aspirator - de care?
imi doresc un aspirator care sa cantareasca putin, sa fie micut dar sa traga foarte bine...am tot vazut diverse marci...(ca nici marca nu stiu care e mai buna)...dar nu ma pricep...ce putere trebuie sa aiba? si ce marca?
inca ceva: cu filtru? fara filtru? de care filtru? lavabil sau nu...
multumesc frumos
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Raspunsuri
Rufus spune:
Cu filtrare prin apa. Sa vezi si tu ce namol ai in casa...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
grati.ela spune:
eu am luat Phillips FC9170...il recomand mai ales daca ai covoare grele - trage minunat praful!
bulinuta27 spune:
nu am covoare grele...doar niste covoare asa gen 1,3/1,3 si 2 1,5/1,5 in rest gresie si parchet...
in rest rufus...zici cu filtrare prin apa, nu? ...sa ma ia groaza de ce gasesc in casa
multumesc mult
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
ligia13 spune:
cu filtrare prin apa ..clar!
Din pacate nu exista modele micute la tipul asta de aspirare! Cel putin acu 2 ani cand mi-am cumparat eu!
edit : noi avem Zelmer si e ok.
bulinuta27 spune:
ceva in genu asta ziceti?
http://www.vendaria.ro/ProductDetails.aspx?ProductKey=512
Poze noi
Poze
Marilen spune:
Nu stiu ce aspirator sa-ti recomand sa cumperi, te sfatuiesc doar sa ocolesti aspiratorul cu filtrare prin apa "Conti"-Italia pe care nu-l pot folosi caci trei sferturi din praf iese in camera.Am crezut ca are el o problema...vreo defectiune ceva...am fost la reprezentanta si mi-au spus: cati bani dati, atata face(daca imi amintesc bine vreo 4 milioane acum ceva timp in urma...nu erau dintre cele f. ieftine...
geniest spune:
Tocmai am returnat la Selgros un aspirator cu filtrare prin apa. Motivele returului:
-prea voluminos si greu (umplut cu apa);
-putere de 1400 W insuficienta. Nu mi-a placut cum trage;
-cablul nu se deruleaza (nu poate fi ascuns in interiorul lui);
-spalat recipientul dupa fiecare aspirare;
Dintre toate de mai sus cel mai tare ma deranjeaza greutatea si volumul mare si, de asemena, puterea de aspirare atat a motorului, cat si in perie.
Noi am renuntat la ideea de filtrare prin apa si o sa mergem pe un aspirator cu multe filtre, fara sac.
diana spune:
Din aceleasi motive ca cele enuntate de geniest am renuntat si eu la aspiratorul meu cu filtrare prin apa.
Eu am doar 45 Kg si era o adevarata aventura "sa ma lupt cu el".
E adevarat ca apa mi se pare cel mai bun filtru pentru un aspirator ...poate vor aparea pe piata alte modele mai usor de manevrat.
miki68 spune:
Eu nu recomand nimic, ci vreau doar sa va spun ca acea putere pe care o vedeti inscrisa pe aparat (1400 W, 2000 W etc.) e doar puterea motorului (consumul), nu si puterea de aspirare. Un aspirator bun, din punctul meu de vedere, trebuie sa aiba cel putin 400 W putere de aspirare, altminteri doar starneste praful.
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)