FIV in Ungaria 115

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

mona, trebuie sa speri in continuare ca va fi bine si va reusi sa se prinda. Iti tin pumnii !

Citat:
citat din mesajul lui fancy_mona

mi-a raspuns PK

Citat:
The value of 13 is by definition positive but is a low value. This often
indicates that implantation did occur but is not sufficient and the
pregnancy will be rejected. We however try to give a chance to all these
cases by continuing with the progesterone and repeating the measurement in
2-3 days to check for a change.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

HOP SI EU!
BUNA DIMINETA FETELE!
Mami_vreau, ITI MULTUMESC PENTRU RASPUNS SI AM TRIMIS UM MESAJ!
FETELE, MA BUCUR PENTRU VESTILE BUNE SI SPERANTELE PE CARE LE AVETI!
Acest lucru ma ajuta si pe mine si imi da incredere, vointa si puterea de a lupta!Dar,... la Panait Sarbu nici in aceasta dimineata nu au raspuns!
Fancy_mona sa nu intrerupi tratamentul de sustinere !
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui fancy_mona

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis
Fancy_mona, tu ce mai faci? Cum esti? Nu ne-ai mai dat niciun semn de viata!

Fetele - zi 12 de la ET :
Beta 13,4
Progesteron 43.65

I-am scris la PK ? oare ?

Ai cumva ceva probleme de trombofilie???Cumnata mea,Petruta,a facut FIV in martie.A ramas graviduta,dar pana la urma s-a oprit din evolutie.Valoarea beta a fost de 20,in ziua 10 sau 11.A crescut pana la 5000,dar nu cum trebuia,adica nu se dubla la 2 zile.Pana la urma s-a oprit din evolutie.Apoi si-a facut analizele de trombofilie,si a descoperit niste mutatii.Eu as zice sa ceri sfatul unui doctor,sa vezi daca nu trebuie sa iei Aspenter sau Clexane.Poate va fi ok pana la urma.Doamne ajuta!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA
Eu as zice sa ceri sfatul unui doctor,sa vezi daca nu trebuie sa iei Aspenter sau Clexane.Poate va fi ok pana la urma.Doamne ajuta!

Nu am facut analize pt. trombofilii ,ca nu mi-a cerut PK .
aspenter iau . Oricum acum depinde doar de vointa Bunului Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fancy mona, iti tin pumnii. vai de mine, ce m-as bucura! Doamne ajuta!
miro, bafta!
mami, thinking of you.
sami, still waiting for your visit, cand poti, stiu ca esti busy rau in septembrie.

fete dragi, va multumesc pt urari si acum fug in pat. cetesc un roman cu 3 volume si peste 1000 de pagini.

Adi +28 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

multumesc, adi...bafta si tie !
gata, am plecat spre aeroport, va pup si sa auzim de bine...

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

fancy mona, iti tin pumnii. vai de mine, ce m-as bucura! Doamne ajuta!
miro, bafta!
mami, thinking of you.
sami, still waiting for your visit, cand poti, stiu ca esti busy rau in septembrie.

fete dragi, va multumesc pt urari si acum fug in pat. cetesc un roman cu 3 volume si peste 1000 de pagini.

Adi +28 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

tamaryllis , indra03 , alinamolnar , persi , ramonella , adipapazi , miro_bv va multmesc din inima pentru sustinere , Doamne ajuta sa reziste bebe .
miro_bv - drum bun si FIV reusit , ma gandesc la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali_miha_75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria carmen

Buna fetelor,

Sunt o veche pacienta a dr-lui Zadori, am facut 3 inseminari in 2008 si acum intentionam sa facem un FIV cu el in decembrie. De un an si jumatate suntem in Canada si aici ni s-au dat 1% sanse chiar si cu FIV (rezerva ovariana scazuta FSH=14, AMH=3.8pmol/l; sot- 82 mil/ml, 39% mobilitate, 15% forme normale). Am schimbat cateva email-uri in care am cerut si opinia lui, mi-a zis sa repet FSH, LH si numar foliculi primordiali ca sa-mi dea estimarea lui. Am trimis rezultatele acum 3 saptamani si de atunci nu mi-a mai raspuns. Dupa 2 saptamani de la primul email i-am scris altul si nici la asta nu mi-a raspuns.
Stie cineva ceva de el? Oare nu-mi raspunde ca nu avem sanse? Chiar si asa ar trebui sa-mi raspunda.
Va multumesc si multa bafta tuturor.

Carmen

Carmen,
si eu sunt pacienta lui. Am facut ET in 13 si sambata voi face beta. Pot sa-ti spun despre Dr. ca e foarte foarte ocupat si raspunde cam greu la emailuri daca nu esti inca in program. Asa a facut si in cazul meu si a altor fete de pe aici, dar acum imi raspunde in aceeasi zi. Mai insista si sigur iti va rspunde. In ceea ce priveste faza cu sansele, eu il vad ca fiind destul de pragmatic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fete cucuiete

am vorbit iar cu doctorashul nostru cu ochi albastri si mi-a spus ca de data asta folosim PRG injectabil...mi-a spus ca ma poate trimite el in HU undeva de unde sa cumpar sau sa mi-l procur eu daca doresc...ideea este ca vrea sa-mi cumpar doze de 50 pentru cel putin 3 saptamani si voi face zilnic dupa ET pana la Beta si dupa aceea-Doamne-ajuta!!!daca voi fi gravi.

oare ce e cu el???e de acord si cu Clexanele si mi-a recomandat si PRG injectabil...imi strica planurile mele de negociere la sange

adina,cu draga inima as veni dar inca sunt racita...insa pana Lunea viitoare cand ma intorc de la Ocktoberfest o sa ma fac bine si vin atunci.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fete...mi-a trimis doftorelul schema de tratament pe primele 5 zile...cate 3 Merionale pe zi plus Cetrotide in ultimele 4 zile de stimulare...si Prg injectabil dupa ET...deocamdata atat stiu...vedem ce se mai adauga.

mami,sa nu ma uiti cu reteta ca i-am zis si azi de tine.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput