroc si sa fii fericita alaturi de mamica ta minunata, de tati al tau, de bunici si de cei dragi!!
TUDOR
DAVID
SIMON
La multi ani, dovlecei! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
NelaM spune:
Fetele, va salut cu mare drag!
Tin neaprat sa va zic ca mi-ati facut ziua mult, mult mai frumoasa, cu toate urarile si gandurile bune ce ni le-ati trimis!
Neam de neamul meu nu a primit atatea urari, va zic! Va spun cu mana pe inima! Am fost atat de fericita incat azi mi-am luat o ora din ziua Bananei sa raspund la fiecare mesaj in parte, este extraordinar de frumos un gest ca acesta, sa gasesti un moment liber si sa urezi cuiva drag! Si stiu ca mai ales, voi, mamicile, stiu despre ce vorbesc!
M-au impresionat foarte tare, trebuie sa recunosc, toate mesajele!
Este un weekend cum nu am mai avut pana acum: un weekend frumos, in care tatal Anei s-a intors din delagatie si a petrecut cu noi o zi minunata, in ciuda oboselii acumulate (a aterizat la 5 dimineata in HK, dupa un zbor de State). O zi in care am realizat cat este de usor sa fii fericit, prin gesturi simple si oameni care tin la tine si te pretuiesc ca pe tine, OMUL!
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat cel mai de pret dar de ziua mea: o Ana sanatoasa si o familie sanatoasa, alaturi de care sa ma bucur (desi i'm not getting any younger, din contra, nu vad ce atata bucurie ). Si cand zic asta chiar stiu despre ce vorbesc. Ma bucur ca Ana este atat de frumoasa, si activa si curioasa, dar mai presus de toate ma bucur ca este sanatoasa! Stiti cu siguranta despre ce vorbesc!
Astazi este o zi si mai frumoasa!
Le sarbatorim pe Buni si pe The Great Banan!
Acum 34 de ani Dumnezeu ii daduse unei femei bune, frumoase, calde, cu un suflet mare, un dar nepretuit: un gemotoc grasunel, chiar de ziua ei! Un copil bun, care nu plangea nici cand facea pishulica si care manca tot ce prindea, inclusiv noaptea, cand se mai marise, o trezea si ii zicea "Ma foame..."
Un bot de om care peste 33 de ani (si alte 70 si de kile )dadu nastere altei minuni... char de ziua ei: o fetita mica mica, paroasa, un tzar de om care abia prindea tzitzi in gura, dar cand o prindea se tinea cu disperare de ea...o luptatoare, o minune care ieri ma tragea de tricou in public (o sa va trimit pozele pe mail).
Si povestea continua mai pe seara... cu riscul de a va plictisi... poate reusesc sa intru pe seara un pic.
Asa ca, dragele mele, va multumesc. Un buchet mare de trandafiri albi de la mine, Ana si Buni!
Sunteti extraordinare si vreau sa stiti lucrul acesta!
Ma bucur tare ca suntem prietene!
Va sarut!
La multi ani sarbtoritilor zilei!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)