Puisori de mai 2003 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
dana d spune:
Buna mamici si Hristos a inviat!!
Multumim de urari, si noi va dorim la fel, tot binele din lume pentru copilasii nostri.
La multi ani Cristian si Mircea, multa sanatate si noroc ca de restul se mai ocupa mami si tati!
La multi ani si pentru Dori, sa va traiasca amandoi sanatosi si fericiti!
Noi am avut trei petreceri dar ultima le-a pus capac: la Mc Donald's cu 16 copii invitati. A fost nebunie acolo, la urma toti erau lac de apa si majoritatea parintilor au avut inspiratia sa vina cu schimburi, noi nu... Dar a fost super, veselie, distractie, mancarea pe gustul lor iar noi parintii am mai socializat putin. Am plecat acasa cu un portbagaj de cadouri si inca nu le-am desfacut pe toate ca mai pastram pentru dupa ce ne plictisim de primele.
Aalina tocmai am facut reteta ta de pizza sau ce e aia. Mi-a iesit un fel de pandishpan cu legume si mezeluri, foarte bun ca aperitiv sau pachetel. Eu am pus asa: bacon, cascaval, salam banatean taiat cubulete, ardei gras rosu, porumb din conserva si cateva masline. Am pus faina neagra dar nu arata prea neagra coapta, am pus si putin piper dar nu se simte, iar in loc de smantana, ca n-am avut, am pus un pahar mic de iaurt. Apoi cat se cocea asta m-am apucat de o maioneza sa mai scap de ouale astea vopsite, cu telina, morcov, porumb si ardei rosu, am pus mult mustar si lamaie si a iesit foarte buna si asta... problema e ca am 85 kg si peste doua luni jumate mergem la mare si mi-a spus sotul ca nu ma ia asa .
Alexa a mai slabit vreo 2 kg si merge regulat la sala (aerobic, fittnes, piscina..)si deja arata onorabil in costum de baie.
Va pup pe toate ca trebuie sa plecam la dans, va doresc petreceri frumoase, distractie multa si daruri frumoase.
Olo, mai bine ii iei pisica decat sa-ti cante la trompeta toata ziua, eu asa zic
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Aalina spune:
Raspund repede ca am dat nastere la confuzii: uram La multi ani pentru motanul lui Daiopri, Stefan (Cristian). Sper ca nu am incurcat borcanele ca is in stare la ce franta is. Acum am ajuns de la job.
Olo ma bucur sa aud de voi, de Kiki. Ce mai fac fetele tale frumoase? Poze ceva sa imi clatesc si eu mama de baieti ochii...
Eu as lua trompeta, ca aia se strica cumva...da pisica trebe ingrijita
Va pup ca ma apuc de prestat ca si cand as fi odihnita
alycia spune:
La multi ani Dori!!! Sa cresti mare si frumos si sa fi sanatos si fericit!
Ollo asteptam poze cu frumoasele tale si povesti de la mamica de doua fetitze
dana d spune:
Mai stie cineva ceva de Dana Mario? Eu mereu ma gandesc la ea, sper ca e bine, doar ocupata.
Aalina, las-o mama mai usor ca te si imbolnavesti in ritmul asta, un somaj ceva nu ti-ar placea?
Olo hai arata-ne doua frantuzoaice mici si cochete, ca le am in cap doar micute cum erau cand le-am vazut ultima data. Acum or fi adevarate domnisoare..
Alycia din cate banuiesc eu tu ai cam trecut de ce a fost greu, se pare ca Mircea e mai bland si mai cumintel si probabil ca va fi mai usor de crescut decat Andrei. La mine e invers, deja ma tem de adolescentza lui Ilinca.
Fetele mele
alycia spune:
La multi ani Josh !!!sa cresti mare, sanatos si sa ai parte numai de bucurii si impliniri! Sper ca sunteti bine cu totii...pupici!
Se apropie vacantza de vara, Mircea e incantat, s-a cam saturat de scoala...planuri de vacantza inca nu am facut,Andrei vrea sa se angajeze vara asta undeva sa aibe ceva bani de buzunar....iar eu mai am sesiunea de vara dupa care ma relaxez...adeca merg doar la job...
