FIV in Ungaria 115

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

multumesc pt. incurajari , dar inca nu ma pot bucura , beta e destul de mica

uitati ce am gasit despre valorile beta :
" hCG under 5 mIU/ml: Negative. Not pregnant
hCG between 5-25 mIU/ml: "Equivocal". Maybe pregnant maybe not. Repeat test in a couple of days
hCG over 25 mIU/ml:You are pregnant! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

Stiu pe cineva in ziua 14 dupa ET cu beta = 5 ...cam acum trebe sa nasca si s-au cam mirat doctorii, dar ...micutzul a fost "tare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

Ai pus blasto sau mai mici ? Cate zile ai facut stimularea ? Eu sunt deja balonata din ziua 4 de stimulare...oare dupa 10 zile cum o fi ? :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

mami_vreau
Doamne Ajuta !!!!
Spune-mi te rog unde te-ai cazat si la ce pret.

motzishor
eu miercuri fac eco de chisturi.
Daca e ok incep stimularea la CM , daca nu probabil o sa merg si eu pe AC.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miro_bv

Ai pus blasto sau mai mici ? Cate zile ai facut stimularea ? Eu sunt deja balonata din ziua 4 de stimulare...oare dupa 10 zile cum o fi ? :-(

am facut ET cu embrioni de 3 zile , asa a spus PK ca e mai bine avand in vedere istoricul nostru (al 3-lea ET)... stie el mai bine.
si eu am fost balonata , anul trecut am fost si mai balonata , dar am produs de 2 ori mai multe OOO , ca acum .
am facut stimulare 10 zile , dar anul trecut am facut 8 zile, deci depinde de organism ... nu e o regula .
iti tin pumnii sa produci oute de calitate si embrioni lipiciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fancy_mona, asa este, valoarea e mai mica decat ar fi trebuit sa fie in mod normal, DAR e clar ca bebe incearca sa se prinda bine, asa ca tu trebuie sa stai linistita si sa il ajuti.
Si daca nu ai nici sangerari, e f bn!

24+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Fancy_mona iti tin pumnii sa fie bebe.Doamne ajuta.
Mami_vreau multa bafta la punctie. Asteptam vesti bune.
Adina sa-ti creasca bebeloii mari si sanatosi.
Bafta tuturor fetelor in focuri si sa auzim numai vesti bune. Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria carmen spune:

Buna fetelor,

Sunt o veche pacienta a dr-lui Zadori, am facut 3 inseminari in 2008 si acum intentionam sa facem un FIV cu el in decembrie. De un an si jumatate suntem in Canada si aici ni s-au dat 1% sanse chiar si cu FIV (rezerva ovariana scazuta FSH=14, AMH=3.8pmol/l; sot- 82 mil/ml, 39% mobilitate, 15% forme normale). Am schimbat cateva email-uri in care am cerut si opinia lui, mi-a zis sa repet FSH, LH si numar foliculi primordiali ca sa-mi dea estimarea lui. Am trimis rezultatele acum 3 saptamani si de atunci nu mi-a mai raspuns. Dupa 2 saptamani de la primul email i-am scris altul si nici la asta nu mi-a raspuns.
Stie cineva ceva de el? Oare nu-mi raspunde ca nu avem sanse? Chiar si asa ar trebui sa-mi raspunda.
Va multumesc si multa bafta tuturor.

Carmen

Mergi la inceput

mi-a raspuns PK

Citat:
The value of 13 is by definition positive but is a low value. This often
indicates that implantation did occur but is not sufficient and the
pregnancy will be rejected. We however try to give a chance to all these
cases by continuing with the progesterone and repeating the measurement in
2-3 days to check for a change.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

neata tuturor!
fancy-mona,eu am avut prima valoare de 15,22 si am astazi 12 saptamani.
am repetat beta din 2 in 2 zile iar ultima a fost 286.8.
nu trebuie dacat sa crezi cu tarie in sansa ta.
eu nu am conceput o secunda ca nu ar fi bb.
te pup si iti doresc multa,multa bafta.
bafta tuturor fetelor.

Mergi la inceput