Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 14
iulia83 spune:
buna fetelor, avem pe aici vreo mamica din Cluj care ma poate ajuta cu referinte la o cresa buna? pup
Lilly79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 buna fetelor, avem pe aici vreo mamica din Cluj care ma poate ajuta cu referinte la o cresa buna? pup The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena![]() Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine! |
Va mutati in Cluj sau pt altcineva?
Cresa de stat sau particulara?
Stiu din auzite despre 2 crese de stat din Manastur.
Julia e la o gradi particulara, dar aici iau de la 1 an jumate deci se poate considera tot cresa.
Sa-mi zici exact ce informatii vrei si iti spun ce stiu cu placere
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 buna fetelor, avem pe aici vreo mamica din Cluj care ma poate ajuta cu referinte la o cresa buna? pup The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena![]() Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine! |
iete cine a ieshit la ciripit

sa ma plang si la voi. Inca nu m-am calmat de tot, am bagat neshte prajituri pt caderea de glicemie.
Deci mi-a venit de la protectia copilului, sa duc inapoi o indemnizatie de creshtere a copilului. Ideea ca eu incepusem jobul mai devreme, in noiembrie si trecusem din indemnizatie in stimulent. Ei mi-au dat in plus pe noiembrie indemnizatie, si nu stimulent. Ei, Mi-au cerut inapoi indemnizatie, cu mentiunea "bani luati abuziv" desi e greseala lor, dar nu imi da stimulentul pe noimebrie, nici pe decembrie, nici pe ianuarie, deoarece au inregistrat (GRESIT) cererea in ianuarie. Pai m-a enervat, i-am zis ca totusi, in noiembrie am facut cerere de suspendare a indemnizatiei, ca incep munca, aste luni pana in 13 ianuarie cand au inceput ei sa imi dea stimulentul de 100 lei ,... ce am facut? zburat?
Raspuns: sa ii demonstrez eu ca am depus
Asa ca deseara fac ordine in casa si caut in sertare ca sigur am pastrat hartiile de inregistrare - si ii aduc numere de inregistrare la dosarele depuse.
P.S. ultima discutie e in centru, langa B1TV. Acum tre sa ma duc inapoi in Sect. 4 ca de fapt ei sunt de vina. Dar eu tot nu ma las !
iulia83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lilly79
Va mutati in Cluj sau pt altcineva? Cresa de stat sau particulara? Stiu din auzite despre 2 crese de stat din Manastur. Julia e la o gradi particulara, dar aici iau de la 1 an jumate deci se poate considera tot cresa. Sa-mi zici exact ce informatii vrei si iti spun ce stiu cu placere Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
da, o sa ne mutam in Cj. vreau gradi de stat cu program pana la ora 18 macar (tot la stat o am si aici) o sa ne luam chirie si nu vreau sa ne usuce de bani. sper din tot sufletul sa ne descurcam, am emotii de mor, cu mutarea, acomodarea fetii, etc
cleo mai ciripesc si io cand pot ca-s amarata tare cu atatea emotii ce-mi trec prin capsor...

mihaser spune:
Cleo...same problem here...Mie inca nu mi-au cerut ultima indemnizatie "cheltuita abuziv", ca de luat nu am luat-o eu...ei mi-au dat-o
...Eu chiar le-am depus cerere sa nu-mi mai dea...am nr si tot...
Ghinion!...eu nu am chef inca sa ma duc sa-i intreb...sa-mi trimita somatie la adresa la care locuiesc...nu la cea la care am locuit in 1900 toamna, cand eram gravida cu Cristi...
Fetele aseara a fost haios...Mireasa s-a mai dezmortit un pic cu neste tequilla...am ramas ultima din trupa care n-a incercat-o...pe tequilla...Ne-au dat aia de la bar ceva bauturi la promotie...cica frozen nu stiu cum...era albastra...Deci ma pricep...Merg in club la cincinal...ultima oara am fost in 2005.
Din fericire...miresele nu se marita chiar in acelasi timp...una la fara zece si cealalta la si zece...la acelasi ofiter...![]()
Oricum e tambalau...dar asa s-a nimerit cu nuntile...Asta e! Soarta! ![]()

