FIV in Ungaria 115
Raspunsuri - Pagina 23
elenus26 spune:
Ali_miha imi pare tare rau! E dureros, stiu...dar suntem alaturi de tine! Te pup si sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe!
elenus26 spune:
Mami nu o rugam noi pe Mirela sa ne deschida capitol nou? Are mana formata de la celalalt topic. Si poate se i-a si la noi ce are ea :) ... motanei gemenei :)
samira33 spune:
elenus,noi vom sta la Villa Korall...acolo am stat si data trecuta si am fost deosebit de multumiti...avem la-ndemana tot ce ne trebuie si suntem la doar 4km de clinica.
in primavara am platit 29 de euro pe camera dubla cu mic dejun.
as deschide io capitol nou...da stiu ca nu m-as putea ocupa de prima pagina si atunci stau deoparte.
las' ca ne-o deschide cineva.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
2bobocei spune:
Mami vreau, l-am intrebat cand i-am scris ca m-am hotarat sa fac FET-ul in octombrie, dar nu mi-a raspuns.
elenus26 spune:
Motzisor eu zic ca undeva in jur de 10 noi ar trebui sa incep stimularea.
Sami cu cat timp inainte trebuie sa vorbesti la pension?
Ti-am trimis PM
Mami si tie ti-am trimis PM
denisa220972 spune:
mami_vreau cum vrei tu sa dea DD sa fie, unu, doi sanatosi sa fie.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
sonya_mea spune:
hop si eu mami si la mine functioneaza f bine cu activia cu musli sau daca nu iti place papa lapte cu cereale- musli, sau dimineata pe stomacul gol ia o lingurita de miere de albine.
Speranto, ce ne mai zici, se vede burtica, cate saptamani ai?
Pup toate fetele mele dragi
samira33 spune:
elenush,ti-am raspuns la pm
motzishor,eu trebuie sa fiu la Budapesta in jur de 15-16-17 Nov-in fct de cum vine CM,de asta nu stiu sigur data la care incep stimularea dar in principiu e pe 9-10-11 Noiembrie incep.
sonya,da tu ce mai zici???ti-am trimis un mail azi.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
violeta70 spune:
mami_vreau Felicitari! Doamne-Ajuta sa fie lipiciosi si sa stea la mami in burtica 9 luni!
Ali_miha imi pare rau.....
Pupici la toate fetele