FIV in Ungaria 115
Raspunsuri - Pagina 14
bombi spune:
mami, felicitari pt productie!! mult succes in continuare
samira, cu ce ocazie in germania? unde mergi exact?
eu de miine incep inhibarea (protocol lung), iar stimularea pe 9 octombrie.
adipapazi spune:
melisa, faci asa: cumperi bilet de avion cu data plecarii fixa si cu data de intoarcere cat mai departe, in decembrie, ianuarie, martie, nu conteaza, este muuuuuuuult mai ieftin asa. apoi, cand estimezi data intoarcerii, dai telefon la aeroport la compania cu care ai luat biletele (AUA, TAROM etc) si spui ca te intorci mai devreme, platesti max 50 euro de bilet pt reprogramare si gata. numai ca tre sa anunti asta cu minim 24 ore inainte. ca sa fii sigura, anunat cu 48 de ore. eu am fct asa de multe ori pe zborul bucuresti-viena si retur, pt ca o aveam pe mama internata acolo si nu stioam niciodata cand ne intorceam. plateam in jur de 150-200 euro biletul plus cei 50 pt reprogramare.
si eu cred ca numai 8 nopti e cam putin. o stimulare dureaza 10-13 zile, apoi ai o zi pauza, apoi punctia, apoi 3-5 zile pana la ET.cel mai bine este sa nu iti pui data fixa de intoarcere. la hotel poti prelungi usor, dar la avion numai cum te-am invatat. sau mergeti cu masina.
Adi +28 cu si
dragoste777 spune:
Fetelor
Mami ne gandim la tine si mult succes
am si eu o intrebare legat de elenus, daca se poate transporta medicamnetele si in ce conditii, si legat de Cetrotide cine a primit cat a primit, cate zile si din ce fel ca am vazut pe net ca sunt de 0,25 si de 3 mg sau asa ceva, si ca in RO e mai ieftin?
va multumesc
mult succes fetelor in focuri
Gabi_B spune:
Melisa,
Noi am facut asa: am plecat cu masina la Viena. Am luat bilet de avion numai pentru mine de intoarcere, un low-cost la Fly Niki care a fost 108 euro (luat cu o saptamana inainte, dar din timp e si mai ieftin). Biletul l-am luat pentru ultima zi care ar fi putut sa fie, daca dura stimularea mai mult si daca se mergea pana la blasto...
pana la urma, am pus embrioni de ziua 3 si am terminat mai devreme, ne-am intors impreuna cu masina...fara sa mai recuperam banii de bilet de avion. Oricum, la cat am cheltuit...100 de euro chiar n-au mai contat
Ne-au chemat in ziua 8 de stimulare si in total am stat in Viena 11 zile, dar daca se mergea pe blasto, am fi stat 13. Eu am fost la Goldenez Kreuz.
bafta!
Gabi+12
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare: BetaHCG se poate face in orice moment al zilei, sau doar dimineata?
Mami asteptam sa ne spui cum sunt embrionii!
Pupici
ali_miha_75 spune:
Multumesc tuturor pentru incurajari. Partea proasta e ca am vazut ceva cum ca ar veni ciclul. Asta e, imi e greu...plang...viata merge inainte. Va admir din tot sufletul fetelor care ati trecut prin asta si ati avut taria sa o luati de la capat. Eu nu stiu daca voi mai putea, e mult prea greu sa suport un insucces repetat.
Va pup si mult noroc!
naty76 spune:
Buna fetelor,la cele care nu au reusit la doresc multa putere si sa lupte in continuare ca visul lor sa devina realitateLa fel si pt celelalte fete care au inceput stimularea sau care se pregatesc sa inceapa,ceea ce mi doresc mie va doresc si voua fetelorDOAMNE,DOAMNE sa ne fie alaturi.sa stiti ca va citesc de cite ori am ocaziaˇEu voi incepe al 4 fiv in octomb.
adipapazi spune:
violeta, faci beta oricand, in orice moment al zilei. la babes iti da rezultatul in aceeasi zi si daca il faci pe la 3 dupa-masa.
Adi +28 cu si
melisa28 spune:
Fetelor multumesc pentru cuvintele sfaturi, mamai vreau , adipapazi, gabi
Da mami pe 23 sunt in z8 si merg la ei si la consultatie.
Pe 31 as avea bilet de intoarcere la 18.30 din Viena.
Din cate am citit de la voi vad ca nu-mi ajung zilele .
Samira , Adipapazi o sa ma interesez sa vad cum as putea sa fac asa cum m-ati sfatuit voi . Pana la urma pretul biletului a ramas la fel doar ca ai mai platit 50 euro in plus?..adik daca eu il cumpar cu 120 euro acum , si vreau sa vin mai devreme voi mai plati 50 euro sau se uita cat este biletul in ziua aia...stiu ca ele cresc de pe o zi pe alta..
Va pup si va doresc bafta multa fetelor