Lilly79 spune:
iulia wow, veniti in cluj.In ce cartier va mutati?
O intalnire ceva dupa ce va dezmeticiti? ![]()
Da, e greu cu mutatul in alt oras, dar macar e in aceeasi tara
Uite aici un link cu cresele de stat din cluj http://www.creseclujnapoca.ro/index.php?pag=cresele_existente_in_clujnapoca si stiu ca toate au program lung.
Eu stiu ca is bune cresele de la nr 5 si 11 (din Manastur ca aici locuim si aici m-am interesat) si e bataie pe cresa de la nr 3 (aici isi aduc copiii si din alte cartiere ca e renumita cresa).
Numai ca inscrierile s-au facut deja in iunie pt anul 2010-2011. Probabil s-au mai retras copii intre timp.
cleo of mai ce ti-e si cu functionarii astia.Iti tin pumnii sa gasesti foaia cu nr de inregistrare si sa vada ca ei au gresit.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
iulia83 spune:
[b]lilly[/] bineinteles ca ne intalnim, cum sa nu? deocamdata nu stiu in ce cartier stam, pt ca o luna - doua o sa stam la varul meu care are apartament acolo. apoi o sa ne luam chirie undeva aproape de servici...e complicat :D dar am citit ca tuta despre niste gradinite pe forumuri si m-a luat o teama groaznica (pana acum am fost increzatoare) ca nu voi nimeri intr-o cresa buna, ca de adaptat se va adapta fata, de asta sunt sigura...tare mi-as dori sa mearga, pt ca atat imi doresc sa plec din orasul asta de nu-ti poti inchipui..nu mai e nimic pt noi aici...luni venim la interviu si aflam exact adresa firmei (o are cornel notata dar eu sunt la -un fel de- servici si n-o am acum)
oare se mai fac inscrieri? pt ca nu am cum s-o las cu mama mai mult de o luna...atat ne-a pus la dispozitie
te pup, merci pt ajutor
Magnetism79 spune:
Da Cleo aia e prajitura, trebuie sa o incerci e delicioasa.Eu am mancat asa ceva in Franta acum ceva ani, se face in niste forme mici ceramice, ma crezi ca anul trecut am fost in Franta la un mag de chestii numai de bucatarie de unde am luat aceste forme...........
Ce te plangi ca nu ai nimic, uite ai camara plina, ti-am luat ex si maine ma dcu la tara la doamna Ileana a mea sa punem niste zarzavat la congelator si sa facem suc de rosii, eu fac mancarea cu suc, mai rar cu bulion, bulion doar la sosuri.
Ai zis bine cu functionarii publici, sorry daca mai sunt fete ce lucr la stat pe aici insa merita din plin sa fie out la felul cum merg lucrurile, ma ei stau pe banii nostrii ai privatilor, daca nu am fi noi , vaiiiiiiiiiiiiiiii de steaua lor, si eu am o problema cu fumatul in spatii publice si sunt fost fumator.
Mai stau o ora pe la firma si gata, fug sa imi iau puiul de la gradi si sa ne jucam acasa .
Simonix eu trebuie sa fac cate ceva de papa( numai sanatos), fara grasimi si prajeli caci el meu e la cura de slabire, asta micu mananca numai ciorbite facute de mine , nu semipreparate, si mancarici la fel, stii cum sunt cu timpul la limita ca sa le fac pe toate, si mai nou o am si pe soacra-mea pe cap care nu mai misca un deget caci e operata de cancer la san, asa ca imi vine sa urlu, dar de sapt viitoare am ajutoare, isi ia femeie sa aiba grija de ea si de casa caci eu nu fac fata cu casa mea daramite si cu ea pe cap, si e si pretentioasa

, iar cu socra-miu m-am luat la scandal acum ceva zile si i-am zis ca daca nu-i convine ce fac eu sa-si ia amanta si sa o puna la treaba nu numai sa stea cu fata in sus( intelegi ce vreau sa zic).
Fetele care aveti mamici si soacre CAPABILE va invidiez, eu am si una si alta dar DEGEABA, mai bine fara..............
Luni am eco morfologica , abia astept sa vad ce face gangania........
Pupici
Mami de Bogdanici Pogonici
Lilly79 spune:
iulia teoretic nu se mai fac inscrieri, dar trebuie intrebat la cresa daca nu s-a eliberat un loc intre timp si daca nu mai erau alti copii doritori.
Eventual pot sa ma interesez si de alte gradinite de stat care iau acum copii mai mici de 3 ani.
De cand va mutati?
Astazi n-am lucrat nimic
Se vede, da?
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Doloress spune:
Iulia wow, ce schimbare! bafta multa, adaptare usoara Mufitei!
Cleo eu ziceam inainte de a termina facultatea ca nu plec din Romania. Cand am terminat si am inceput sa lucrez in domeniul relatiile cu autoritatile statului mi-am schimbat urgent ideea. Am inceput sa lucrez in august, in septembrie mi-am depus actele. Mi-am dat seama ca mor cu zile in campul muncii acolo. Eram aproape de ulcer, aveam niste dureri de stomac insuportabile in fiecare zi, ajungeam acasa tremurand de nervi. Aici nu m-a mai durut stomacul de ani de zile. Bine, eu nici nu pot da spaga. Asa ca normal nu prea rezolvam mai nimic pe nicaieri desi imi faceam bine treaba. Si sefii normal ca ma faceau in toate felurile si ziceau ca nu sunt buna de nimic. Si-atunci am zis... intr-o tara in care sunt facuta in toate felurile pentru ca sunt cinstita, nu merita sa traiesc.
Mihaser eu ma refeream ca daca se casatoresc una cu alta
Dar nu ma baga in seama, eu sunt mai kinky de felul meu, Canada asta m-a pervertit cu totul. ![]()
Simona esti OK, n-ai mai zis nimic, merge bine sarcina?
Magnetism imi pare rau de problema cu soacra... desi si mama si soacra imi sunt de ajutor la treburi, mereu am preferat sa fiu singura. Le fac mai greu dar le fac in liniste.
Ce ziceti de numele Kevin?
-19+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena