Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (405)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumesc tuturor pentru urari.

Stefan e bine la gradi, nu plange dimineata cand vine soferul sa il ia. Azi a venit acasa cu o bulina rosie Inca nu sunt eu 100% linistita, desi vad ca el zice ca ii place la gradi si se duce fara probleme.

Imi pare rau sa citesc despre o parte din papanasi ca nu sunt ok la gradi, ca plang sau nu sunt tratati cum trebuie

Noi am fost in we pe Transfagarasan, am stat la o pensiune in Corbeni de vineri pana duminca si am urcat pana la Balea. Am avut o vreme superba, f cald; la pensiune aveau curtea de 2 ha, teren de fotbal si un mic iaz pentru pescuit. Stefan a stat cu rabdare vreo ora sa prinda peste cu tati si chiar a scos 3 carasi, tare mult i-a placut. Am trimis link pe mailul comun.

Chiar acum am avut marea surpriza sa il aud pe Stefan numarand in ... germana singur . Se pare ca la gradi chiar face si engleza si germana . De pe 1 sept, cand a inceput gradi, deja a invatat niste cantecele in engleza pe care le tot canta pe acasa si vad ca acum a inceput si cu germana.

Sim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Succes licuriciule, zbor lin printre carti si numere!

Toti sunt licurici sau fiecare clasa e altceva( si implicit au si uniforma diferita)?

Olivia de ce sta acasa? parca abia astepta sa mearga la gradinita?!

Multumim!
Toata scoala are aceeasi uniforma, doar clasele difera ca si denumirea.Cealalta clasa I are denumirea de -eroii-.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

ALina ce baiat mare si frumos si emotionat am vazut eu.Mi-au placut tare mult uniformele,erau uniforme nu?

Multumesc!Ma faci sa rosesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Alina, ma bucur mult ca deschiderea a fost asa frumoasa!
O sa fie un super scolar, intr-o luna se rutineaza, ai sa vezi, au o capacitate de adaptare teribila.

Mai zapacit ar putea fi cateva luni bune insa...Sofia mea, cat e ea de isteata, dar era aeriana total :))

Acuma s-o vezi ce sigura pe ea si "versata", zice: mami, manualele astea se cumpara de la Obor, mi-a zis mie Diana (anu trecut n-ar fi tinut minte asa ceva nici picata cu ceara)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, da, stiu de reducere, acesta a fost un punct important 'pro' nastere la Euroclinic.
A fost un concurs de imprejurari care a dus la aceasta decizie, desi niciodata nu mi-am imaginat ca voi ajunge sa nasc la privat. Insa odata luata decizia, m-am linistit si multe dintre ingrijorarile mele legate de nastere au disparut.

Erina, iti multumesc mult de tot pt PM. Nu am vrut sa te deranjez la telefon, ca nu stiu ce program ai cu David. Sugestiile tale imi sunt de mare ajutor .

In seara asta am vorbit cu nenea cu filmarea, m-a anuntat ca sunt gata dvd-urile si ca maine le aduce la hotel. Deci vor ajunge la mine maine seara, cand le aduce sotul acasa si o sa le pot pune in colete si sa le trimit luni ( dureaza pana fac coletele, am de facut 4 ). Sa-mi trimiti te rog pe PM adresa unde vrei sa il expediez. Adica asta in cazul in care am intels bine si vrei si tu dvd ( la cat sunt de ametita in ultima vreme... mai bine intreb de mai multe ori )

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 37+ cu la purtator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Offf, n-am prea reusit sa citesc din urma dar am vazut ceva suparari de gradinita si tare mi-a parut rau. La noi e ok in mare, mai scapa pe el si nu stiu cum, ca a zis ca a cerut si nu l-au dus, dar in rest pare ok. Eu sunt scandalagioaica mare, am sunat imediat sa dau instructiuni. mare mamicilor si gradinarilor suparati!

Am vazut scolarelul Alex si mami Alina, asa m-am emotionat si eu. Bravo lui si mult succes! Ce scoala era?

Cam atata acum ca ma dobori munca azi si cheful e pe minus. Poate sa recuperez macar cititul.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Aceea, aceea!
Multumesc!Si voua succes in continuare!Ce mai fac copii la FTK?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Alina, ma bucu mult ca deschierea a fost asa frumoasa!
O sa fie un super scolar, intr-o luna se rutineaza, ai sa vezi, au o capacitate de aaptare teribila.

Mai zapacit ar putea fi cateva luni bune insa...Sofia mea, cat e ea de isteata, dar era aeriana total :))

Acuma s=o vezi ce sigura pe ea si "versata", zice: mami, manualele astea se cumpara de la Obor, mi-a zis mie iana (anu trecut n-ar fi tinut minte asa ceva nici picata cu ceara)

Multumesc!Asa si Alex acum,aerian,noroc ca putem comunica cu invatatoarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asa, asa citeaza-ma inainte sa editez literele mancate

Nu-mi fac eu griji de Alex al tau,, sa fim seriosi...:)

Luy, sg chestie la euroclinic e sa nu ti-o infunde cu LP la neonato si sa-i rogi sa ti-o puna langa tine imediat , spalatul si curatatul mai pot astepta....pe banii tai sa faceti bondingul cat mai fain :)
As lua copilul cu mine in salon evioent si le=as eramja pe tanti asistenet pt orice, asa mi se pare normal in orice situatie, daramite cand platesti atata.

Can vad la canalele astea dea reality TV cum le taie cordonul un picut mai tarziu (cica depozitele e fier raman mai bine asa), ii pune in paturica asa murari de vernix si ii au mamelor (da, la cezariana!)...ma apuca jalea de cum e la noi tratata nastarea, cat de excesiv medicalizata si creatoare de inhibitii este

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

buna seara ,mamici!!!!
Sunt sucarita rau,am avut sedinta cu parintii in seara asta:prima parte cu directoarea gradinitei,o superfemeie,a avut o prestatie exceptionala,scurt si la obiect!!!!
Partea a 2-a a fost cu madam educatoarea,o agramata si jumatate(ma dureau urechile de la atatea dezacorduri,frate'si eu chiar sunt alergica rau la d-astea cu gramatica...ma rog),cacofonii cat cuprinde,exprimari care lasau de dorit
Pai eu ma straduiesc din rasputeri sa-mi invat copilul sa vb corect si-l trimit acolo la timpire????Cum vine asta?
Era siderata ca nu se sterg singuri la fund ,ca nu-si tin putza cand fac pipi,ca nu-si sufleca manecile cand se spala pe manute si se uda pin' la cot(recte paratu')....

Revin ca tre' sa scot ceva din cuptor

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:

Mah, dar de bobocei nu ziceti nimic?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Ba numai de bine! Cel putin in ce ne priveste Sunt asa de mandra de ea! Dupa patru zile de scoala e deja "sef de trib" si invatatoarele (da, doua) nu mai pot de dragul ei. Cica e isteata, descurcareata, politicoasa si frumoasa, cra, cra

Mergi la inceput