Pufi iubiti de ian-feb 2010(136)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Din ciclul "asha nu": au primit fetele cadou cate o acadea infashurata in celofan. La insistentzele "donatorului" am decis sa le dau sa roada celofanul si batzul... si cum stateam noi la taclale, fetele taceau malc...vreo jumatate de ora in carucior neplimbate. Cand ma duc mai aproape, ce credeti? Ele facusera o gaurica mica in celofan si molfaiau la "bomba" aia de zahar si e-uri . Daca aveti nevoie de o metoda extrema de linishtire puteti apela accidental la o acadea din asta, functzioneaza garantat ...

din 09.12.2009 mami de gemanutze

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

noapte buna va dorim...............
maine merg la scarbici.....si poimaine iar si bistos ca si luni
duminica nu stiu ce facem.....mergem la biserica.,si in rest habar nu am................om vedea...........

aveti grija de voi
v-am pupat pe toti si pe toate!!!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

NB bea! Odihneshte-te ca ai mare nevoie...la ce program zici ca te-ashteapta...

din 09.12.2009 mami de gemanutze

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Dragi pufuleti si mamici,

Nu ne dati disparuti... ca din pacate n-am fugit pe o insula exotica, doar ca de cand am inceput eu sa ma duc la birou imi raman doar cateva ore cu bbx pe zi, am renuntat momentan la schimbul 3 aici ca am un proiect pentru care trebuie sa fiu cat se poate de constiincioasa (si oricum fac fata cu greu... doar cu cafea decofeinizata ), weekend-urile sunt si ele pline... ne-am cautat de urgenta si masina, saracuta noastra rabla nu mai putea... Am gasit pana la urma o ocazie , dam de baut

Asa ca ma iertati.. Incerc sa mai scriu cand mai pot, serile v-am mai citit de relaxare si mi-am si notat schematic niste intrebari si raspunsuri, dar fara sa le mai aranjez nu s-ar intelege nimic... iar majoritatea sunt oricum tarzii...

Mergi la inceput

Cris.d - voiam sa impartasesc metoda verificata de gasit bona, la noi am mers mai mult decat perfect: anunt in www.anuntul.ro/" target="_blank">anuntul telefonic, apare si online cateva zile, am scris ce cautam (8-10 ore luni-vineri, cu experienta pt. bebe 4 luni cat avea atunci, zona ..., iubitoare, onesta etc. conditii avantajoase ) si mi-am dat nr. de telefon (de fapt cartela prepaid luata special pt asta, sa nu ne trezim sunati ca la gara cu lunile ). Am avut super-succes, pana la zeci de telefoane pe zi (e criza ) de la persoane interesate si mai mult sau mai putin interesante.
La telefon am intrebat mai ales despre experienta, disponibilitate si cost, dar si multe alte maruntisuri pentru ne face o impresie despre persoana... Dupa 3-4 zile ne-am hotarat sa ne intalnim cu doua dintre doamne, ambele parand aproape de ceea ce cautam (restul oarecum la distanta, din diverse motive... nu mai zic de unele complet nepotrivite sau chiar ciudate rau ). Faza e ca prima bona pe care am vazut-o ne-a placut atat de mult, incat ne-am si hotarat pe loc, in lunea urmatoare a si inceput , deci totul a durat cam 10 zile
Pana acum nu am regretat deloc, suntem foarte multumiti, iubeste copiii in general si cel mai mult pe bbx normal, are experienta si ne place cum gandeste (a fost tot timpul deschisa, luam deciziile si ne sfatuim impreuna). Si pe mine ma stresa ideea de a avea pe cineva atata pe cap (cateva luni am stat si eu acasa)... facut conversatii etc... nici cu soacra si nici macar cu mama nu ma simt prea mult timp in largul meu, o fi de obisnuinta, ca n-am de ce sa ma plang... In fine, din fericire n-am avut nici o problema de acomodare de genul asta, a fost mult mai bine si mai usor decat speram, dar sigur n-ar fi fost asa cu orice persoana. Nu avem camere video si nu-mi fac griji, dar probabil ca vom pune - am discutat despre asta - pentru a fi si mai siguri ca este totul ok.
La noi s-a cam impus solutia asta, bunicile lucreaza, spatiu pentru cineva intern nu avem, cresa atatea ore pe zi nici nu stiu daca exista... Acum na, nu-i wonder woman si nu va fi tocmai ok cand se va pune problema de a oferi si o educatie... e femeie simpla si de multe ori diverse "e sub 50" , dar acum e important ca lui bbx chiar ii e tare bine cu ea, se vede...
Subscriu la costurile descrise de blueflower si tomaca in general se cereau 1200 ron / luna noi am mai pus un pic ca sunt 10 ore, ajutat cu menajul si cu tot ce se mai poate... si mai ales ca am simtit ca e persoana potrivita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Lady wb!

