Gratuitate RATB pentru copii?
As dori sa stiu pana la ce varsta pot copiii circula fara bilet in cadrul RATB? Dar cu metroul?
Raspunsuri
szivarvany spune:
Pana cand termina gradinita.
Iar de la 6 ani in sus, cei care sunt in grupa pregatitoare, cand isi fac abonamentul au nevoie de adeverinta de la gradi.
Asa e in Oradea.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Pana cand termina gradinita. Iar de la 6 ani in sus, cei care sunt in grupa pregatitoare, cand isi fac abonamentul au nevoie de adeverinta de la gradi. Asa e in Oradea. Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Insa de la 5 ani au nevoie de abonament, care se elibereaza gratuit:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
marius spune:
Va rog sa raspuneti intrebarii puse, este vorba de RATB - Bucuresti.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
madyrizi spune:
stiu din sursa foarte sigura ca (virgula) copiii pana in 7 ani pot merge gratuit cu RATB-ul. dupa varsta de 7 ani, daca sunt in clasa I, mergeti cu carnetul de elev vizat pe anul in curs la un centru de eliberare abonamente si cumparati cu pret redus.
www.ratb.ro/index.php?page=tarif&id_rubrica=1" target="_blank"> tarife RATB
www.ratb.ro/index.php?page=meniu&id_rubrica_meniu=21" target="_blank"> regulament RATB
despre Metrorex nu stiu.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
szivarvany spune:
Mady, atunci e ca la noi
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
matahut spune:
Multumesc mult, m-am lamurit! Frunzarisem si eu siteul RATB-ului, dar sarisem peste capitolul Informatii... Asadar, trebuie bilet peste 7 ani Pe vremea cand eram eu eleva...aveam abonament gratuit, nu doar cu reducere 50% (parca jumatate acoperea si primaria)
madyrizi spune:
acum dau abonament gratuit la alte categorii care au mai mult de frunzarit orasul .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
Mediajust spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi acum dau abonament gratuit la alte categorii care au mai mult de frunzarit orasul . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
...dar macar le-au anulat celor 12.000 de functionari ai primariei!! De ce trebuiau sa primeasca acestia transport gratuit - Dumnezeu stie!
madyrizi spune:
cine imparte parte-si face .
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro