Puisori de mai 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cristos a innviat!

Suntem bine,doar nu apuc sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LMA Ilinca!! Pentru ca nu o sa pot sa intru la timp urez de pe acum La Multi Ani puisorilor nostri dragi! Sa aiba o viata cat mai senina asa cum ne straduim noi zi de zi sa o facem pt ei.
Mai scriu cand ne intoarcem.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

La Multi Ani Ilinca
Sa cresti mare si sanatoasa. Sa iti ajute Dumnezeu sa fii fericita, implinita si sa ai tot ce iti doresti iar mami sa se bucure de tine.

Ce faceti Dana_d de ziua ei?

Daiopri unde plecati?

Joshua m-a sucit anul asta cu ziua lui in final s-a razgindit si vrea cruise - asa ca o sa plecam intr-un cruise de 4 zile din Miami in 2 saptamani de ziua lui.

Mergi la inceput

In primul rand:
La multi ani Ilinca, Cristian si Mircea.

Tare rau imi pare ca nu am avut timpul sa intru pentru fiecare in parte. Dar m-am gandit zilele astea la fiecare din voi.

Astazi nu am putut sa nu imi amintesc emotiile impartite cu voi acum 9 ani. Parca ieri a fost. Si cu toate astea zi de zi imi dau seama cat au crescut puiutii nostri. Sa ne traiasca si sa aiba toti o viata lina plina de sanatate si vise implinite.

Noi ne-am sarbatorit de 1 mai la verde cu prietenii nostri si cu prietenii copilului de la tara. Astazi sarbatorim in familie iar maine si-a invitat colegii. O tinem trei zile ca in povesti.

In rest suntem bine, in criza de timp Inca vreo doua luni cred ca o mai duc in ritmul asta si apoi sper sa ma mai linistesc si eu. copii sunt sanatosi, cresc, pe zi ce trece imi dau seama cat de frumos infloresc. Eu sunt intr-o perioada in care ma stradui sa aplic gandirea pozitiva .

Va doresc tuturor cele bune.
Pupici

Mergi la inceput

La Multi Ani Dorian, Cristian si Mircea

Wow Aalina 3 petreceri !

Si eu sint cam ocupata ca vreau sa-mi termin treaba la servici inainte sa plecam si de facut bagaje si Joshua cu temele lui multeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

La multi ani Ilinca, Cristian ,Dorian!!!.
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi! Noi suntem bine, prinsi ca toti de altfel in vartejul problemelor, bucuriilor si necazurilor. Copii cresc, Mircea cuminte ca intotdeauna, iar Andrei vesnicul adolescent rebel ce se pregateste sa-si ia zborul din cuib...momentan isi incearca aripile...uffff...iar eu stau si ma intreb cand a trecut atata amar de vreme.
Ce dor imi e de vremurile cand erau mici si i stiai langa tine si in sigurantza!
Va pup si va urez inca o data tuturor puisorilor de mai, numai bine, si muulta, multa sanatate si multe bucurii!

Mergi la inceput

La multi ani Josh!!!

Urez de astazi ca sunt intr-o delegatie si maine nu stiu daca apuc.
Pupici

Mergi la inceput

Multumim de urari

Ne-am intors din cruise a fost frumos Joshua e foarte incintat.
O sa pun citeva poze.

Acuma ne luptam cu teste peste teste revizuirea materiei nu se poate doar plimbari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
A trecut ceva vreme de cand nu am mai intrat pe aici. E ciudat cum esti atat de ocupat cand stai acasa, mult mai mult timp aveam cand lucram. Va multumim pentru urarile de ziua Ilincai si sa stiti ca m-am gandit la voi atunci si v-am dorit numai bine si frumos sa intalneasca in viata copiii vostri. Am avut intentia sa intru sa felicit puisorii de Mai dar, ce sa zic, sunt o neserioasa...
Acum ca a venit vacanta pare ca voi fi mai libera atat cat vom sta acasa. Saptamana viitoare Ilinca pleaca in tabara la Arieseni in Apuseni. Nu ma impac prea bine cu ideea dar sotul a vrut sa o lasam si ea nu parea ca ar accepta un refuz asa ca m-am lasat dusa de val si am acceptat. Asa cum ma stiti mai posesiva si mai fricoasa, cred ca o sa am o saptamana de cosmar si o sa ma rog mult sa aiba Dumnezeu grija de ea ca eu nu pot fi acolo s-o pazesc. Cu cateva saptamani in urma cand a fost intr-o excursie i-am luat telefon mobil si o cartela si o sa tinem legatura stransa macar telefonic.
Scoala am terminat-o cu diploma de "excelent" asta insemnand intre primii 10 din clasa (am impresia ca e cam pe pozitia 6 din 25). Doamna spune ca e o clasa omogena si cu nivel ridicat de inteligenta dar ce te faci cu neatentia si lenea... S-au dat diplome de Excelent, Foarte bine, si Bine, dar parca cei mai multi au primit Excelent.
Ilinca era foarte buna cam pana la vacanta de Paste, apoi s-a cam rupt filmul. Doamna ne-a spus la sedinta ca asta s-a intamplat cu toti, le-a rupt ritmul cu atatea zile libere ca le statea deja mintea la vacanta si nu se mai concentrau la scoala. Anul viitor deja devine mai serioasa treaba si sper sa ne mentinem pe pozitii. Voi v-ati apucat de invatat tabla inmultirii? Voi cei din Canada ati invatat-o deja? Eu vreau sa lucram la asta in vacanta si sa o stim deja cand se va face la scoala. Oricum am auzit ca la scoala se trece cam rapid peste ea si e chiar necesar sa o invatam dinainte.
In rest Ilinca s-a facut cam obraznica si independenta, imi miroase asa a aere de adolescenta (ochi peste cap, mormaieli, bombaneli..) Parca nu mai e fetita mea iubitoare si docila. O duc si o aduc de la scoala dar bombane ca pe unii colegi nu-i ia nimeni de la scoala si se duc singuri si ii invidiaza. Isi doreste independenta si eu nu sunt inca pregatita sa i-o dau. Nici n-as putea pentru ca noi avem de traversat un bulevard si nici la 12 ani nu as putea sa o las singura. Daca m-as angaja ar trebui sa o dau in grija cuiva macar sa mi-o traverseze... Dupa concedii o sa incep iar sa caut job.
In rest.. continuam cu dansul, avem si partener, dar tot asa fara pasiune desi cand o vad, vad ce mi-am dorit, postura si miscari de profesionista dar ce folos daca o vad numai eu. Acum cateva saptamani am fost la botezul nepotelului si m-am rugat de ea sa danseze asa cum a invatat la dans si abia a aratat cativa pasi si cateva miscari de dans sportiv, in rest a dansat toata noaptea dar alandala.
Alexa are pe 30 examenul la engleza IELTS, avem emotii cu totii dar morcovul gel gras e la ea... Sa treaca examenul, sa scap si de tabara si apoi ne putem bucura de vacanta..
Daiopri, Dana Mario, Aalina, Alycia si Korina, va pup si va doresc vacanta frumoasa voua si baietilor! Si promit ca mai intru sa va povestesc cum am scapat de examen si de tabara.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am uitat sa va spun ca ai mei pleaca in Canada saptamana viitoare si vor sta muult, pana spre sfasitul lui August, nu mai stiu cat. Si inca ceva, vreau s-o inscriu si pe Ilinca la un curs de engleza, la Shakespeare School, dar sa vedem cum ne descurcam cu banii, e cam scumpa dar eu zic ca neaparat necesar ca la scoala nu fac mai nimic.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput