Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 10
Alysh spune:
Buna scumpele mele,
Noi alergam, alergam ca bezmeticii. Parca s-a comprimat timpul asta de tot. Am fost cu Vlad la Budimex intr-o problema care ma macina demult: sternul infundat si burtica proeminenta. Of! Are sechele de rahitism si trebuie sa-i facem profilaxia rahitismului pana pe la 6 ani. IN gral se corecteaza cu CA+vigantol si inot. O sa incepem inotul din primavara....desi eu l-as incepe chiar de acum.
LAurita, ce faceti, cum se mai simte Ilinca? A trecu tusea?
Ylari, ma bucur ca esti mai bine....ti-am spus eu, aveai nevoie de timp doar pt voi doua!
Dani, scumpi copilasii tai...si felicitari tie ca poti sa le duci pe toate asa usor. Pari intotdeauna asa fresh si plina de optimism!
DanaH, haioasa Odo cum vb la telefon. Si Vlady adora telefonul, de multe ori poarta conversatii fictive si atunci e tare haios.
Belleane, sa va fie de bine nasitul! Hai, ma , nici o poza, doua acolo nu ne arati?
Andrada vad ca si voi ati fost nasi! Poze???? Imi pare rau de fina ta....of, triste situatii!
Lilly, si noi am avut otita si nu am dat antibiotic. Doar ophtamesone in urechiusa.
Lorich, sanatate lui Robertel, Doloress sanatate lui Patrick. Nici noi nu am folosit aerosolii, e o chestie la moda in Romanica....sotul meu nu e de acord sa-i punem....multumesc lui Dumnezeu ca Vlad n-a prea fost racit, dar si cand a fost n-am pus...
MsBB gravidutza...sanatate Andrei.
Gabitzam, mai comanzi ceva de la babystuff? Eu am dat o comanda , vroiam sa iau ceva de la Next...si Anca mi-a raspuns ca se poate face comanda direct de la ei si ca ea ajuta doar clientii fara card si care vor sa primeasca produsele acasa. In fine, mi-am facut cont, numai ca exact produsele pe care mi le doream nu apar pe site-ul in euro adica acela de pe care poti face comenzi in Romania. I-am scris Ancai iar ca mi-as dori sa fac tranzatia prin ea, mai ales ca prefer sa primesc acasa produsele (Posta Romana mi-a pierdut o data un colet) ...dar nu mi-a mai raspuns. Comanda era de vrea 66 de lire...oare nu-i convine, vrea sa fac o comanda mai mare, ca nu-mi dau seama si parca mi-e jena sa-i mai scriu.
S-a trezit mozonicul mic......asa le zic eu, in toate felurile: berbinel, covrigel, ghemutz, zgubilin, morcovel, scumpatate, birunic, prancabel...unele se inteleg, altele sunt inventie proprie
VA pupez, o zi suuuuuuuperbissssima! si multa sanatate!
gabitzam spune:
Alysh, n-am mai comandat nimic de ceva vreme de la Anca, dar mai vorbesc cu ea din cand in cand pe messenger. Eu zic sa-i mai scrii, ca ea stiu ca are obiceiul sa raspunda la toata lumea. Probabil n-a vazut mailul, o fi plecata, nu o avea timp, sigur are vreun motiv.
Alysh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Alysh, n-am mai comandat nimic de ceva vreme de la Anca, dar mai vorbesc cu ea din cand in cand pe messenger. Eu zic sa-i mai scrii, ca ea stiu ca are obiceiul sa raspunda la toata lumea. Probabil n-a vazut mailul, o fi plecata, nu o avea timp, sigur are vreun motiv. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Ok, mersi mult, Gabi. O sa-i mai scriu atunci. Pupici
Danicris spune:
Alysh, saru'mana de aprecieri. Of, nu-mi este nici mie foarte usor, insa eu va scriu cand ma simt ok, relaxata, daca nu, prefer sa va citesc si atat. Insa si daca dau de greu apelez la voi, de fiecare data am primit sfaturi bune si cuvinte frumoase de incurajare pentru care va multumesc. Acum e mai bine ca mama a scapat de problema cu piciorul si vine iar o zi pe saptamana, ma ajuta la calcat si curatenie. In rest ... Doamne ajuta, ne descurcam, multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi. Si la noi mai sunt crize, frustrari, nervisori, etc. dar le consider normale pentru perioada asta si incerc sa le rezolv cu calm. Nu-mi iese intotdeauna, insa macar ma straduiesc.
