Prietene la bine si la greu - 52

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Alexa, un gand bun si de la mine, caci azi nu pot sa imi inchipui ce e in sufletul tau!

Ramox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Smaranditza, e un cosmar prin ce treci tu, tare ma rog sa revina Timi la sentimente mai bune pentru tatzi, ai grija de voi! Mi-a placut tare mult ce ti-a zis Stephy, hai ca isi revine mititelul si el si o sa recupereze frumos la greutate. Cum nici tu nu ai putut manca prea bine zilele astea, nici el nu e in stare, puiul.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Noi suntem in pregatiri de nunta, de plecat la mare, si pe deasupra, ne-a mancat....si am luat un dulap la care am asamblat pana noaptea
Nu reusesc deloc sa fiu la zi cu forumul

Ganduri bune pentru mamicile si puisorii incercati de raceli!

Mergi la inceput

Sa nu uit sa multumesc la toata lumea pentru felicitarile pt desen, mi-au mers la inima.
Monis, si zmaului ii place tare desenul, acum ni se pare cam incomplet la amandoi, e cam micut pentru tot peretele unde o sa pun patutul rechinasei, si tot ma gandesc daca sa mai adaug ceva si ce anume, sau sa ramana asa..
Deja ma tot gandesc poate mai mazgalesc ceva si pe restul peretilor, dar cum nu avem mobila cumparata pt camera ei sa stiu cum va fi asezata, nu stiu cum sa pictez, unde anume Deh..am probleme grele la ora asta
Speram sa ne mutam in apartament pana la ziua ei, deci pe 3 noiembrie sa taiem motzu fetei in casa noua, si sa fie si bairam de casa noua
Atunci sa vedeti ce turu' casei fac la mosafiri si ii postez in fata peretelui pictat sa ma laud nitzel

Mergi la inceput

Dienutze, petrecere frumoasa, sa le iasa mirilor nunta asa cum au visat, iar voi sa fiti cei mai frumosi si mai relaxati nasi. Si Natalia cea mai mica, mai frumoasa si mai cuminte nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Felice compleanno Andre!!! mille bacioni e abbracci!

si'acu neata!

Smara, sanatate multa . Cand am fost cu Alex in spital cu eneterocolita ne-a dat si noua Sumetrolim (sa-l cumparam, nu ca l-ar fi avut) dar mi-ua zis ulterior ca defapt trece cu regim si nu cu sirop. Va reveni Timi la tzatzica

acu sa va dau cate o si un ca face fimiu 10 luni

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna!

Mihai de azi stranuta si ii curge nasul, febra nu are , e vioi, oare ce sa ii dau? Ca in casa numai eferalgan am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

La multi ani Andre!!! Sa fii fericita! O zi mununata iti doresc!

Smara - ce greu trebuie sa iti fie,sper sa nu ajungeti la spital si sa pape Timi tzitzi. Multa sanatate!

Lumi - ma bucur ca sunt vesti bune de la voi

Lyly - nasol cu panaritiul,am avut si eu de 2 ori.

Many - se intampla minuni, am vazut cu ochii mei , asa ca spera in continuare!

Shtephy - ma bucur ca ne scrii din nou, e o placere si pt mine sa te citesc Da, cam asa ceva,pai l-am inscris, daca tot se faceau inscrierile, acum am zis ca il ducem sa vedem cum o fi si apoi facem pauza si il ducem din nou numai daca o fi nevoie,... dar se pare ca e totul ok, si copilul fericit. Ce ma deranjeaza e ca nu pot sa vad sau sa stiu ce face cat e la gradi
Marea e cam rece, prea mai merge de balaceala.

Laurici - super petrecere o sa aveti in casa nou, bravo!Ma bucur ca ii place si la Zmau.

Dienutze - distractie placuta la nunta!

Lyly - ca mare dreptate ai , noroc de tine, La multi ani Alexandru! Multumim de serveala Ce putin mai avem pana la 1 an.

Monis - il duc de 1 saptamana la cresa, ieri am primit si meniul pt 5 saptamani din cate inteleg eu, are tot felul de piureuri si creme de linte, verdeturi,cartofi, dovlecei, cu carne sau peste... dar mai am de tradus...

Si sa ma laud si eu putin,ieri cand a venit de la cresa a mers in 4,pana acum doar se tara pe burta, reuseste in sfarsit sa se ridice singur in fundulet si se ridica rapid in picioare in patut

Edit: Lalu - mam gandeam ca vii mai aproape de mine Vacanta placuta!

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Andre, iubita! Sa ne traiesti sanatoasa si fericita! Mii de pupici!

Cory la multi ani! Sa ne traiesti!

RamoX, Alexa

Smara, of prin ce treceti si voi! Pupam pupiutul sa-si revina la sentimente mai bune ptr san si sa se insanatoseasca!

Lalu, te imbratisez cu drag, de data asta trece fara prea mari emotii, sunt sigura! Va canta placuta in Spania (si ca sa nu zici ca nu sunt solidara cu tine si pe mine ma doare sanul ala preferat al ei si am un nodul, ca norocul ca nu fac febra...inca...).

Sotul e la Bucuresti, unde ii soare si bine si se anunta peste 30 de grade, sa va spun cum e aici? Exact opusul...

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani,Andre!

Sa traiesti multi ani frumosi alaturi de familia ta,si sa ai parte numai de bucurii!!!

Floricika,Many,Shtefy,Dana,Monis,Lyly,Ralu,Licuriciu,RamoC,multumim

Ne-am luptat toata noaptea cu mucisorii,aspiratorul,picaturile de nasuc si Paracetamol/Nurofen....geme saracuta prin somn,deja e traumatizata de zgomotul aspiratorului(oricum,nici inainte nu-i placea)...Acum a adormit,cand se trezeste ies sa cumpar un termometru-nu am nici o sansa sa-i mai verific temperatura in fundulet,si mai avem un termometru-suzeta,nici pe ala nu-l accepta....

Ati putea sa-mi recomandati un termometru bun(daca se poate si rapid) de ureche/frunte(ambele,eventual)?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput