FIV in Ungaria 115
Raspunsuri - Pagina 15
violeta70 spune:
Adi saru'mana, insa cred ca nu mai este nevoie sa merg sa-l fac. S-ar putea sa apara menstra azi, maine.
Va pup pe toti trei si ai grija de tine, ca acum vine sorocul 
Pupici la toate fetele 
adipapazi spune:
melisa, indiferent cat e biletul, tu platesti 50 de euro pt reprogramare. aceasta suma e fixa, nu variaza in functie de pretul biletului din ziua respectiva.
Adi
+28 cu
si 
bombi spune:
melisa, cu ce companie aeriana zbori? Tb sa te interesezi direct la ei daca poti sa reprogramezi un zbor si cit costa.
De obicei companiile low-cost nu accepta reprogramari.
melisa28 spune:
off, pai vroiam sa-mi iau in seara asta biletele cu flyniki.com dar acum mi-am dat seama ca cei de la clinica mi-au spus sa fiu acolo intre 8-9 dimineata, si primul zbor care il au este la 10.05
Am mai gasit bilete la austrian airlines care pleaca la 5 dimineata, dar aici nu am mai sunat.
La voi cum a fost unde a-ti facut Fiv-ul tot asa va chemat sa fi-ti dimineatza acolo?
mami_vreau spune:
fetelor, m-a sunat pk azi... avem 4 embrioni 
sambata facem embriotransferul... atunci vom vedea cati putem transfera, in functie de cum se prezinta...
indra am primit mesajul... s-a rezolvat totul adica ai pastilele cumparate... ramane sa luam legatura cand revin in tara ca sa ti le dau... 
tamy pai daca bubulina are si falcutze, m-a dat gata!!!! pupici multi! 
elenus merionalul nu trebuie tinut neaparat la rece... dar sa fie o temperatura de sub 25 grade...
dragoste cetrotidul se tine la frigider... intr-adevar in tara e mai ieftin... iti trebuie de-ala de 0.25... eu am avut nevoie de 4 injectii... alte fete au nevoie de mai putine, unele chiar de una singura... deci nu e regula...
ali_miha stai linistita si asteapta pana la beta! in nici un caz sa nu intrerupi tratamentul... poate fi bebe si cu semne de cm... asa ca nu dispera ca inca se poate! bafta la beta! sambata, nu?
adi, samy, sonya, indra, fancy_mona, tamy, elenus, bombi, dragoste, violeta, naty va multumesc mult pentru sustinere si pentru gandurile frumoase... 
stiti, azi ma gandeam daca sa il anunt si pe omu' ala ca am 4 embrioni... ca sa nu stea saracu' om stresat ca nu e la curent cu noile vesti! ![]()
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_vreau fetele va pup dulce pe toate si va multumesc pentru sustinere... raportez 6 ovocite... sunt inca in stare de soc dar fericita... chiar si pk era numai un zambet cand m-a chemat la el in birou, dupa punctie... mai ales ca eram picata azi dmineata cand am ajuns la eco... i-am spus ca inainte sa incep cetrotidul aveam si io dureri in stanga, ca tot omu' stimulat... dar dupa ce am inceput cetrotidul toate durerile a disparut si am impresia ca si foliculii mei au disparut... mi-a facut eco si mi-a zis sa stau linistita ca sunt tot acolo... asa ca se pare ca se poate si fara dureri de ovare in ultimele zile de stimulare... maine merg la clinica sa fac progesteronul injectabil... asta inseamna ca a fost de acord pk si cu asta va pup dulce si ne auzim maine cu numarul de fertilizati... ![]() |
ma bucur ptr vestea asta

felicitari si, bafta in continuare

adipapazi spune:
da chiar, mami, cum ar fi sa il smsuiesti pe nenea ala? ce zurla esti, iar rad de lesin singura p-aci.
maine dimi primesti un mail, am executat tema pe care mi-ai dat-o!
va pupi
Adi
+28 cu
si 
petrutaf spune:
buna dimineata!
Am nevoie de un sfat! Sunt in z8 de stimulare si din pacate de 3 zile sunt racita.Am incercat cu sucuri naturale si ceai dar nu este nici o ameliorare!Oare am voie sa iau medicamente?Poate a mai fost cineva racita in timpul simularii si ma poate ajuta cu un sfat
multumesc mult!