FIV in Ungaria 115
Raspunsuri - Pagina 24
corina_anam spune:
2bobocei eu nu am intrebat cat costa FET, daca aflii te rog sa -mi spui si mie.
Merci
fancy_mona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corina_anam 2bobocei eu nu am intrebat cat costa FET, daca aflii te rog sa -mi spui si mie. Merci |
Anul trecut am facut FET in noiembrie , a fost 50.000 HUF .
sonya_mea spune:
| citat din mesajul lui samira33 sonya,da tu ce mai zici???ti-am trimis un mail azi. 3 SARCINI EXTRAUTERINE, FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A, URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS |
Am raspuns
corina_anam spune:
fancy_mona 
Foarte mult nu a avut cum sa creasca, deci tot in jur de 50.000 tre' sa fie.
Unde ai facut?
samira33 spune:
mami,pana la urma unde ai facut sauna si masaj???la Gellert???
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
fancy_mona spune:
| citat din mesajul lui corina_anam fancy_mona ![]() Foarte mult nu a avut cum sa creasca, deci tot in jur de 50.000 tre' sa fie. Unde ai facut? |
Budapesta , PK
mami_vreau spune:
fetelor va multumesc mult pentru toate solutiile cu constipatia... acum incerc mai multe asa ca sper sa nu dau in alte cele! ![]()
bombi poti deschide tu capitolul daca vrei!
si mirela il poate deschide, bineinteles!
samira e bine sa ne ocupam cat mai multe de prima pagina... de-aia avem user comun "FIV_Ungaria" si v-am dat parola... cine nu o stie, mi-o poate cere si o trimit!
asa ca nu inseamna ca cea care deschide capitolul trebuie sa stea ocupata cu prima pagina... face modificari cine apuca!
violeta multumesc! 
denisa, edennoa sa fie cati o vrea Dumnezeu, numai sa fie! 
samira la gellert am facut sauna... au si sauna uscata, si de-aia cu aburi si bai termale... masaj nu am putut face pentru ca imi trebuia programare... asa ca sa iti faci programare din timp (cam cu 3-4 zile inainte)...
daca mergi la gellert dupa 5 seara (e deschis pana la 8) ai reducere, e 2900 HUF/persoana biletul! daca mergi mai devreme e vreu 3900 dar cu banii astia poti sta si toata ziua... insa nu stiu ce ai putea face atata timp acolo...
masajul e tot 2900 huf / 20 minute...
ai si variante de 30 si 40 minute dar am uitat cat costa!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
edennoa spune:
mami vreau, ce tratament de sustinere ti-a dat pk?
ai si aspenter sau ce ti-a recomandat sa iei pt mutatie?
daca ti-a recomandat deja ceva...
eu am luat aspenter si nu l-am suportat, de aceea mi-a zis sa il las de o parte si vedem cum va fi dupa proceduri, in fc de nu stiu ce analize se da sau nu clexane pe perioada sarcinii
adipapazi spune:
elenus, facem tumbe de mama focului. nepoata mea de 6 ani m-a intrebat daca linia nigra (aia care apare la toate gravidele la finalul sarcinii pe burta) au desenat-o bebelusii ca sa stie fiecare care e jumatatea lui.
va pupi, haide, mami, cu pricinosii in club!
Adi
+29 cu
si 
mami_vreau spune:
edennoa mie nu mi-a dat aspenter! mi-a zis ca pentru mutatia mea e suficient acidul folic de 5 mg... da' iau eu de capul meu aspenter si fac clexane de 0.2...
adi simpatica foc intrebarea nepoatei mici si dragi! ![]()
abia astept sa intru in club! 
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota