FIV in Ungaria 115

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

mami-vreau, iti tin pumnii stransi maine sa fie toti embrionii super calitate si PK sa ia decizia cea mai buna cu cati sa transfere.
Eu zic sa nu incurci omu' si sa ii trimiti un sms cu cati embrioni ai produs: asa e frumos! I-am spus si sora-mei de patania ta si a ras de s-a spart. Spunea ca si barbatul ei a primit un sms aiurea saptamana trecuta cand erau in concediu cu "Sunt deprimata. M-am despartit de olandez." Sora-mea zice ca regreta ca nu i-a raspuns fetei cat de deprimati sunt ei mai ales ca i-a trezit la 3 noaptea...
Asteptam vesti bune: toate fetele de pe forum sunt cu ochii pe tine si se roaga pt. tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

mami
supeeeerrrrrr vesteeeee !!!
Ma bucur din suflet pt tine , ce surpriza placuta.
Sunteti deosebiti si tu si PK ,tu pt raspunsul excelent si el pt schema care ti s-a potrivit perfect.
Multumesc pt informatia referitoare la cazare.
Mai spune-mi te rog ai luat clexane pe perioada stimularii pt mutatia ta?Cetrotidele l-ai luat din Ro?Vinul il bei si in perioada in care iei antibiotice?
Mult , mult noroc in continuare.
Te asteptam cu cele mai bune vesti.
motzishor
cate zile iei AC , cam cand incepi stimularea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta70
Mie mi-au venit "uratii", ieri seara, asa ca am avut o dereglare, probabil de la AC.
Adriana

te pregatesti de fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motzishor spune:

luck, o sa iau cam 14-15 zile AC. La mine e mai complicat pt. ca trebuie sa imi coordonez venirea in Ro. cu inceperea stimularii. O sa vad cand imi vine CM. O sa ii trimit un e-mail lui Pk sa vedem cum ma programeaza ca sa vad cat iau AC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mami, bafta! tinem pumnii!

Adi +29 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Mami, tinem pumnii stransi! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _carmen spune:

Mamiiiii! Vin si eu cu o pereche de pumni strans-stransi! Doamne-ajuta!
Elenush, sper ca a fost cu folos "vizita" la Budapesta! Asteptam impresiile!
Bafta tuturor, o toamna plina cu vesti bune sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

mami_vreau multa bafta!Sa-i dea Dzeu mana buna lui PK !Am mancat multe lamai, portocale, am luat multa vitamina C si incep sa imi revin pana la punctie o sa fiu sanatoasa tun! Din pacate nu ne putem intalni, pe cand imi trece raceala probabil deja tu te intorci in RO, poate ne intilnim cand o sa ne aducem copilasii la ZOO in HU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

petruta, ma bag si io la zoo cu copiii!

Adi +29 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Tannoo25, nuuuuu, am facut un tratament de 2 luni pentru 2 chisturi obtinute in urma unei stimulari cu Closty. Dar cred ca te-a informat Bety, ca am stat aseara de vorba pe mess.

mamiiiiii cum este? asteptam cu sufletul la gura!

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput