Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (405)
Raspunsuri - Pagina 9
carpatina spune:
La multi ani Maia de mami Missy!
La multi ani Tudor Constantin de mami urmychance!
La multi ani Nathan de mami Taby!
Sa aveti o viata insorita!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Mihaileasco... daca vrei sa-l lasi pe Mihnea in gradinita aia, chiar si la alta grupa...sa NU dai cu agramata de pamant... OK? Chiar daca simti ca asta merita...
Lasand la o parte modul in care ti-a spus .. si cum (crezi tu ca) se uita lumea la tine.. ea a enumerat lucruri pe care si tu le stiai...
(doar acum cateva spatamani numarai frimiturile dintr-un corn, remember?)
Invata-l acasa cum sa se stearga la fund.. lasa-l sa faca singuri lucrurile pe care voi acum le faceti pentru el (gen imbracat, dezbracat, mancat, spalat...)
Lasa la o parte furia, "analizeaza" la rece mesajul agramatei...
Nu-ti mai explic, sunt sigura ca pricepi...
=====================
carpatina spune:
Wow... ce frumos arata weekendul lui Sim!
=====================
carpatina spune:
Sabinescu, bun, esti acasa.. dar care-i concluzia "vizitei" la Viena?
p.s Sa nu zici - Viena e un oras frumos si curat.. ok?
=====================
Sabina spune:
pai concluzia e ca fac tratmentul ala peste o luna si acum vedem cum facem sa platim cat mai putin in el.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Adica, mai concret, e f posibil sa reusesc sa ma inscriu la doctorat acolo, iar asigurarea e sanatate e f ieftina pt studenti si acopera tratamentul asta scump.
Dar e cam din scurt, trebuie sa mai investighez.
Iar sa scrii o teza acolo e mai simplu, ca iti cer subiect mult mai limitat ecat aici si nu ai nici presiunea timpului.
doar cu limba e greu.
Si nu e nicio problema daca nu il fac , important e sa obtin perfuziile
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
Iata cum impusca Sabina doi iepuri deodata . Vezi cum se aseaza lucrurile ?
Sunt gata dvd-urile, vrea cineva sa treaca in weekend pe la hotelul la care a avut loc petrecerea, ca sa stiu sa-i las acolo plicul respectiv ? Daca nu, le las de luni...
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 37+ cu la purtator
ceamica spune:
buna dimineata
la multi ani Tudor de Urmy
da' a curs multa ,,cerneala'' ...Bravo !
m-am uitat de doua ori
m-am intristat iarasi citind cu gradinitele astea !
Nana
Teo te imbratisez , o scoti tu la capat cu tantica aia ! Data viitoare spune-i ca vrei o lista cu lucrurile bune pe care le face Mihnea si daca nu le vede , e cazul sa-si schimbe meseria ! sau sa se trateze la ala de pe umeri ...nu folosi chiar exprimarea mea , la mine diplomatia e la partea deficitara
Slippers felicitari pentru vestile bune ! tine-o tot asa ! Cand am citit ce-ai scris despre frumoasa , am fost tentata sa scriu ,,zi ceva ce nu stim'' dar mi-a placut postarea Carpatinei asa ca subscriu
Carpatina , Adimercedes multumesc tare mult !
Erina vreau si eu sa te sun maine , pe la ce ora e David treaz ?
Alinkav , ce baiat mare si frumos ai tu !
Sabina felicitari pentru progresele lui Gheorghe !
ca tot vorbim de olita , bag si eu un cra-cra caci de o saptamana cere la oala !n-am scapat de tot de pampers , dar acum constientizeaza ce face .
noi am cam profitat de vremea asta buna si ne-am plimbat . Ieri in autobuz Sebastian statea in picioare pe scaun si striga ,, ce de doamne , ce de fete !'' ce sa mai , cavalerul perfect !
eu n-am ajuns la targ ! poate o fac in weekend
Happiness_4_us spune:
Bai Carpatino, n-ai dreptate la faza asta. Fiecare copil are ritmul lui. Asa cum sunte deacord ca fiecare merge, vorbeste cand e timpul, asa e si cu celelalte.
Eu ma intreb ce s-ar fi facut agramata cu Andrei al meu, care abia acum a inceput sa spuna mama, tata si inca cccc cateva cuvinte simple, el care nu maninca, nu se imbraca singurel, are inca pampers si multe altele? De stimulare nici nu mai poate fi vorba.
L-ar fi catalogat probabil din start handicapat si l-ar fi lasat intr-un colt in treaba lui, bineinteles asta daca l-ar fi acceptat la gradinita respectiva.
Si e inutil sa-ti spun in ce hal de mult vorbim cu el acasa, ca si cand e la gradinita si sunt singura ma trezesc vorbind si aratandu-i , ca repetam la infinit lucruri simple si cand invata ceva parca am castigat la loto.
Trebuie sa acceptam ca nu toti copiii sunt la fel, dar ca gradinita, din punctul meu de vedere, printre altele, si pentru asta este. Sa-i ajute sa devina "omuletzi".
Nu am scris ca sa ma vait sau sa ma plang, pur si simplu asta am simtit cand am citit ce a scris Teo.
Parerea mea personala este ca nu oricine este facut sa fie pedagog/educator/profesor si cum vreti voi. Trebuie sa simti asta, la fel cum este cu orice meserie. Daca te duci la serv ptr ca trebuie... atunci ura si la gara.
Va pe toate.
P.S Ana, felicitari ptr Mirunica!
Mamica fluturasului Andrei si 17+