Prietene la bine si la greu - 52
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
broscuta_80 spune:
many bem apa vie ca altfel ne-ar fi rapus zmeii demult...
smara ce poveste horror.... nici nu stiu cum rezisti... Baga-i lui Timi san la greu si ma rog din TOT sufletul sa-si revina mititelul...
shtephy ce-ti face familionul? Sunteti bine?
Lumi nu am termo' decat rectal. Poate iti recomanda fetele ceva
Multu' de coffee.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralu_seby spune:
LA MULTI ANI ANDREEEE!!!!!! SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!!!
La Multe Lunitze Alex, Amalia si Matteo!!!
Ne pregatim sa plecam spre tara. Azi-noapte dupa ce am adormit copilul, am fost la ziua de nastere a sotiei dintologului nostru. A fost tare misto, a inchiriat un pub, muzica buna anii '90-2010, un bufet suedez si multi invitati destrabalati. Ne-a prins ora 03....are rost sa va mai spun ca-s picata-n freza?!?!?!
Di si Lalu, sa dea inapoi sanii buclucasi
Lumi, uite ca incet-incet se duc si piticii
Dankutza, cum mai e Pinky? Esti mai linistita?
Smara, doamne ce povestesti tu acolo...nu stiu daca aveam atata putere daca eram in locul tau..va imbratisez si va doresc muuulta sanatate!
Licuriciu, esti fenomentala!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
lumi_calin spune:
lumy_R cel de ureche.....
cred ca iti raspund fetele mai repede... pana ajunge mesajul meu....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_80/monica_80.jpg)
monica_80 spune:
La multi ani buni si frumosi scumpa noastra Andre! Sa ne traiesti 1000 ani!
Lalu, Diana, sa treaca cat mai repede sanul buclucas.
Lalu drum bun si vacanta superba (asteptam pozici)
Smara, Doamne, e groaznic prin ce treceti voi, nici nu stiu cum ar fi sa-mi refuze sanul Mariuta. of...trimitem ganduri bune si multi sa-si revina Timi si sa accepte tatzi.
Lyly, cum mai e degetelul?
Shtephy, tare ma bucur sa te citesc atat de activa , e o adevarata delectare sa citesc mesajele tale
Licurici eu te incurajez sa continui sa pictezi peretele, esti foarte talentata, cred ca ai putea sa te reprofilezi, cu putin ajutor (niste cursuri, ceva)
Lumi va pupam dulce, sa treaca mucisorii printesei si asteptam vesti bune cu interpretarea rezultatelor (eu tot la Siminiceanu merg cu Mariuta si e o profesionista, mi-a demonstrat-o de multe ori, in schimb depinde in ce toane o prinzi, de multe ori mai lasa de dorit comportamentul ei; eu si de aici tot timpul o sun pt a doua parere)
Noi folosim doar termometru rectal
Broscuta imi pare rau de problemele cu sotul, dar am incredere in tine ca-l dai tu pe brazda.
Raluci ceva vesti?
Ralu tare mi-a placut de tine la nunta surorii, esti atat de finuta si de tinerica
Dankutza asteptam vesti bune despre micuta amazoana
Mihamora chiar sunt curioasa, cum a fost acomodarea ta cu cresa celui mic? inteleg ca pt el a fost ok. de
scump Maria 13.12.2009
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_80/monica_80.jpg)
monica_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza kk tareeee!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BRAVOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Broscutza,Gabitza,Mihamora,multumim!
Smara,prin ce mai treceti si voi. Sper sa-i treaca repede de tot lui Timi! Ma bucur ca tie ti-a mai trecut,si nu mai vorbi asa...macar te simti mai bine si poti avea grija de el! Si eu imi doresc sa fi putut lua toate durerile pe care le are,dar nu se poate,din pacate....
Ma bucur ca ti-au raspuns fetele....si bine ca nu a vrut Timi LP,ca auzisem si eu ca,in astfel de cazuri,se da LP fara lactoza,pe cand tzitzi e chiar indicata!
Ma rog si eu pt sufletelul buburuzei Maryam...Odihneste-te in pace,ingeras scump,si vegheaza asupra familiei tale!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
LA MULTI ANI FERICITI,
LA MULTI ANI IMPLINITI, ANDRE!!
Sa fii iubita, indragita, apreciata, sa ai parte de zile senine, multa sanatate, si sa te bucuri muuulti ani de minunea ta cu ochi albastri!
na_bo spune:
Salutare fete dragi!
La multi ani Andre, sa fii fericita si sa ai parte de multe clipe frumoase alaturi de Chiara si cei dragi tieAlex si Matteo
va poftesc la o tarta cu fructe si un papricas de pui, ca azi facem 10 lunite
Smara- ce bine ca incepe sa treaca cosmarul vostru, tinem pumnii sa ravina Timi la san
Lumi- ce bine ca se duc piticii, sa treaca si mucisorii, noi inca mai avem un pic
Lauriciu- e forte frumos desenul, cred ca Amalia se va simti minunat in noua camera
Dankutza- sunt sigura ca se va recupera Pinki foarte repede, bine ca ati ajuns pe maini bune
Pupici tuturor
Natalia, fericita de
Amalia Maria!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
Bravo Timi!
Di, sa treaca buba de la tztz. ce fain ar fi fost daca veneati cu totii in Buc
acu' ca m-am trezit mai bine, sa urez si celorlalti fulgusori nascuti intr-o zi de 18
cu banca e asa: a aparut OUG 50 prin care se modifica modalitatea de calcul a dobanzii: "dobanda va fi raportata la fluctuatiile indicilor de referinta EURIBOR/ROBOR/LIBOR/rata dobanzii de referinta a BNR, in functie de valuta creditului, la care creditorul poate adauga o anumita marja, fixa pe toata durata derularii contractului"
evident ca banca noastra a facut calculul EURIBOR+marja din contract+2,25% ca sa nu se modifice dobanda actuala
a sunat sotu la ei si i-a intrebat ce sunt cei 2,25% si i-a zis una ca este dobanda pe care o platesc ei la suma imprumutata de la alte banci, ca sa ne dea noua creditul
ati inteles ceva?
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e