FIV in Ungaria 115
Raspunsuri - Pagina 18
elenus26 spune:
Buna dimi fetele!
Acum am ajuns acasa. M-a hatanat trenul toata noaptea, dar dupa ziua de ieri am dormit ca puteu sa taie vamesii lemne pe mine azi-noapte cand au venit sa ne ceara pasapoartele, noroc ca nu sunt asa delicati cum par
Deci...ieri a fost super intalnirea cu PK. Mi-am holbat ochisorii peste tot doar, doar vad pe careva acolo...mai erau doua cupluri de romani, cu unii dintre ei am vorbit(tocmai pusesera embrionasii la ghiozdan...erau din Tg Mures si nu erau la PK)...si am mai vazut doua fete blondine si crete, dar care au plecat repejor.
Cu Pk am vorbit, am povestit despre ce-am facut noi in ultimii 6 ani de cand ne straduim...s-a uitat pe dosar, eco...in final m-am procopsit cu o schema de tratament. Astept urmatorul ciclu si incep cu AC, eco sa vedem daca nu sunt chisturi, mail sa-mi spuna cand sa le opresc, apoi cum vine bag stimulare si in ziua 6 la Budapesta pentru eco. Am incercat sa negociez pentru ziua 8 da n-a mers. Deci undeva in jur de 10 noiembrie o sa incep stimularea.
Mi-am luat si Merionalul de acolo. Mai am de facut cateva analize si o clamidie si gata.
Carmen ce sa zic e super doctorasul!
Multumesc mult celor care m-au incurajat sa merg la el!!
Mami m-am gandit si ma gandesc in continuare la tine si pitulicii tai. Ma rog sa-ti fie bine si sa reusesti!
Adi pup burtica si mamica!
ZIlele astea o sa va asaltez cu cateva intrebari...sper sa nu va strezez prea mult :)
Va pup si sa aveti un weekend tare frumos!
PS: sa vedeti ce soare si fain era la Budapesta...se bucura si el pentru Mami :)
borziche spune:
Va asaltez si eu cu o intrebare: a facut cineva laparoscopie in Budapesta, la recomandarea lui PK?
La eco am descoperit un chist de aprox 3.7/3.1 cm si PK zice ca, avand in vedere ca am fost diagnosticata acum 5 ani cu endometrioza (rezolvata laparoscopic la vremea aceea) si cele 2 FIv-uri esuate ar fi bine sa refacem laparoscopia.
Stiu ca el nu face la Kaali, mi-a spus ca imi poate recomanda alt dr la o alta clinica.
Mi-e foarte greu sa iau o decizie, dar cu siguranta imi veti da un sfat bun (asa cum ati facut si pana acum)
mami_vreau spune:
hello, hello...
raportez 3 embrioni transferati azi... pk nu a fost de acord sa transferam mai multi...
din cele 6 ovocite stiti ca am avut 4 embrioni... azi am aflat ca s-a mai fertilizat unu' dar ca e ceva mai incet avand in vedere ca s-a fertilizat mai tarziu... asa ca pe ceilalti 2 ramasi ii vor lasa pana luni ca sa vada cum se dezvolta si daca luni vor fi ok, ii vor congela...
m-am simtit tare trista ca mi-am lasat 2 puiuti acolo, mai ales ca nu stiu sigur ce sanse au pana luni... dar pk a zis sa ma concentrez acum asupra puiutilor din burtica... vom vedea noi luni ce s-a intamplat si cu celalti 2...
maine plec spre casa asa ca voi fi toata ziua pe drum...
miro_bv face bine, a fost si ea azi la monitorizare... pe un ovar are un singur folicul dar are pe celalt mai multi... pk i-a zis ca sta bine... azi i-a facut si estradiolul dar nu stiu daca a sunat-o pk sa ii spuna sa mai modifice ceva in schema de tratament...
va avea punctia saptamana viitoare, probabil miercuri sau joi... n e va tine la curent!
tamy bag de seama ca ai parte de ceva aventuri noaptea de cand esti cu burtica!
ramonella eu ies din schema, nu pot avea 4 ca "vecina" ca am 3 pici in burtica... Doamne ajuta sa fie lipiciosi!
luck multumesc mult!!!!
voi face clexane dar incepand de azi, din ziua ET... specific ca il fac de la mine putere...
cetrotide nu am luat din romania desi acolo era mai ieftin... dar nu prea stie cate sa iei... unele fete doar 1, altele mai multe, in functie dediferenta de marime dintre foliculi... ca daca 1 singur ajunge la 15 iti baga cetrotide, chiar daca ceilalti sunt micuti...
la fiv-ul anterior nu am baut vin in timpul antibioticelor... dar de data asta am baut... mi-a zis mie cineva (persoana importanta) ca un pahar pe seara nu face rau chiar daca iei antibiotice...
asa ca-i dau vinisorul ... azi aveam endometrul de 9.5, pk a zis ca e bun...
multa bafta si tie ca nu mai ai mult...
adi am uitat azi sa iti multumesc pentru poiezioare... esti mortala!!!
petruta s-a facut!!! ne vedem la zoo!
elenus si eu m-am gandit la tine!!! chiar ii spuneam azi lui miro de tine! imi pare rau ca nu am ajuns la clinica! dar ma bucur ca vei incepe curand si ca ti-a placut de pk! te pup si iti urez bafta multa!
borziche eu nu stiu pe nimeni care sa fi facut laparo la budapesta... imi pare rau! poate se ivesc pe-aici fete care stiu!
violeta, motzishor, adria, carmen va multumesc din suflet pentru urari!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
Motzishor tu cand vii in tara?
ca ma gandeam la o intalnire cu toate fetele carora le-am luat pastile ca sa livrez "marfa"... parca stiam ceva de 29...
daca nu poti, nu-i bai, le las surorii tale!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau ramonella eu ies din schema, nu pot avea 4 ca "vecina" ca am 3 pici in burtica... Doamne ajuta sa fie lipiciosi! Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
Dar poate se divide unul
Iti tin pumni sa fie bine
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
corina_anam spune:
Mami felicitari pentru embrioni si sa stea la mama lor atat cat e necesar.
Elenus se poate sa ma fi vazut si pe mine vineri pe acolo (blonda creata). Chiar m-am uitat sa vad pe careva din Ro dar nu am bagat de seama. Eu am facut histero iar cand am iesit eram cam ametita.
alinamolnar spune:
Mami_vreau felicitari pentru transfer. Sa fie embrioni lipiciosi si sa vii cu beta mare. Va iesi soarele si pe strada mea
_carmen spune:
Mami_vreaufelicitari! E super ca nu doar ai avut ovocite multe, ci si embrioni frumosi! Eu zic sa nu te gandesti f mult la cei ramasi, daca Doamne-Doamne vrea, rezista si ii congelati, daca nu... si in buritca ar fi fost sanse sa se opreasca din evolutie, stii bine. Doamne, ce m-as bucura sa reusesti!
lumimar spune:
Mami_vreau felicitari pt embrionasi!Sa dea DD sa fie puternici si rezistenti si sa vii cu beta maarreeeeee
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
luck spune:
mami
multumesc frumos.
Doamne Ajuta !!!!!!!!!
motzishor
tinem legatura , poate , poate ne nimerim in aceeasi perioada.