Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (311)
Raspunsuri - Pagina 11
Mimihoo spune:
babytza, sanatate multa tatalui tau! si tie putere, ca sa-l poti ajuta!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nocom spune:
ange mai pui te rog o data link-ul de unde iei tu aqua doodle? ca stiu ca era fain....
sarumana
felicic76 spune:
noi suntem bine, suntem vindecati in prop de 90%, cand baiatul meu s-a trezit sambata diminetaza zambindu-mi, am considerat ca am scapat. Urata boala, parol, atat de urata incat nu am mai tratat nimic cu indiferenta: nu l-am lasat la locurile de joaca (daca pica saliva pe tobogan si alt copil o ia) nu mergem la petrecerea de 3 ani a Dianei, verisoara lui, mai stam si saptamana aceasta izolati de copii, in rest ne plimbam si ne jucam, a revenit la normal cu mancarea, a papat ce a vrut el
Multumim tuturor ca v-ati gandit la noi
(nu mai pot intra de acasa, am modemul praf)
Duminica am facut ordine amandoi, m-a ajutat cu jucariile
Sa va spun faza de duminica dimineata: ia pantalonul lui tati si se apuca sa-l caute in buzunare
, tati il vede si-l apostofreaza:hei, ce faci, nu ai nici doi ani si ma cauti deja in buzunare??? La care baiatul, simtindu-se certat, vine si mi-i intinde MIE
, tati zice: aha, mami ma cauta, nu? ce baiat bun am....
el a vazut ca scutur si caut in pantalonii lui tati cand ii pun la spalat, asa ca nu fac nicio invarteala de genul asta, nicio buzunareala, cu fi-miu
kllemi spune:
buna fetele ce we. istovitor ![]()
numai plimbari si distractie ![]()
![]()
lumi bafta la servici, cu cine ii lasi pe huni??
babytza nu pot sa cred ce-mi vad ochii, cum, si tatal tau este grav, stiam ca a fost la un moment dat in spital, dar nu ai mai zis nimic si am crezut ca sa remediat situatia, imi pare f,f rau 
, si acum ce face-ti, nu mai plecati?? stiu ca esti singurica, nuuuu???
nocom si tu incepi serviciu??...ooofff tare greu trebuie sa fie, eu deocamdata tratez subiectul cu foarte mare raceala, ptr. ca nu stiu cand imi voi gasi ceva, ideea este ca nu sunt conditionata sa ma intorc la o data anume, ca voi asa......in fine, probabil la mine va fi foarte brusc, adica ajung la interviu si maine trebuie sa ma si prezint asa ca.....no sa am timp sa ma acomodez 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Delphinas spune:
am si eu o intrebare pentru mamicile care s-au vopsit in timpul sarcinii: cam din ce luna vi s-a permis sa va vopsiti si ce vopsea fara amoniac ati folosit?
kllemi spune:
Cat despre noi, sambata am fost la bbexpo ca trebuia sa paricipam la concursul "piticii sportivi"
...trebuia sa iesim pe locul 1 dar am iesit pe locul 2 ca ne-am speriat de ursuletul Nestle
..a fost atat de haioasa, ca inainte de concurs ne-am dus la ursulet sa-l mangaiem sa ne acomodam cu al cat de cat, si cand a inceput concursul, ursul statea la sosire, iar copilul meu la ultima proba in loc sa se dea peste cap sa oprit, eu atunci ca o mama buna ce sunt incercam sa o imping de fundulet sa se dea peste cap iar ea cu ochii la ala, mergea in maini 
am murit de ras....a fost mortala
..bineinteles ca eu muream de ras si ea de plins ca se speriase de ala ![]()
fericita de
dyanira spune:
Nu mai apuc sa scriu deloc e greu tare cu timpul asta.Nici in weekend nu am avut timp ca am facut zacusca mi-a iesit ff buna asa ca mai fac o portie sapt asta.
Babytza multa sanatate tatalui tau!!
Lumi acomodare rapida la servici!!!
Kllemi tu nu ai lucrat inainte?Te invidiez ca nu trebuie sa te intorci la data fixa.
Feli ma bucur ca sunteti mai bine.
Nocom o sapt placuta mai ales ca e ultima de stat acasa.
Cam atat am retinut din tot ce am citit ma apuc de facut cate ceva prin casa.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nerantula spune:
Nocom, aquadoodle-ul era de pe http://famouskids .shopmania .biz/, eu il aveam la favorite, am comandat saptamana trecuta, trebie sa imi vina, insa acum vad ca nu-l mai au, la linkul salvat nu mi-l mai afiseaza si nici la cautare nu il gaseste ...
Delphinas, eu nu am primit vreo restrictie la vopsit, insa mi-am impus eu sa nu o fac in primul trimestru, apoi m-am facut cu Casting de la L'Oreal ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 3 saptamani !! 
kllemi spune:
dya ba da, eu am lucrat inainte, dar, mi-am dat demisia de la fostul loc de munca, ptr. ca nu-mi mai convenea programul si situatia care incepuse sa se creeze acolo...asa ca sunt in cautare
....cine stie cand seva intampla asta 
fericita de
kllemi spune:
In alta ordine de idei, nu v-am spus ca ne vom sarbatori ziua la McDonald ![]()
...duminica acasa cu familia si marti cand este ziua noastra de fapt, cu copii la Mc...deja am facut rezervare....cine doreste sa fie alaturi de noi, cu mare drag il asteptam...detalii pe PM 
fericita de