Stil de viata: HRANA VIE. Pro sau contra?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama42 spune:

M-a emotionat mesajul tau, Charlie! Credeam ca ne-ai uitat... :-). Uite, aici ai dreptate, dieta asta se cam ia. Am tinut-o si eu 7 zile si intradevar simteam ca zbor. Apoi am constatat ca trebuie sa mergem des la piata deoarece scadeau achizitiile intr-un ritm ametitor. De o saptamana am revenit la meniu normal si nu mai e asa bine... ma dor toate... Ma gandesc sa il reiau pe cel verde, cum spui tu, de saptamana viitoare. Stii, noi stam cam prost la capitolul smoothie. Nu am incercat pana acum, poate d-aia simt ca am intrat intr-o zona de plictiseala culinara (eu, ca sotul... nu se plange nicidecum); as dori insa sa mai incerc ceva nou, poate ma specializez in a combina verdeturile pentru un smoothie- doua pe saptamana. Cand te vei intoarce, ne mai spui tu ce si cum.
Iti doresc mult bine si sa iti gasesti repede job, sa intri in "sistem" cum se spune.
La noi e frig, umezeala, lumea relativ resemnata vis-a-vis de ce mai fac/zic guvernantii si... asteptam sarbatorile (asta in caz ca te intrebi ce mai e pe acasa)

http://jurnaldegiulesti.blogspot.ro

Mergi la inceput