Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***250***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

ILinca eu am un credit ipotecar 9bancpost)si anual se schimba dobanda. Asta inseamna ca intr-un an platesc catva..intr-unul alta suma. Spre ex..acum in iunie mi s-a modificat dobanda si plaetsc mai putin cu 5 CHF(moneda creditului). Cauta si tu ca tb sa ai intre acte, cerera de credit..contractuld e credit..si vezi acolo nr. Si dc ai nervi..citeste si vezi cum creste/scade dobanda

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Vlad si Catalin,ghiocei de Petrean

Stefan Alexandru,ghiocel de Rivali

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

mersi Simona..esti o draguta..azi mama mi-a amintit ca am copii de 1,6 anice tuta sunt:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Sunt oficial handicapata, sunt lac de sudoare de neputintza, ca sa zic asa. Am cautat contractul ala fantoma sa fac notificare cum m-a invatzat Georgiana, da' vezi sa nu-l gasesc. Parc-a intrat in pamant, parca nu l-as fi avut veci. Tot ce am e un grafic de rambursare, dar oricat ma holbez la el nu vad sa scrie nr. contractului nici data. Scrie numa in dreptul fiecarei luni ca total rata 200.77, asta de-a lungul tuturor anilor; da' mie tot mi-a crescut, acum cica e 230, care-i faza, habar n-am. Deci io nu stiu nici ce tip de credit am, nici ce nr de contract, io-s ca bou' care mere-n fiecare luna la ghiseu si asteapta sa-i zica tanti aia cat are de platit:))) Is varza. Adevarul e ca in clipa in care vine vorba de cifre/calcule/puncte etc mi se pune o pacla pe creier si nu mai pot judeca, si unul cu intelect de limita intelege mai mult din ale bancilor decat mine, eu efectiv nu pot rationa pe tema asta:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Ioi, am ras cu lacrimi!! Parca citeam despre mine... iti dai seama ca io m-am dus f ocosa ieri la banca sa iau actul aditional si aia imi explica de zor si eu noapte/bezna. Plus ca sotul insista sa studiez cu atentie si sa confrunt cu Ordonanta 50. Dar eu NU AM RABDARE SI NERVI pentru asa ceva, asa ca acum il astept pe el, ca oricum azi e prea tarziu sa mai merg la banca sa duc vreo notificare...ma rog, pana la urma rata aia ramane plus/minus vreo cativa leuti, cred...
Fetelor, pentru prima data din 26.03.2009 MA PLICTISESC! sunt singura (Razvan a plecat la socrii - deja mi-e dooor de el!, iar sotul e pe drumul de intoarcere din delegatie) Culmea ironiei, acum cand am timp numai pentru mine, nu mai stiu ce sa fac cred ca ma bag la un dus si apoi la nani.
Va pup si va doresc un we. minunat!

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza
fetelor..spuneti-mi in afara de Real(care nu-l am in oras)unde pot gasi tava de muffins?ca m-ati innebunit..si vreau si eu

asa-i ca te-au innebunit si pe tine? unde mai pui ca burtica cere.

cica selgross ar mai fi/...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Gianina
mi-am facut un fisier cu meniurile micsunicei de la gradi.

dragastoasa de Dragos

Poate mi-l trimiti si mie sa am inspiratie pt fi-mea

18+

Mergi la inceput

da alina..si cred ca pana am sa ajung eu sa dau de-o tava.am sa fac in tava de chec si adio:))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Poate mi-l trimiti si mie sa am inspiratie pt fi-mea

executat

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ilinca - pentru notificare:
merge si daca scrii doar "creditul in suma.... acordat in anul....)
important e: sumbsemnata... legitimata cu... domiciliata la... avand CNP nr...
daca ti s-a tot modificat rata e clar ca ai cr cu dob variabila asa ca e cazul sa te agiti

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

mersi Simona..esti o draguta..azi mama mi-a amintit ca am copii de 1,6 anice tuta sunt:((

si tocmai azi ti-ai scmibat semnatura

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput