Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***250***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Salutare,

1. Ayla, e incredibil fluturasul desenat de Luana. L-a desenat dupa o forma?
2. Pentru imunitate, intrebati-o pe Bogdana despre "super" Noni!!! E foarte bun pentru imunitate la copii!!!
3. Tava pt Muffins este la Tupperware. Este 84 lei. Cea mai importanta caracteristica a ei (si practic a tuturor vaselor Tupperware) este ca sunt facute de carbon+silicon, deci, NU din materiale reciclabile! Se dezintegreaza in aprox 50 - 70 de ani. Deci, nu au rsic cancerigen si, mai mult, tava este complet flezibila, o puteti impacheta si pune in geanta, daca vreti...
Bine, eu sunt fan Tupper de aproape 7 ani. Am totul Tupperware in bucatarie si nu am luna in care sa nu fac prezentare pentru ca sunt inebunita dupa vase!

In rest, cu mucisorii stam mai bine iar cu starea de spirit... si mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Vladimir bea ce lapte vrea el. Adica de obicei Zuzu. Sincera sa fiu nici nu stiu de ce i-l mai pun in canuta ca mai mult de 50 ml nu bea.

Ca sa bea cat de cat din el schimb recipientul:biberon, canuta cu cioc, pahar, sticla, cu paiul etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

iUHUHU.
In primul rand vreau sa spun ca am ramas afish cand am vazut-o pe Maia lui saby, adica stiam eu ca e blondutza, dar la prima poza m-am frecat la ochi, ma gandeam intai ca e alt copil, apoi am vazut ca ea e, cu blondul acela suedezo-estoniano-danez. Taaare frumusica mai este si cat de trendy e imbracata in ultimele poze, cand e cu mai multi copii...m-a dat gata!!
Floric, daca vrei pareri, baga niste poze cu toca, apoi cu voaleta, apoi toca+voaleta...ca eu nu stiu sa zic nimic fara a vizualiza si nu reusesc sa le vizualizez fara suport imagistic
Io cu contractul cu banca (bcr) nu mai fac nimic, nu mai imi bat capu', cum a fi a fi, n-au decat sa considere "acord tacit"...am altele pe cap...si nu prea ma tin de ele De-as reusi sa ma mobilizez...ar fi ceva, dar intotdeauna am avut problema asta cu mobilizatul, cu vointza, cu nelasatul lucrurilor de pe o zi pe alta Bun, mi-am facut auto-critica, acum ma simt mai usurata

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

iUHUHU.
In primul rand vreau sa spun ca am ramas afish cand am vazut-o pe Maia lui saby, adica stiam eu ca e blondutza, dar la prima poza m-am frecat la ochi, ma gandeam intai ca e alt copil, apoi am vazut ca ea e, cu blondul acela suedezo-estoniano-danez. Taaare frumusica mai este si cat de trendy e imbracata in ultimele poze, cand e cu mai multi copii...m-a dat gata!!
Floric, daca vrei pareri, baga niste poze cu toca, apoi cu voaleta, apoi toca+voaleta...ca eu nu stiu sa zic nimic fara a vizualiza si nu reusesc sa le vizualizez fara suport imagistic
Io cu contractul cu banca (bcr) nu mai fac nimic, nu mai imi bat capu', cum a fi a fi, n-au decat sa considere "acord tacit"...am altele pe cap...si nu prea ma tin de ele De-as reusi sa ma mobilizez...ar fi ceva, dar intotdeauna am avut problema asta cu mobilizatul, cu vointza, cu nelasatul lucrurilor de pe o zi pe alta Bun, mi-am facut auto-critica, acum ma simt mai usurata

1 AN+4 luni
Manole forever

iti trimit model de notificare??? Fugi urgent si fa, ca asta e PROBLEMA IMPORTANTA!!! Doar n-o sa muncesti ca neroada ca sa le platesti la astia nesimtirea!!!! URGENT!!!

DA PE PM adresa de email sa iti trimit notificarea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Io cu contractul cu banca (bcr) nu mai fac nimic, nu mai imi bat capu', cum a fi a fi, n-au decat sa considere "acord tacit"...

mie tipa de la banca mi-a zis ca mai bine acord tacit decat sa semnezi actul si sa scrie stie ce bazaconii pe care sa nu le inteleg. macar la acord tacit pot contesta pe cand daca am semnat actul nu mai pot contesta.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Sa va povestesc:

Ma duc ieri la un interviu (al doilea la compania respectiva).Primul interviu a fost putin atipic in sensul ca m-a enervat intervievatorul pentru ca initial a zis ca vrea om de marketing si din discutie a rezultat ca de fapt e si pentru vanzari ( in conditiile in care exista deja un departament de vanzari). Ma rog, la prima intalnire am avansat si o suma (salariu) destul de maricica.

Ma suna oamenii miercuri sa ma duc joi la interviu. Ok. La ora 10.
Ajung eu acolo la 10 fara 10. Dl director general este intr-o sedinta (si prima data am asteptat pana sa intru).Ok, nu-i bai. Astept!. Se termina sedinta, iese dl director, ma saluta si imi spune ca vrea sa discutam. Ok, zic.

