Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***250***
Raspunsuri - Pagina 10
petrean spune:
nu.ieri am schimbat-o:P
Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrisimo28 eu azi am vazut-o ![]() dragastoasa de Dragos ![]() |
e bine ca ai sesizat

sunt si eu importanta pt cinevaDaca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui petrean mersi Simona..esti o draguta..azi mama mi-a amintit ca am copii de 1,6 ani ![]() ce tuta sunt:((Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! |
La multi ani!!!

18+
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
executat ![]() dragastoasa de Dragos ![]() |
primit sar'mana

18+
petrean spune:
Multumim Alina..si voua la fel.
Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
Ayla21 spune:
La multi ani Vlad si Catalin! 
La multi ani Stefan Alexandru!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui petrean mersi Simona..esti o draguta..azi mama mi-a amintit ca am copii de 1,6 ani ![]() ce tuta sunt:((Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! |

pai vorbesc cu tine o zi intreaga si nu spui nimic?
Draguta semnatura!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
silvi8 spune:
La multi ani Vlad si Catalin!
La multi ani Stefan Alexandru!
silvi mama CRINEI
CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare
Povestea CRINEI
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 1. Ayla, e incredibil fluturasul desenat de Luana. L-a desenat dupa o forma? |
Ah, nu, e mazgalit de ea cu rosu, atat, restul sunt fise printate/xeroxate de educatoare, asa se face la gradi, se iau imagini, se multimplica si copilasii le coloreaza. E prea mica sa deseneze dupa forma/sablon, nici nu cred ca lucreaza asa ceva la gradi la grupa mica.

dragastoasa de