Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***250***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Adita ,ai dau vitamina c dimineata si seara de 1 luna jumatate incoace,nu ne-a ajutat.

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,Am vazut-o pe Alexandra, la rochite m-am uitat si eu.Ii sta tare bineMillie, multa sanatate Timeei.Si noi ne chinuim cu raceala de jos,noi am facut greseala ca am iesit ieri si nu a fost asa cald si iar iau revenit mucii.Saracutul s-a saturat de atatea siropuri.Sper sa-i treca mai repede ca tare greu ii este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Neata
Astazi va dau eu cafeluta ca am avut o noapte.......Timeea toata noaptea a plans ,pe langa nasuc a mai si ragusit f.tare.Acum astept sa se faca ora 9 sa pot suna pediatra sa-i facem o vizita
Alina ,am incercat si eu sa-i dau miere cu lamie dar o refuza ,cand vede ligurita se pune pe un plans...
Vazut pozele cu Alexandra .

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Pune-i miere+lamaie in cei/compoot/apa sau ce bea ea eu asa fac daca imi refuza din lingurita.Sanatate

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Vazut pozici cu Alexandra frumoasa si eleganta, cum ne-am obisnuit. Si l-am recunoscut acolo si pe dl Tudor, un adevarat gentleman.

Am uitat sa spun ca am vazut zilele trecute pozici si cu printesa noastra, Luana, care este dulce-dulce. Si eleganta, cum tine ea margelutzele la gat. Adela si le scoate, le pune la loc, trage de ele, nu le poarta cu atata eleganta si naturalete!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

gata, revin la raport
a trecut migrena, greu da' s-a dus; a iesit coltisorul de canin 2, deci suntem muuuuuult mai linistiti si fericiti.
si azinoapte am avut o maaaaaaaaare surpriza: s-a trezit mutzu abia la 5.30, s-a foit o ora pana pe la 6 jumate dupa care am dormit pana la 9.30 ; m-am trezit umflata de somn, n-am mai dormit atat de cand am nascut.
acum doarme iar, baga somnicul de pranz si eu profit de moment sa mai stau cu titi pe afara si date cu bepanten la greu, ca sunt cu niste edeme ca-n prima saptamana cand nu venea lapticul; asta de acum 2 nopti cand a avut niste dureri horror de dinte , atunci a si spart, si nu s-a dat dus de la titi o ora jumate pe ceas; abia l-am smuls cand n-am mai suportat si am ajuns sa ne jucam noaptea prin sufragerie si sa ne dam in leagan
incarc acum poze noi, si le semnalizez cand sunt gata, ca sa vedeti ranjitul meu cat e de vesel

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Fetelor, oare pe unde umblati? Ati gasit un parc cu soare? Fie el si virtual...

Hai ca am timp liber si nu am ce citi...

In alta ordine:

1. vazut Alexandra - eiii... fata asta e o adevarata frumusete! Cat despre eleganta, cum se zice: copilul e oglinda mamei!
2. Mutzu de Dyanna - la fel cum il stim: super zambitor si bun de pupai si... seamana tot mai mult cu TATI! Ma bucur ca a scapat de dureri. Si tu, la fel!
3. am vazut in ultimele zile mai multi ghiocei si sunt mandra ca Bris face parte din asa o generatie frumoasa de copii!
4. Anca, tare tipul de 40... si-nu-stiu-cat. Asa cum il descrii tu, eu mai am un pic si ma indragostesc eu de el! Si atunci sa vad cum ii explici! - deh, scorpion, la scorpion trage!. Eu - sincer - nu inteleg cum poate fi cel de 20 si-nu-stiu-cat mai interesant decat asta! Deh, zic si io - ca tot nu am ce face!

Pe azi, declar misiune indeplinita - ordine a facut tanti HK (culmea, era in zona si numai i-am dat cheia), proiectul mi l-a terminat un coleg, cumparaturi mi-a facut colega din dotare , deci... daca mai rezolv si cu Bris sa o ia D. de la cresa, ce mai, sunt super tare!!! La impartit responsabilitati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ia sa vedem, ma lasa golanu' sa fac cap nou?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

pup fetele,

va salut de la fratele meu, ne-am "mutat" aci de cand a venit sotul... adica tre`sa ajutam sa se mute si ei in casa abia renovata ca vine firgul si au lucrurile prin saci, mobila pachet in alte locuri ... cam nasol ca nu prea avem timp pentru noi dar acusica vine sapt.viitoare si ne vedem la Sovata ...

of, am citit despre puiuti bolnaviori si canini iesiti cu somnuri linistite

Gata, ma reintorc la munca, amu`tre`sa luam hainele din saci (vre-o 100 de saci)si sa le asezam pe sortimente

Pup

Mergi la inceput