Intre timp vine o tanti cu o tipa; si intra tipa in birou. Era 10.15. Buuuun. Deja aveam draci.

Se face 10.30. Partea cu sfertul academic o inteleg dar cu jumatatea romaneasca nu prea. Ma ridic, si ii spun secretarei: "stiti, nu mi se pare normal sa astept atat. Mi-am facut programul pentru restul zilei in functie de aceasta intalnire. Daca dl director vrea sa mai vorbim ma gaseste la acelasi numar de telefon, daca nu sa ii urati o zi frumoasa" Si am plecat.

Ieri pe la 14 ma suna secretara ca sa reprogramam intalnirea pentru vineri (adica azi). si ii spun ca : "imi pare rau, dar sunt plecata din bucuresti pentru ca am o actiune si ma intorc abia duminica. Daca se poate luni. marti..."

Cica luni la 10.30 ma duc iar. Eram ferm convinsa ca nu ma mai suna nimeni dar se pare ca sunt "pretioasa" rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,Noi am racit cu totii, Theo mai rau, azi noapte a facut ceva febra, azi nu mai are.Tuseste rau de tot, de abia a dormit.Si eu am gatit azi, am incercat sa fac o prajitura cu gris, sa vad ce a iesit, ca mi se pare ca nu prea mi-a reusit.Am facut si pui cu ciupercute si sos de smantana.Mi-a luat o groaza de timp, diseara trebuie sa fac ardei umpluti.Muffinul asta trebuie sa se umfle?Mai dati-mi si mie reteta(poate am scapat eu ceva) ca eu am facut de 2 ori in tava pt. chec si nu s-a umflat, a fost gustos.Ma duc la nani langa Theo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salutare fetele
stiu ca ma dati disparuta, dar sunt capiata de creieri cu caninul nr 2; nu dormim noaptea, ziua cu 3-4-5-6....'nspe' treziri..... ma suge de ma termina, mai am putin si ajung la garmastan ca-n prima saptamana; ziua e marait, nu mereu, mai are si momente bune, dar destul de rar; eu abia am inceput sa-mi mai revin dupa migrena, nu a trecut complet, nici nu ma astept sa treaca prea repede din cauza oboselii acumulate;
incerc sa-i fac mancarica printre picaturi, ca macar atat, n-a intrat complet la greva foamei, prinde 1-2 mese de 200 pe zi, cu painica chiar, deci e bine;
nu stiu ce sa-i mai gatesc ca a devenit pretentios rau la papica, dar eu tot incerc diverse;
gianina pleeeeeeeeeease mai scrie odata reteta de muffinsi cu branzica, si jur ca de acum le salvez; am niste branzica dulce si macar sa-i fac ceva sa rontaie; tava am cautat de am capiat in real/cora/ carrefour, si caut de 2 luni... si n-am gasit.. asa ca ma bag la tava de cozonac.
in rest ma dispera la propriu cat e de scumpic, imi vine sa-l mananc; a inceput sa rupa cuvinte, aserara a facut "miau" pana ne-a capiat (i-am luat o jucarie faina cu animalute- pleapPad, cu diverse carticele diferite, e bestiala inventia); si la pisicute cand auzea miau... imediat si el, dar scoate asa in "meeeeoaaaaaauuu" de zici ca e motanel in calduri ; si la iepurasi rade de se tavaleste, ca rad si aia... e dulce foc.
PS. si eu mi-am pierdut rabdarea de cateva ori in ultimele zile si m-am purtat mai dur uneori (asa pret de 10 secunde ) , asa ca am observat ca in clipa in care eu ma irit automat face mult mai rau si plange si se zbate, si mi-a tras niste capete in gura de m-a linistit de cateva ori... asa ca sa-mi fie invatattura de minte sa fiu calma cu copilul (doar ca om sunt si eu, si mai cedez uneori... de durere de cap, de oboseala groaznica... de stres... si de tampita ce sunt!!!!!!!!!)

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete,
si Isabella a reusit sa faca o viroza ...muceste la greu...agitata azi noapte a adormit abia la 4....acum doarme dar tare agitat

all
Insanatosire grabnica bolnaviorilor

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sunt oficial handicapata, sunt lac de sudoare de neputintza, ca sa zic asa. Am cautat contractul ala fantoma sa fac notificare cum m-a invatzat Georgiana, da' vezi sa nu-l gasesc. Parc-a intrat in pamant, parca nu l-as fi avut veci. Tot ce am e un grafic de rambursare, dar oricat ma holbez la el nu vad sa scrie nr. contractului nici data. Scrie numa in dreptul fiecarei luni ca total rata 200.77, asta de-a lungul tuturor anilor; da' mie tot mi-a crescut, acum cica e 230, care-i faza, habar n-am. Deci io nu stiu nici ce tip de credit am, nici ce nr de contract, io-s ca bou' care mere-n fiecare luna la ghiseu si asteapta sa-i zica tanti aia cat are de platit:))) Is varza. Adevarul e ca in clipa in care vine vorba de cifre/calcule/puncte etc mi se pune o pacla pe creier si nu mai pot judeca, si unul cu intelect de limita intelege mai mult din ale bancilor decat mine, eu efectiv nu pot rationa pe tema asta:)))

1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput