Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Da Cleo aia e prajitura, trebuie sa o incerci e delicioasa.Eu am mancat asa ceva in Franta acum ceva ani, se face in niste forme mici ceramice, ma crezi ca anul trecut am fost in Franta la un mag de chestii numai de bucatarie de unde am luat aceste forme...........
Ce te plangi ca nu ai nimic, uite ai camara plina, ti-am luat ex si maine ma dcu la tara la doamna Ileana a mea sa punem niste zarzavat la congelator si sa facem suc de rosii, eu fac mancarea cu suc, mai rar cu bulion, bulion doar la sosuri.
Ai zis bine cu functionarii publici, sorry daca mai sunt fete ce lucr la stat pe aici insa merita din plin sa fie out la felul cum merg lucrurile, ma ei stau pe banii nostrii ai privatilor, daca nu am fi noi , vaiiiiiiiiiiiiiiii de steaua lor, si eu am o problema cu fumatul in spatii publice si sunt fost fumator.
Mai stau o ora pe la firma si gata, fug sa imi iau puiul de la gradi si sa ne jucam acasa .
Simonix eu trebuie sa fac cate ceva de papa( numai sanatos), fara grasimi si prajeli caci el meu e la cura de slabire, asta micu mananca numai ciorbite facute de mine , nu semipreparate, si mancarici la fel, stii cum sunt cu timpul la limita ca sa le fac pe toate, si mai nou o am si pe soacra-mea pe cap care nu mai misca un deget caci e operata de cancer la san, asa ca imi vine sa urlu, dar de sapt viitoare am ajutoare, isi ia femeie sa aiba grija de ea si de casa caci eu nu fac fata cu casa mea daramite si cu ea pe cap, si e si pretentioasa, iar cu socra-miu m-am luat la scandal acum ceva zile si i-am zis ca daca nu-i convine ce fac eu sa-si ia amanta si sa o puna la treaba nu numai sa stea cu fata in sus( intelegi ce vreau sa zic).
Fetele care aveti mamici si soacre CAPABILE va invidiez, eu am si una si alta dar DEGEABA, mai bine fara..............
Luni am eco morfologica , abia astept sa vad ce face gangania........
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

uof, imi pare rau de situatia cu soacra ta - fiind si la boala, si batrana, oamenii devin si mai greu de multumit. Si tu gravida, numai de asta nu iti mai arde... Sa iti iei neaparat pe cineva ajutor, sarcina si ficiorul tau e mai important ca orice.
Luni faci eco? La ce ora? Hai sa facem pariuri aici, cine voteaza cu coditze, cine voteaza baiat? In ce sapt esti?

Cat despre functionarii peste care am dat azi, imi pare rau ca din cauza unora ca astia, acum sufera si profesorii, si medicii, si alte departamente care chiar nu era cazul. Problema e ca cei cu pile si cu posturi aranjate - aia nu isi dau interesul pt ca nu le pasa - nu ii va da nimeni afara, si se cearta ca de, au si timp si spatele acoperit, timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim.

Cat despre prajitura ta, chiar o fac, de 1-2 ani, dar sub numele de Moelleux de chocolat. Si fol. ciocoalat menaj, iau bucati de juma de kil.

Ma bag sa trag tare, si sa plec si io la fifilina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Doloress, nu va mai place Lucas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

nu-i place sotului cum suna in franceza. Mie imi placea tare. Ramane Kevin pana la urma. Mama deja mi-a zis ca nu-i place deloc! Abia abia a acceptat Patrick, eram sigura ca la Kevin o sa faca si mai urat. Mi-a zis sa-i pun Kevin Ioan macar ca o sa se nasca in ianuarie-februarie, deci in preajma Sf Ion.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -19+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

nu-i place sotului cum suna in franceza. Mie imi placea tare. Ramane Kevin pana la urma. Mama deja mi-a zis ca nu-i place deloc! Abia abia a acceptat Patrick, eram sigura ca la Kevin o sa faca si mai urat. Mi-a zis sa-i pun Kevin Ioan macar ca o sa se nasca in ianuarie-februarie, deci in preajma Sf Ion.

Kevin Ioan sunala fel de bine ca Kevin Vasile. Nu stiu daca e cazul la o alaturare de nume din limbi diferite. Pe de alta aparte, Gabriel e universal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Doloress, devine amuzant...auzi si la Cleo...Kevin Vasile, mi-ai facut dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

De acord cu voi, oricum nu-i pun doua nume, in primul rand ca Patrick are unul si nu vreau sa fac diferente intre ei si mereu am fost adepta unui singur nume. Apoi normal ca nu suna bine, alaturate asa, unul romanesc, unul irlandez.
Si la primul, voiam Kevin si cum mama a strambat din nas m-am grabit sa caut repede altceva. Vreo 3 ani mai tarziu si cateva carti de psihologie citite sunt foarte bucuroasa sa constat ca nu ma mai reped sa fac pe plac tuturor in dreapta si-n stanga si-mi vad in sfarsit de ideile mele si de ce-mi place mie. E asa un sentiment de fain de eliberare... tocmai mi-am dat seama. Si vad ca lumea nu s-a daramat, ca mama ma iubeste si chiar daca nu-i fac pe plac in absolut orice.
Asa ca ramane Kevin, simplu.

Cleo Gabriel e numele meu preferat de baiat, dar e luat de tac-su! Si Daniel de fratele lui tac-su! Ca ma si enerveaza soacra-mea, i-am si zis, ca mi-a luat numele mele preferate de baieti, am ramas fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

iulia activeaza-ti PM-ul ca sa-ti trimit info despre-o gradinita.
Si poate intre timp mai aflu info despre inca una.

doloress mie imi place Kevin.Si eu is de parerea unui singur nume la copil, pt ca oricum nu isi va folosi decat un nume.
Wow, si tu esti aproape la 20 sapt.Unde zboara timpul asta?

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Ne-am intors si noi din mini vacanta "pe luna" - glumesc, din mini vacanta in Oltenia.
M-am descurcat bine, am ajuns fara probleme, am zburat pe autostrada cu 160 km/ora -- ce numai sotul sa fie vitezoman in familie?

Am ajuns insa super obosita, ca am dormit inghesuite intr-un pat, eu la piciorele fetelor, mai imi luam cate un picior in coaste -- in fine, am ajuns la noi acasa

Si la noi au fost ai mei indignati de numele fetelor, da pana la uma au acceptat
Doloress, si eu tot pt. un singur nume sunt -- desi automat mi-a venit in minte Kevin Ion -- nu stiu de ce? nu stiam ca va fi in apropiere de Sf. Ion

NOi le-am pus un nume de botez, adica la botez am mai adaugat un nume, insa acesta nu e trecut in certificatul de nastere, nu e oficial.

Cleo, imi pare rau de prob. aste birocratice -- pe mine ma termina mereu alergaturile astea, lipsa de indiferenta, nimeni nu stie nimic etc.
Sper sa rezolvi!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salut!

Adriana, wellcome back de pe plaiuri oltenesti...unde ati fost?
Ti-am trimis PM...

Doloress, Kevin suna bine...in engleza. Alaturarea cu numele de familie care-i tot romanesc (nu?) e la fel de inspirata ca si Kevin-Vasile.
Dar de ce nu poti folosi macar Daniel? ce daca-l chiama si pe cumnatul tau asa!?!? Ai putea pune si Gabriel, se practica sa pui numele tatalui la copil (il faci junior!).
Eu avand doua nume (chiar daca numai unul folosit), la ambii copii am pus doua nume...si uite asa la Cristiana am impacat si nasii si obsesia mea sa-i pun numele mamei. Si are si nume de sfant. rau n-are ce sa-i faca...

Fetelor, ajutati-ma si pe mine: Cristiana s-a intorsa de la tara cu niste bubite pe ea, care deja sunt uscate..nu multe...nu dese...tati a zis ca au inceput sa-i apara la doua zile dupa ce a ajuns la tara cu ea acum doua saptamani si a crezut ca sunt muscaturi de tantari sau pureci (ca se juca toata ziua cu cateii). Nu toate o data au aparut, ci treptat azi una, maine doua, poimaine trei. Are cateva pe fata, pe maini, pe picioare si pe spate (la marginea chilotelului). Unele o mancau, altele nu. In tren cand au venit, i-a zis un domn ca are varsat de vant. Ar putea sa fie asta? V-am zis, nu e plina peste tot de bube (in cap sau pe burta de ex, nu are), i-au aparut in doua saptamani, la unele sa scarpina, la altele nu.Multumesc pentru raspunsuri!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Lumi la varsat apara bubele prin cap si in zonele intime...dar mergi sa o vada un dermatolog...astea de varsat sunt papule...sunt umplute cu un lichid si abia apoi se usuca si cad...atunci sunt si contagioase....oricum perioada de incubatie e de 14 zile...cand a avut contact cu nenea ala? a fost acum 2 sapt?

Mergi la inceput