Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Delphinas eu nu m-am vopsit deloc am preferat asa ca sa nu fie probleme dar stiu ca nu sunt restrictii pt vopselele fara amoniac.
Kllemi bafta in gasirea unui nou job.Daca poti e ff bine sa mai stai acasa cu Amalia.M-am distrat cand am citit ce patanie ati avut la concurs.E fff bun si locul 2.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Intram si noi mai rarut pe forum sa scriem...insa citim din cand in cand.

Suntem super bine..voiosi. Ne pregatim si noi incet incet de petrecerea de doi anisori. Inca caut idei de ce si cum.

Vreau sa felicit si eu boboceii care deja au facut 2 ani.
La multi ani Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii in fiecare zi !! Imi pare rau ca nu apuc sa va urez la timp .

Babytza sunt cu gandul la tine ..sper sa fie bine tatal tau. Imi pare rau ca in ultimul timp toti norii si furtunile s-au abatut asupra voastra!

Luminita bafta la job . Imi pare rau ca ai inceput serviciul..ce trebuie sa fie in sufletul tau... sper sa mai intri pe forum ...cand poti. Multi pupici

Diana ia arunca si un borcand e zacusca si la Craiova sa vad cum e. Eu anul asta nu mai fac nimic..am beciul plin..am facut anul trecut o groaza. L-am vazut si eu pe Deiu..e inaaaalt
Parca tu intrebai de puzzle-urile Melissa &Doug. Tocmai ce le-am primit eu de pe ookee...unul cu masini si unul cu sunete cu animale..sunt bestiale..Radu e mort dupa puzzle-uri.

Delphinas ce veste buna..ma bucur... o sarcina usoara iti doresc..sa intri mai des la noi!! Eu cu Loreal Casting ma vopseam.....pacat ca iese repede la spalat.

Feli cred ca a fost crunt..imi pare bine ca ati scapat ..Vlad e fenomenal ca deobicei
aaa..sa stii ca nici eu nu stium cum se fac impachetarile...ce sunt alea?

Klemii bafta sa gasesti jobul dorit!! Imi dai si mie un pm, cam cat va costa la mc'donalds ? sa-mi fac si eu o idee..noi nu stim inca ce sa facem si unde. Multu

Aveti vreo idee de meniu pentru pici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Izabella!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Nerantula da, si eu aveam la favorite link-ul dat de ange insa acum nu-mi mai apare, cred ca s-a terminat, dar nu mai stiu cum era modelul, sa-l mai caut la altii..... Stiu ca nu era asa de scump....ce fain de tine ca l-ai comandat......

Mergi la inceput

ff pe scurt: sunt la job, atmosfera e f ok, desi inca n-am vorbit cu sefu'. dar per total e ok. multumesc tututor de incurajare!
si acum partea proasta: Edi mi-a varsat si aseara si azi noapte la 05.00, cand ardea deja destul de tare. si azi are febra, creste la 4 ore, e pe antitermice si el si fratica (Robi e doar ragusit). pediatrul zice ca are rosu in gat f puternic, Edi, dar nimic la plamani, nici unul din ei... se poate sa fi varsat de la f multi muci, scaunele sunt ceva mai moi, dar nu e nimic de speriat si nici nu-s dese. nu vor sa pape si n-am dormit nici unii nici altii azi noapte. deci am inceput ok... bine ca si-a luat tati liber si sta cu ei, vedem maine cum vom face.
well, mai intru zilele astea, va pup pe toate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Nocom, aquadoodle-ul era de pe http://famouskids .shopmania .biz/, eu il aveam la favorite, am comandat saptamana trecuta, trebie sa imi vina, insa acum vad ca nu-l mai au, la linkul salvat nu mi-l mai afiseaza si nici la cautare nu il gaseste ...

nerantula, dya, nu-l mai au, am comandat si eu de la ei. au cont si pe okazii.ro, eu asa i-am gasit si m-am intalnit direct cu ei. au zis ca mai aduc sigur inainte de sarbatori.
gata, fug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Lumi multa sanatate hunilor!!!

La multi ani Izabella

Mergi la inceput

Cristina iti dau sigur ca am facut vreo 15 borcane si mai fac.Dar iti zic ca mi-a iesit bestiala.Eu am intrebat de puzzle-uri si chiar ala cu animale cu sunete vreau sa il comand si eu insa nu stiu cum sa fac cu livrarea ca nu e nimeni la noi acasa ziua...
Deiu e inaalt da l-am masurat eu in weekend are fix 98 cm.
Lumi imi pare rau ca sunteti bolnaviori.Multa sanatate.Bine ca a putut sta tati cu ei.In cazuri de astea e bine sa ai acoperire pe cineva bunici, bona etc.In alta ordine de idei ma bucur ca la job e bine.

Diana

Mergi la inceput

LA MULTI ANI IZABELLA!!!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!!!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

La Multi Ani IZABELA !!!!!! sa cresti mare si sanatoasa si frumoasa !!!

Lumi imi pare rau sa aud de hunisori ca iar sunt bolnaviori, multa sanatate, ma gandesc la voi...

Babytza

Delphinas eu am fost blonda inainte sa raman insarcinata cu Eva, am decis sa ma fac castaniu apropiat de culoarea naturala a parului meu a.i sa nu ma mai vopsesc in cazul in care raman insarcinata..si am si ramas :) nu m-am mai vopsit cred ca un an si ceva..cu ocazia asta s-a mai regenerat si el ca-l inebunisem cu blondul :)

apoi cand am rams insarcinata cu Nic eram suvite.. si m-am vopsit cu Casting Creme de la L'oreal tot castaniu..aici medicul mi-a spus ca e mai bine sa evitam cat putem, daca putem :) tot ce-i toxic sa tinem departe de bebe macar primul trimestru..
iti urez si eu sarcina usoara si un bebe sanatos si papacios la termen !

Mergi la inceput