Prietene la bine si la greu - 52
Raspunsuri - Pagina 15
Ramonika spune:
daca tot se vorbeste de bebe2, cum vine cu indemnizatia? se iau aceiasi bani, daca intri din CIC1 in CIC2? si cum ramane cu cele 42 zile de concediu medical de dupa nastere? trebuie sa iti reiei contractul de munca pentru ele? si apoi sa-l suspenzi iar?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
laurairina13 spune:
Ramonika, bune intrebari, astept si eu sa vaz ce zic fetele. Din moment ce oricum nu iau acu decat 640ron acu, nu visez sa iau decat 600ron la al doilea bebe, de va fi..Din ce stiam se socoteste 85% din cat iei acu..Da' nu stiu sigur..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Lumi_Richard spune:
Lauriciu,e superba pictura!!!! Iti imaginezi ce mandra va fi Amalia de mami ei cea talentata,cum se va lauda ea cu caciulitele crosetate si peretii pictati de mami??? Felicitari,esti o super-mami!!!!
Ramonika,ma bucur ca i-a trecut lui Ruxi,inseamna ca data viitoare va petrece mai mult timp cu Mihnea !
Noi am fost la ecografie,Annabelle a ras si vorbit cu doamna doctor(de a carui comportament am fost impresionata),si am primit doar vesti bune
M-am linistit inca un pic,dar tot mai am cativa pitici,pana vom merge cu toate rezultatele la pediatra....
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Lumi_Richard spune:
Ohhh,si e plina de mucisori....dar plina,nu a mai avut asa ceva pana acum,nici nu poate manca,saracuta,din cauza nasucului infundat....dar le venim noi de hac!
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
laviniablaga spune:
Lyly, nu ma incumet la bebe doi....in plus...am dezlegare de la medic dupa ce face +Ra+res doi ani!+ Pup+ici!+
Lumi_Richard spune:
Lavi,am facut si eu checul aperitiv si a iesit super sarat...deci,cine face,atentie la telemea,masline etc.... Daca nu ar fi iesit atat de sarat,ar fi fost un deliciu.
Eu nu am curaj sa ma bag la bb2....deocamdata,vreau sa-i ofer pisicioasei toata dragostea si atentia,dar,la un moment dat,as dori sa-i "ofer" si un fratior sau o surioara . Mai pe scurt,nu sunt pregatita....dar,daca s-ar intampla acum,nu m-as supara....sanatosi sa fim!
Mahatma Ghandi
floricik spune:
Salutare fete dragi.
Am ajuns la parintii mei acasa si e tare bineee A stat Zburly cu mama, tata, sor-mea si mami mai poate respira un pic. Sa o si laud putin ca a dormit tot drumul. Chestie rar intalnita la noi.
Fetelor nu mai povestiti de tatici care "nu stiu" sa schimbe scutece, sa dea papa la copii etc etc ca-s La noi e aceeasi placa: " nu stiu eu sa-i pun pampersul, nu vrea sa manance de la mine,tu stii mai bine ca esti mama, ai mai multa rabdare"
Hmmm...bine ca macar ii mai face baita, o scoate la plimbare cand tre' sa fac eu curat, se joaca frumos impreuna...
Lumi ma bucur ca totul a fost ok la eco.
Licurix, mortala pictura. Esti o mami super talentata.
Must pt toata lumea.
Fug si eu la un pahar de must/barfa.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
monis5 spune:
buna seara
am vrut sa mai scriu asta noapte cand nu dormeam dar am vazut si eu ca buburuza Alexei ar fi implinit azi un an si m-am intristat si n-am mai scris.
Alexa
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
lylyana.ion spune:
oofff
sa ma mai plang putin
azi am depus refuzul semnatii actului aditional la creditul pt casa mi se pare o nesimtire din partea lor, si tare sunt curioasa daca rezolvam ceva...
apoi, m-am ales cu panaritiu la degetul mare al piciorului stang, asta insemna iar drumuri o gramada la chirurgie pt taiat/pansat
sunt atat de obosita...imi vine sa dorm cu capu pe tastatura, dar nu-mi permit, cineva tb sa ma suga...
ma duc la culcare, sa prind macar jumatatea e ora linistita
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
monis5 spune:
Krelia bun revenit pe la noi
Dozz cum a fost beibisiteritul? Mai usor decat cu al tau kupil?
Tina oamenii pe care ii stiu si care si-au cumparat masina de facut paine sunt f f multumiti de ea. E drept ca dureaza pana o face, dar macar torni toate alea acolo si hop! iese painea. Mie mi se pare un lucru util si daca tati ar manca paine (s-a lasat de ea de vreo 4 ani) parca m-ar bate si pe mine gandul de una.
Dana am inteles cu statul acolo, cred ca faptul ca ai o parte din familie langa tine face mare diferenta.
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Ce imi doresc tare este sa va cunosc si eu, nu numai virtual...sa il vad si pe David, in parc, pe paturica langa alti fulgusori... |
pai ai zis ca vii vara viitoare, doar ca atunci fulgusorii vor zburda, macar noi de am putea sa mai stam pe paturuca . visa, nene, vise, ca vom fi cu limba de un cot in viteza dupa ei...
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby O intrebare: o prietena m-a sunat astazi ca nepotelul ei de 2 luni a fos diagnosticat cu reflux. I-au recomandat Motilium sirop, au facut rost de el de afara ca cica la noi mai mult sub forma de pastile se gaseste, si vrea sa stie ce alte recomandari ati mai primit voi mamici cu astfel de probleme?! Ce sa evite, la ce sa caste ochii? Ca mamica cu pricina e tgerminata, nu poate papa nimic puiul ei si m-a rugat sa adresez o intrebare aici, ca ma stie forumista. Va multumesc mult! |
Ralu spune-i prietenei sa nu culce copilul niciodata la orizntala. ori ridica salteluta la un capat, ori picioarele patutului pe 2 carti, ori cumpara o pernutza ca asta (eu am pus-o la vanzare la bazar ca n-o mai folosesc). Despre medicamente nu stiu nimic.
La nunta ai aratat super! (ca de obicei as zice )
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)