De unde pana unde problema cu rahitismul lui Vlad ? Asa m-am necajit cand am citit ... imi pare foarte rau. Multa sanatate va doresc si zile calme. La gradi cum mai este Vlad ?
Va imbratisez cu mult drag.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
belleane spune:
Salutare,
poze de la nunta:
http://family.webshots.com/photo/2164846050104239163KerpUa
Danicris spune:
citat din mesajul lui BELLEANE Salutare, poze de la nunta: http://family.webshots.com/photo/2164846050104239163KerpUa Te iubim, printesa Victoria!!! |
Ce nasica frumoasaaaaaaaaaaa ! Belle, arati minunat, iar tinutele sunt foarte dragute. Am vazut si mandrete de fata frumoasa foc. Va imbratisez.
Dani, mami de
Alysh spune:
Dani, de pe la 1 an mi s-a spus ca are semne de rahitism....organismul lui nu a asimilat cum trebuie vitamina D...sau pur si simplu o mosteneste pe maica-mea care are sternul infundat si ea.sper sa se mai corecteze cu timpul
La cresa e bine, dar abia astept sa faca 3 anisori si sa mearga la gradi...la cresa nu e un mediu prea intelectual, bineinteles nu vreau sa invete alfabetul dar nu stiu, parca totusi nu fac suficiente activitati educative voi cand incepeti?
Belleane....tu es tres belle , nasica distinsa!
Danicris spune:
citat din mesajul lui Alysh Dani, de pe la 1 an mi s-a spus ca are semne de rahitism....organismul lui nu a asimilat cum trebuie vitamina D...sau pur si simplu o mosteneste pe maica-mea care are sternul infundat si ea.sper sa se mai corecteze cu timpul La cresa e bine, dar abia astept sa faca 3 anisori si sa mearga la gradi...la cresa nu e un mediu prea intelectual, bineinteles nu vreau sa invete alfabetul dar nu stiu, parca totusi nu fac suficiente activitati educative voi cand incepeti? ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
Doamne ajuta sa se corecteze si sa fie bine Vladi !
M-am gandit sa incepem pe 4 octombrie, sa vedem cum va fi, am inima cat un purice, fac asta pentru el, daca ar fi dupa mine l-as mai tine acasa. Ideea e ca nici eu nu stiu cat voi mai rezista acasa, inainte de copii eram o femeie foarte activa, multe delegatii, majoritatea pe-afara ... ma si mir ca am rezistat pana acum. Daca voi vrea sa ma intorc la serviciu trebuie sa pregatesc putin si copiii, adica Vladuc sa fie acomodat la gradi, Andra sa fie si ea obisnuita cu alte persoane in afara de mine ... Nu stiu, ma gandesc, mai am timp, oricum macar pana la 1 an voi sta si cu Andra, nu o pot lasa cu altcineva mai devreme.
Dani, mami de
Doloress spune:
MsBB si tu in club? Si pe mine m-a luat azi dimineata. Ma dadeam mare si tare ca am sistem imunitar beton insa probabil organismul meu nu poate face fata si la sarcina si la virusei in acelasi timp. Acum cand incepe sa le treaca baietilor, aseara am avut in sfarsit o noapte mai buna cu Patrick.
Alysh imi pare rau de problema cu rahitismul! Aici sunt mereu probleme cu vitamina D (vitamina soarelui) pentru ca nu prea e soare. Se recomanda la toata lumea, mai ales iarna. Eu am inceput sa-i dau vitamine, ca prea e bolnavicios si mananca total aiurea.
Danicris o sa fie bine, ai sa vezi! Le prinde bine putina socializare zic eu de la varsta asta.
Bellanne ce nasica frumoasa si eleganta! Se vede ca esti Varsatoare
Lily multa sanatate Juliei! Sa se faca bine repede, e bine ca n-ati ajuns la antibiotic. Al meu sot face mereu otite si mereu ii trece cu picaturi. Am dat peste un ORL-ist foarte bun care ne-a zis ca otita externa nu se trateaza cu antibiotic.
La multi ani! (cu intarzaiere)
Nicole
Andreea
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
cleo78 spune:
si pe mine m-au dat gata toaletele lui Belleane, cat si printzesa ei. Mi-a placut asa de mult rochia mov/grena cu flori... f. shic!!!
Si mara era cu putin rahitism, nu i se inchisese fontanela, are sternul putin infundat, insa in primavara la radiografie au ieshit coastele frumos formate, si a zis ca e suficient la soare si gata, sa nu mai dam vigantoli. De atunci dau mai mult peshte la fata.