Restul lumii ce mai faceti?
dana d spune:
Buna mamici!
Fetele sa ne traisaca puisorii care si-au serbat deja ziua, Roby, Joshua si mamicile lor sa fie sanatoase si fericite alaturi de ei. Doina sa-ti traiasca si tie puisorul, La multi ani Paul si sa cresti mare si puternic din toate punctele de vedere!
Sambata o serbam si pe Elena. Sa-ti traiasca Adita (daca mai citesti pe aici), toti sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si fericiti in noua casa.
Fetele noi am facut azi un vaccin- priorix dar nu-s probleme, a fost curajoasa, nu a durut, acum abia se plange putin.
Mai, eu am un mare bolovan pe suflet: e vreo mica sansa sa vina totusi sfarsitul lumii? Stiu ca sunt tot felul de tampiti care lanseaza asemenea zvonuri si incearca sa convinga cu dovezi si calcule, dar daca totusi au dreptate?? Mi-a bagat Alexa un morcov mare de tot cu alarmele astea. Nu cred dar daca totusi???? Off, uite de ce nu stateam eu acum linistita si ma bucuram de zlele astea frumoase de primavara-vara. Am asa un bolovan pe suflet de parca ma paste ceva dupa colt, un pericol de moarte... cred ca se numeste anxietate chestia asta. Oare o iau razna?? Am intrat aici sa caut sprijin, am cautat la generale sa vad daca e vreun subiect unde fete destepte sa desfiinteze zvonul asta si sa ma linistesc, dar nu se vorbeste nimic... oare e un subiect prea sensibil ca sa fie dezbatut in public?
Ok, sa nu va stric si voua ziua, ma duc ca am lasa-to pe Ilinca la dans si am fugit acasa sa-mi iau telefonul. Pipici la toata lumea si sa va fie bine!
Fetele mele
Daiopri spune:
LMA sarbatoritilor nostri! Sa ne creasca mari si cuminti.
Dana, bre, lasa stresul pe chestii din astea. Si daca ar fi asa ce ai putea face? Ti-am mai zis o data, ia fiecare zi asa cum e, si lasa pe aia care n-au alte treburi si vin cu chestii din astea sa se streseze. Eu pun pariu ca ei nu se streseaza;)
Noi suntem bine, in lupte cu juniorul, care se baga peste tot si e capos rau. Ast mare, incercam sa ii indreptam scrisul fara prea mare success:) In rest sunt multumita de evolutia lui la scoala, desi nu prea am cu ce sa compar:)) In toamna incep iar dansul pe sarma cu il primeste nu il primeste la scoala cealalta. Daca de data asta nu il primeste iar, tb sa ne organizam cumva sa ne mutam pe langa o scoala mai ok. Desi nu stiu cum o sa facem asta, ca porcariile astea de preturi tot cresc si cresc:(((
Eu ma stradui sa merg nitel la sala,dar nu ajung decat de 2 ori pe sapt si nu vaz nici un rezultat:(( As fi vrut sa mai dau un kil doua acolo inainte de vizita acasa, ca deh, am in plan sa degust chestii de mult visate.
Nu ma mai ajung cu timpul mai deloc, si mi s-a impaienjenit mintea cu vacanta asta, desi vai de urechile mele cu cei 2 pe avion:))
Cam atat de la noi, ca iar uit de la mana pana la gura ce vroiam sa mai zic.
Parpa, hai si tu cu sarbatoritul pe aici
Numai bine tuturor
Aalina spune:
La multi ani Paul!
Sa ai o viata implinita. Pupici si mamei tale si asteptam sa ne spuna ce mai faceti si sa va mai vedem in poze.
Noi suntem bine da pe fuga. Dori a fost doua zile in excursie, Sighisoara-Sibiu, a ajuns aseara la 23, obosit dar foarte incantat. Eu m-am comportat rezobanil, nu am fost stresata decat dupa ce au ajuns si am aflat ca un copil din grup a ramas la spital la Sibiu, cu mana rupta cred, ca se aruncase din patul de sus
Va pup
Aalina spune:
Dana eu zic sa nu te stresezi pe teme de astea. Iar legat de starea ta poate ar trebui sa iti faci ceva analize.