FIV in Ungaria 115
Raspunsuri - Pagina 10
ali_miha_75 spune:
Fetelor am o intrebare destul de....tampita....cred. Dr. meu mi-a cerut sa-i trimit un mail si sa-i spun cum ma simt.
I-am scris aseara ca am ceva pete, parerea mea de la utrogestan, ca m-a cam durut burta la 3 zile dupa ET si in rest sunt OK, dar sunt putin ingrijorata ca nu am nici un simptom de sarcina si nici nu simt ceva diferit. Mi-a raspuns de diminata, mi-a zis ce sa iau pt pete si m-a intrebat daca simt sensibilitate la sani. Raspunsul meu este ca nu am nici o sensibilitate la atingerea sanilor. Si acum intrebarea mea pt voi, cele care ati reusit si cele care inca mai luptati: Asta e semn ca nu s-a prins? Trebuia sa simt deja acea sensibilitate? Stiu ca mai am doar 3 zile pana la beta dar...stiti cum e.
fancy_mona spune:
fetelor am repetat azi beta si a scazut la 9.2 ,
nu a fost sa fie .... nici de data asta .
alinamolnar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali_miha_75 Fetelor am o intrebare destul de....tampita....cred. Dr. meu mi-a cerut sa-i trimit un mail si sa-i spun cum ma simt. I-am scris aseara ca am ceva pete, parerea mea de la utrogestan, ca m-a cam durut burta la 3 zile dupa ET si in rest sunt OK, dar sunt putin ingrijorata ca nu am nici un simptom de sarcina si nici nu simt ceva diferit. Mi-a raspuns de diminata, mi-a zis ce sa iau pt pete si m-a intrebat daca simt sensibilitate la sani. Raspunsul meu este ca nu am nici o sensibilitate la atingerea sanilor. Si acum intrebarea mea pt voi, cele care ati reusit si cele care inca mai luptati: Asta e semn ca nu s-a prins? Trebuia sa simt deja acea sensibilitate? Stiu ca mai am doar 3 zile pana la beta dar...stiti cum e. |
Sunt fete care au sensibilitatea si sunt care nu au nici un simptom si totusi sunt gravidute. Nu te descuraja! DD sa fie alaturi de tine Va iesi soarele si pe strada mea
melisa28 spune:
Ali_miha au dreptate fetele nu toate femeile au simptome.
Fetelor ma bag si eu un pic in seama pe la voi pe aici.
Si eu sunt in pregatire pt FIV , dar in Austria, vroiam sa va intreb cate zile a fost nevoie sa stati in Ungaria cand v-ati dus pt fiv?
Eu trebuie sa ajung in a 8-a zi de stimulare acolo.Insa nu stiu daca e suficient sa stau acolo 8 nopti( 23oct-31oct) .La voi cum a fost?
Va pup si va doresc mult succes fetelor care sunt in focuri...
violeta70 spune:
Buna fetelor!
fancy_mona Doamne-ajuta sa treci cu bine peste aceasta nereusita
Laura .....ce ne spui? azi ai avut punctia?
Fetelor, eu sunt suparata, ca nu stiu ce pot avea: mi-a intarziat menstra 8 zile (trebuia sa-mi vina pe 13). Am facut azi dimineata un test de sarcina (cu speranta, ca poate, poate....) si binenteles, testul....negativ. De la ce credeti ca este intarzierea? 2 luni am luat AC-Diane35 (pentru 2 chisturi aparute in urma unei stimulari cu Closty), este adevarat ca am prelungit cateva zile, adica vreo 6, din motive de concediu, ca sa-mi aman putin venirea menstrei. Tratamentul a fost de 3 luni, insa dupa 2 am facut echo si am vazut ca nu mai aveam chisturile, asa ca m-am oprit. Luna trecuta mi-a venit cu 4 zile intarziere. Voi ce credeti, se poate sa fie din cauza asta?
Imi tot fac ganduri de ce oi avea?
Imi cer scuze ca va deranjez cu astfel de probleme, insa sincer imi este cam teama.....
Pupici la toate fetele: gravidutze, mamici si nu in ultimul rand....aspirantele care sunt in asteptare
samira33 spune:
fancy mona,imi pare rau.
melisa,cred ca 8 zile sunt suficiente daca mergi din ziua 8.eu,in Ungaria am stat 15 nopti...dar era ok daca stateam si 14.
va pup.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
adipapazi spune:
mona, imi pare tare rau, nu pierde speranta.
melisa, maxim 14 zile de stimulare, plus vreo 2 pana la punctie inclusiv si apoi 3-5 pana la transfer. acesta tre sa fie maximul de care ai nevoie. am avut UM pe 5 martie, pe 10 martie prima echo in z6 si ET pe 22, cu embrioni de 3z. am plecat acasa a doua zi.
violeta, poate ca de la chisturi e, totusi, intarzierea. unii echografisti nu disting chisturi de foliculii antrali.
mami,
Adi +28 cu si
samira33 spune:
adino,ce faci???
cum sa facem noi sa-mi teleportezi retetele alea???ca m-a cuprins o lene de nici bagaju nu am chef sa-l fac
mami
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
mami_vreau spune:
fancy_mona imi pare tare rau!!!!! offffff
fetele va pup dulce pe toate si va multumesc pentru sustinere...
raportez 6 ovocite... sunt inca in stare de soc dar fericita... chiar si pk era numai un zambet cand m-a chemat la el in birou, dupa punctie... mai ales ca eram picata azi dmineata cand am ajuns la eco... i-am spus ca inainte sa incep cetrotidul aveam si io dureri in stanga, ca tot omu' stimulat... dar dupa ce am inceput cetrotidul toate durerile a disparut si am impresia ca si foliculii mei au disparut... mi-a facut eco si mi-a zis sa stau linistita ca sunt tot acolo... asa ca se pare ca se poate si fara dureri de ovare in ultimele zile de stimulare...
pk avea si reteta pentru samira pregatita, nu a fost nevoie sa i-o cer eu... cred ca l-a batut nebunica suficient de mult la cap astfel incat sa nu mai fie nevoie sa ii spun si eu...
samira cica tre' sa iti iau 15 merionale, atata scrie pe reteta... e ok? daca vrei sa vii aici in ziua 8, asa cum am venit eu ar trebui sa ii mai ceri ca astea iti ajung doar pentru 5 zile cu cate 3/zi...
dupa punctie am trmis si io mesaje, sa dau sfoara in tara, bineinteles... am incercat sa ii trimit si sonyei; ii scrisesem cum scrisesem si celorlalte dragi prietene: "E ok. Am 6 ovocite. Sunt surprinsa dar f fericita"... am primit raspuns: "Eu sunt si mai surprins"... Gresisem numarul de telefon :))
ce-o fi zis saracu' om caruia i-am trimis mesajul care probabil habar nu are ce sunt alea ovocite
maine merg la clinica sa fac progesteronul injectabil...
asta inseamna ca a fost de acord pk si cu asta
m-am intalnit si cu miro_bv azi... e bine, are ovocite multe, fara numar, fara numar, fara numar... insa momentan sunt mici asa ca va continua stimularea si mai merge sambata la clinica...
va pup dulce si ne auzim maine cu numarul de fertilizati...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota