la noi gradinita in doar 3 zile ne-a cadorosot cu o infectie urinara pe ambele fetite. Eram oricum hotarata sa le mut de acolo dar acum sunt revoltata! Imi vine sa le daram gradinita cu totul!
Kariris imi pare f. rau. Muta-le cat mai repede. Sanatate va doresc.
Noi chiulim deocamdata, ne "distram" cu febra 39, tuse si dureri de gat
lillo, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori.va asteptam cu vesti bune.
kariris, trebuie urgent schimbata gradinita....din pacate. 
noi am fost prezenti la gradinita toata saptamana, cu succes, cu 2 poezii invatate si un cantec. habar nu aveam ca stie asa ceva, azi mi-a zis doamna ca stie cel mai bine din clasa, si ca este cel mai activ si receptiv. l-am pus sa imi spuna poeziile, a vrut doar una si cantecelul, a doua nu a vrut si pace.
deja la Luca se vad schimbari majore. mai atent, mai ascultator, mai rabdator.

mucii sunt tot acolo, adik in nasul lui Luca, putini dar sunt, o tuse razleata, dar este.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
lillo, kariris, crialex, cum sunteti?
cum a inceput saptamana?
noi ok, totul f bine, s-a trezit singur, a mancat si s-a imbracat incantat ca merge la gradinita. m-a si intrebat cand s-a trezit daca merge azi la gradinita.de dimineatza, l-am schimbat la vestiar si a venit d-na ingrijitoare si l-a luat de manuta, ne-am pupat si a plekat cu ea spre clasa.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"