Stil de viata: HRANA VIE. Pro sau contra?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama42 spune:

Astazi, iubitul meu sotior dulce a papat urmatoarele (poate mai intra Ramona si imi spune daca este ok)
- dimi - 1 mar, 3 prune, 1 piersica, 1 para si cateva boabe de strugure, curate si taiate felii, peste care am presarat cateva frunzulite de grau incoltit
- pranz - 1 sfecla rosie, 1 morcov, o telina, 1 radacina de hrean toate rase si drese cu ulei de masline + sare ayurvedica
- seara - ciuperci champignon cu maioneza in care am adaugat usturoi si cateva migdale pe care le-am dat prin razatoarea mica, un castravete si o rosie cuburi. separat i-am mai facut o salata (parca nu dadea bine doar un fel si nu parea suficient) dintr-o rosie, un ardei, o ceapa, un ardei iute (la cerere).

Draga mea Ramona, din experiena ta, stiu ca inca nu dai sfaturi medicale e ok, ce-ar urma? sunt debusolata. Mi-ar trebui o schema, cum spunea Sabina, data de un profesionist... dar atotstiutorul sot nu doreste, eu insa DA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
[i

Draga mea Ramona, Mi-ar trebui o schema, cum spunea Sabina, data de un profesionist... dar atotstiutorul sot nu doreste, eu insa DA.

fetelor va rog luati in calcul ca RAmonaki isi face valijoarele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mie ziuca asta mi se pare in completa, eu nu stiu asa multe ca Charlie, (ce sa zic, nu stiu nici 1% din ce stie ea) ar as adauga boabe de genul linte , naut, neaparat...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui mama42

Astazi, iubitul meu sotior dulce a papat urmatoarele (poate mai intra Ramona si imi spune daca este ok)
- dimi - 1 mar, 3 prune, 1 piersica, 1 para si cateva boabe de strugure, curate si taiate felii, peste care am presarat cateva frunzulite de grau incoltit
- pranz - 1 sfecla rosie, 1 morcov, o telina, 1 radacina de hrean toate rase si drese cu ulei de masline + sare ayurvedica
- seara - ciuperci champignon cu maioneza in care am adaugat usturoi si cateva migdale pe care le-am dat prin razatoarea mica, un castravete si o rosie cuburi. separat i-am mai facut o salata (parca nu dadea bine doar un fel si nu parea suficient) dintr-o rosie, un ardei, o ceapa, un ardei iute (la cerere).

Draga mea Ramona, din experiena ta, stiu ca inca nu dai sfaturi medicale e ok, ce-ar urma? sunt debusolata. Mi-ar trebui o schema, cum spunea Sabina, data de un profesionist... dar atotstiutorul sot nu doreste, eu insa DA.

Adauga-i zilnic la meniu seminte si nuci crude ( migdale, caju, seminte de in, seminte de canepa, nuci, alune de padure). Satura si au un profil bun de proteine si grasimi. Se pot manca simple, in salate sau facute pareu cu adaos de legume.
Avocado ii poti da zilnic, facut salata, supa, guacamole, etc.
Pe blogul acesta gasesti multe retete minunate http://floridecires7.blogspot.com.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

Citat:
[i

Draga mea Ramona, Mi-ar trebui o schema, cum spunea Sabina, data de un profesionist... dar atotstiutorul sot nu doreste, eu insa DA.

fetelor va rog luati in calcul ca RAmonaki isi face valijoarele !

Sigur, sigur, nu o sa o excedam pe Ramona... asta asa... daca mai intra ea in tihna si mai simte ca ar fi ceva de adaugat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Citat:
citat din mesajul lui mama42

Adauga-i zilnic la meniu seminte si nuci crude ( migdale, caju, seminte de in, seminte de canepa, nuci, alune de padure). Satura si au un profil bun de proteine si grasimi. Se pot manca simple, in salate sau facute pareu cu adaos de legume.
Avocado ii poti da zilnic, facut salata, supa, guacamole, etc.
Pe blogul acesta gasesti multe retete minunate http://floridecires7.blogspot.com.

Multam pentru adaugiri, Puskin! O sa iau mai multe seminte ca sa am in casa, astfel ca nu voi mai duce grija cumparaturilor pentru meniul zilnic.

Mergi la inceput

Sabina, tocmai mi-ai dat o idee excelenta! aveam linte in cosuletul cu "surprize" si nu mai "gatisem" demult asa ceva. A sosit momentul sa o folosesc la un pateu (am vazut o reteta interesanta pe blogurile indicate de voi).

Va multumesc mult, mult!

Mergi la inceput

da, avocado e minunat! Si da si senzatie de satietate.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

pai si cum faci lintea fara sa o fierbi???

Mergi la inceput

nu ai cum, o fierbi, si Charlie zicea ca boabele le fierbe....
lintea rosie de exemplu se face imeiat, mai ales daca o lasi la inmuiat 4, 5 ore, dupa aia o fierbi in cateva minute.
Atentie ca lintea rosie se sfarama.

cealalata linte e mai tare, ar trebui lasata o noapte intreaga la inmuiat.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput