FIV in Ungaria 115
Raspunsuri - Pagina 11
mami_vreau spune:
melisa eu cred ca e putin 8 zile... eu am venit la budapesta tot in ziua 8 de stimulare... nu am fost nevoita sa fac decat 10 zile de stimulare dar cu toate astea, tot trebuie sa stau 10 nopti... si asta pentru ca fac embriotransfer la 3 zile... daca mergi la blasto, ai nevoie de mai mult... uite un calcul:
23 oct - z8
24 oct - z9
25 oct - z10
26 oct - injectie hcg
27 oct - pauza
28 oct - punctie
29 oct - pauza
30 oct - pauza
31 oct - embrio transfer
si asta-i doar pentru cazul in care ai numai 10 zile de stimulare si ET de ziua 3...
si banuiesc ca nu vei pleca in ziua ET ci a 2-a zi...
eu as mai pune vreo 2 zile pentru siguranta... zic ca esti acoperita cu 10 zile...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
ali_miha iti tin pumnii la testare... nu-i obligatoriu sa ai dureri de sani...
vio fa o eco sa vezi daca se pregateste cm sa vina... daca nu e pe vine, ia utrogestan 5 zile si pe urma cu siguranta trebuie sa apara... vezi ce iti spune medicul la eco dar eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi... iti face feste cm-ul pt ca stie ca in scurt timp il vei tine e bara pentru 9 luni!
Laura
Motzishor spune:
mami-vreau: BRAVOOOOOOOO! Sunt tare fericita pt. tine! Este extraordinar ca totul a mers asa de bine! Imi dai sperante ca eram cam in galeata cu melancolie.... ma gandeam ca poate cu noul tratament nu o sa fie mai bine de 2 ovocite cum am avut la primul FIV. Cu exemplul tau inseamna ca minuni se pot intampla. O sa vi acasa graviduta, MUSAI!
Am o intrebare, cate Merional mi-a dat PK pe reteta? Tocmai am primit schema de tratament de la el si ar trebui sa am cel putin 18 Merionale...
Te pupic si asa cum am mai spus: bucura-te de zilele astea ca vor fi zilele in care ai conceput bebelusi!
samira33 spune:
mami,lesin,mor...rad de se zguduie peretii...fata draga,noi o sa speriem o lume intreaga.
pai avea reteta pregatita ca m-am mailuit ieri de 3 ori cu el.e bine 15 Merionale ca totusi vin in ziua 6...asa m-am hotarat eu...asadar imi ajung pentru primele 5 zile.
multumesc mult de tot.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
Motzishor spune:
Mami-vreau, intrebare: tu ai AMH-ul mic? Nu imi mai amintesc care era problema ta initiala, dar parca asa imi ramasese mie in creieras...
Motzishor spune:
fetelor, am o intrebare: Femibion se ia numai daca ai mutatii sau se poate lua fara probleme ca vitamina prenatala?
mami_vreau spune:
motzishor pai sa ai incredere ca si tu ai schema cu merional si closty, ca si mine, de altfel... deci poate pui si tu de un cofrag de ovocite...
pentru tine mi-a dat 20 merionale, deci esti acoperita!
samira deci te-a pacalit pk sa vii in ziua 6
bravo, e mai bine asa pentru ca poate sa iti ajusteze el dozele mai bine... deci e ok, merg maine la farmacie sa iau merionalele si pentru tine...
iti dai seama samirutzo ca acu' stiu si aia care nu ma cunosc ca am eu 6 ovocite
Laura
samira33 spune:
motzishor,eu stiu ca se poate lua si ca vitamina prenatala.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
mami_vreau spune:
motzishor eu amh = 0.26
deci nu mic, foarte mic...
eu cred ca se poate lua si fara mutatii... scrie pe el ca are b-uri, vit c, vit e, iod si alte chestii de genul asta...
vrei sa iti iau si o cutie de femibion? ca imi ajung banutzii de la tine...
Laura
Motzishor spune:
Te rog mult Laura, ia-mi si o cutie de femibion. Nu stiu de care se ia Femibion 1 sau 2 in prima faza (400 sau 800?), dar te descurci tu...
Multumesc mult de tot. Deci tu ai avut ca tratament numai Merional si clomiphene? Cate Merional pe zi? Asa de tare me bucur pt. tine cum nici nu iti imaginezi. Abia astept sa ne spui ca ai beta mare si iti creste burtica...