Succes cu proiectul si cat mai mult itmp liber de petrecut cu bbx!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Bea sa ai zile usoare la sercviciu!

Larisel auzisem si eu ca asa fac cei care ridica gunoiul.
Cu acadelele eu zic sa nu mai risti...sunt ingeniosi rau copiii astia ai nostri. Asa bagam si eu mana-n foc ca nu poate desigila pachetul nou de servetele si am gasit-o sugand de zor la ele.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Decenuela - sa stapaniti sanatosi cel mai mare patut de bebe foarte tare mi-a suras ideea, desi ma indoiesc ca o vom si pune in practica... noi ne gandeam sa punem salteaua direct pe jos, cand invata sa sara peste baricade, macar sa nu cada de sus... si cand o intelege de vorba buna si o vrea singur in patut...

Alexutzzza - m-am uitat in urma, acelasi spital, da M-am prins de indiciu, camasa roz Multa sanatate bunicii, sa reuseasca interventia si sa se puna pe picioare, sa se bucure cat mai mult timp de stranepot

Lalitica - impresionanta povestea, ma bucur mult de tot ca sunteti bine!!!

Oani - succes micului portughez la gradinita! Am inteles ca se descurca de minune, bravo lui si tie

Multa bafta si tuturor fratiorilor si surioarelor de pufuleti care au inceput sau reinceput gradinita sau chiar scoala

Ayanna - wow, zgubilice isteata Pai sa-l mai bat si eu la cap pe bbx ... el insa cred ca seamana cu taticul lui si la asta (pe langa moaca si placinteala ... si ca-i inca complet stirb - intra si pe el in club , desi parca-parca ni se pregateste si noua ceva)... prin urmare lectura ar fi poate prea mult pentru el , in schimb ii tot arat pe cine prind (dar de obicei sunt singura) nasul, gura, ochii... de-astea

micki_mica - o nunta ca-n povesti!!! avandu-l alaturi pe cel mai dragalas cavaler de onoare

cris.d - multi ani inainte si happy anniversary

Mergi la inceput

V-ati mai intalnit frumosi si frumoase
In caz ca s-o organiza ceva in weekend, desi greut ca la noi exact atunci nu e tati disponibil iar in rest nu sunt eu , incercam si noi sa facem prezenta, sa se mai aleaga Mara cu un pretendent asta daca o binevoi sa stea si el frumu in fundulet si poate sa si converseze (toata lumea e acum "ma-ma-ta-ta-da-da-na-na" ).
Pana anul trecut stateam si eu aproape de IOR, acum din pacate nu, dar incerc sa vin oriunde ar fi (Herastrau )...
Sper ca nu ma insel: zilele astea, pana duminica, e Baby Expo la polivalenta... adica la 2 pasi de noi daca ajunge cineva in wkd
Noapte buna pufi iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatzaaaa

iar dau ? e clar..Dragos are ceva de ma pune el sa dau cafeaua prima Iar am avut o noapte grea...sculat din ora in ora si marait cu ochii inchisi...sunt chiauna. Exact asa a facut si cand i-au iesit primii dinti si toata treaba a durat o luna...cred ca asta ne asteapta si acum. Ii dau cu Calgel dar e o nebunie sa bag degetu la el in gura...musca cu aia 2 dinti de jos de mi-a dat facut rani

dar..sa revenim...o cafea maaaare si gustoasa pentru mamicile de cei mai frumosi pufuleti ever...o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput