Prietene la bine si la greu - 52
Raspunsuri - Pagina 11
laviniablaga spune:
Ia poftiti de aici !
Citit...recuperat...pus la loc in pat...ca m-a terminat Rares azi noapte...s-a trezit in gemete si suspine de vreo 7-8 ori...nu stiu ce a visat...in fine... raspund numai pe fuga lui Monis:
za big ivent e pe 23.10(tot atunci ii taiem si motul copilului...ca fug nasii lui rapid de la alta nunta sa faca si trebushoara asta!)
revin mai tarziu!
ralu_seby spune:
Niatza! Suplimentez de la Lavi, ca parca vad ca vor fi fete cu necesitati de "vena"
Am incarcat cateva pozici, le puteti vedea incepand de aici
Sa vedeti ce imi bubuie mie mintea, ashea de dimineata...primele 2 pozici sunt facute la McDonalds, intr-un vaporas, la ziua unei fetite de 3 ani de la noi din bloc. Ei bine, Matei a fost cel mai mic din gasca si singurul copil care bineinteles ca nu a mancat nimic de acolo (cu toate ca mi-a spus o mamaica: dar nu poti sa-i dai sa morfoleasca un cartof, ca sa stea cuminte si sa nu se uite atent la copii cand mananca?), ce vom face cand vom mai primi astfel de invitatii peste cativa ani? Oare va intelege puiul mic toata explicatiunea cu junk food vs sanatate? Think not! Si dc nu vom onora invitatia...si da, sa nu faceti gandindu-va ca sarbatorita avea doar 3 ani...si la 2 ani tot la Mc si-a sarbatorit ziua...Doamne ce de provocari ne asteapta....aaa, si era s fetita finei mele acolo, care nu mai mancase niciodata la Mc...nu prea s-a aratat incantata de mancarica, numai ca dupa ceva timp, topaia pe banchetele alea, furand cate un cartofior si indesandu-l in gurita, doar asa, de control cred.
Triimit ca m-a invadat monstruletul
La Multe Lunitze Maya!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
monis5 spune:
neata
mmm, nu cred ca pot ajunge in parc azi, am o mare migrena (am adormit la 3, la 4.30 s-a trezit pitix si acu mi-a venit si ciclu ).
Ma duc sa bag cafea la greu, dar tare cred ca ramane pe luni.
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
lylyana.ion spune:
neata!
in toate venele va rog!
eu nu vin astazi in parc, pe motiv de nesomn/lene
Ralu, ai fost superba ca de obicei
ce tinerei sunt mirii
succes la dintolog!
Lumi, bafta la eco! sa fii cu vesti bune!
Dana
Raluci, drum bun si Renus de comitet! Petrecere frumoasa! ( nu mai stiu daca ti-am urat deja sau nu ... )
ne citim mai tarzior, o zi faina sa aveti!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
laurairina13 spune:
Pfoai, am scris un ditumai mesaju si am vazut negru in fata ochilor: mandra mea am apasat gratios pe butonul de la unitate si mi-a inchis calculatorul instant
Era inevitabil, dar uite ca a ajuns sa o faca si pe asta..Nu am unde sa mut unitatea pe sus, si acu nu stiu ce puii mei fac sa baricadez butonu cu pricina
Uoff..
Sa vad ce imi mai aduc aminte:
Ralu, am savurat placinticile tale la micu dejun, asa zice si tati nostru ca el tre sa vada de partea materiala, ca el umbla de le rezolva pe toate, ca noi sa stam fara griji..E drept ca ma ajuta, sta cu fata, se joaca cu ea, dar sa nu il pun prea des sa schimbe scutece( ca mai nou se ridica mandra si alearga in curu gol prin pat cand e sa ii punem pampersu), sa nu ii dea de mancare ca il prosteste si dupa doua lingurite nu mai vrea, si altele tehnice. El sa se joace cu ea, eventual sa o adoarma. Asa ca te inteleg, si la mine el mai doarme la amiaza si eu stau cu fata..Dar si daca vreau eu sa dorm sta el cu fata si eu dorm, desi nu fac asta prea des ca pe urma se gaseste sa imi reproseze vrodat'la vreo cearta..
Faina nunta, faina mireasa da tu si mai si!
Cu motilium nu stiu sa zic nimic, sa vina Lumi si RamoXXX sa isi dea cu parerea, ele au dat la pitici.
Krelia, hai ma ca nu tine aici nimeni cont, si nu cerem sa fie toata lumea cu temele facute, intra si tu cand ai timp si zi-ne doo cuvintele purpurii ca noi suntem multumite
La fel si restul fetelor care intrati mai rar din cauza timpului (Alinush, Cory, Monica, Broscutz-uneori) nu va mai cereti scuze, sau sa stati sa recuperati tot din urma ca e imposibil uneori, lasati temele si intrati sa ziceti de voi, sa fiti aici cu noi.
Chiar de se discuta vreun subiect si il ratati, mai repetam odata. Se intampla de multe ori si pt mine, desi se discuta un sb, nu ma intereseaza in mod deosebit ca poate noi nu suntem la stadiul ala, dar ma lovesc mai tarziu de el, si tot o sa vreau sa intreb, sa rediscutam.
Asa ca fetelor, haideti aici, ce conteaza ca scrieti 5 postari pe zi, sau 1 la 2 saptamani. Important e sa stim de noi, sa mai radem, sa mai povestim, sa cra-cra-rim(alt cuvant nu mi-a venit in cap acu)
Trimit ca vine distrugatoarea, si iarasi imi da flit la calculator
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
broscuta_80 spune:
Maya de mamix Rgagapie
Licurix trebuie sa mai vada si fetele de aici cele 2 printese de la malul marii ( adeca Amalia si Iulia )
tina daca Geo se impaca cu mele pe care i le oferi bineinteles ca e ok meniul. Dar de ce nu ii faci papica de 16.00 inainte de san? Il mai lasi ca sa ii fie foame?
Vai ce tare ai fost cu sporu' de alaptat
Nu stiu cu masina de facut paine. Are maica-mea si a facut paine la inceput, dupa care.... a trecut valul.... acuma sade fain pe raft in magazie
lyly exact asta am patit si eu cu indemnizatia : am primit cu 20 de lei mai putin... sunt curioasa ce o fi?
Deci baietii au iesit la o "bere"? Vad ca s-au inteles foarte bine in bebelusheasca lor...
Floricik ce mai face zburlita? Mai roade la carut? multi pentru ea si mami ei...
Daca raman la un singur copil consider ca am esuat ( daca ar fi doi - eu cu ala mic si el cu Iulia. Deci ar fi dreptate in sfarsit )
Astept si eu o cana cu must
Padi daca-i asa... ma mai calmez
Pai si are tati de Santi vreo sansa sa se lipeasca de chitara lui dorita? Hai mai monis, daca ne-am pricepe la toate, ce ar mai face sotii nostri pe langa noi?
Dozz succes cu baby-sitting-ul...
ralu . Ce vrei tu sa face este etapa urmatoare in viata cu bebe, cand mami se duce la munca - inevitabila, de altfel. Este cel mai greu sa gasesti echilibrul in situatia asta, intre ce ne dorim si ce poate fi facut. Eu as gandi asa : daca buni e la pensie pai.... sa se deplaseze ea mai mult, adica sa te ajute cat poate de mult. Of, vezi? de'asta spun ca echilibrul este dificil. Cred ca abia dupa mai multe incercari vom ajunge sa impacam si capra si varza.....
ionelamaria spune:
salut
Sunt iar singura cu piciul( pana pe seara) si cum el doarme, in loc sa fac si eu cate ceva ( gen pus rufe la spalat, facut papa pt amiaza... )ca doar 20 minute maxim prinde la ora asta apoi sa te tii... bantui pe net.
Miercuri seara Mihnea a dormit NU bine. Mama lor de dinti!!! Per la 3 noaptea am cedat si am pus supozitor ... a dormit ( cu treziri de papa) pana ieri la 10 . Noaptea trecuta a facut febra (37.8-38)... si icnea mititelul si de framanta de durere... Am rezisttat eu cat am rezistat... si iar supozitor... In cateva minute a adormit linistit ... Ma enerveaza ca i-am pus supozitor... Probabil ca trebuia sa mai rezist... sa pun doar comprese.... dar era obosit rupt... si se vaicarea ca o baba ramolita... de n-am rezistat. Nu mai apun ca aveam si sotul pe cap cu:''bai femeie, esti nebuna?! da-i ceva!!''
Vad ca e mare jale cu oboseala pe aici ( nu am reusit sa va ajung cu cititul) si deja apar semne ca ne doboara si cautam solutii... Bafta la gasit solutii bune si pentru mamici si pt bebici.
Revin, o zi fainuta!
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Dozz spune:
Neata!
Eu o iau spre parc. Ana refuza sa doarma, iar eu sunt cu ochii lipiti. Face un scandal, asa ca sper sa se calmeze afara. Se pare ca azi o sa ma plimb fara fetele cucuiete, nu-i nimic, ne vedem luni poate!
padi spune:
'neata!
Suplimentez si eu ! Cine mai doreste, cine mai pofteste!
Dankutza, ma bucur ca esti mai increzatoare.
Monis, si Iulian a dormit asa putin? Sau doar tu? Daca ai insomnii, oare nu ar merge ceva somnifer slab, pe baza de plante? Desi, cu alaptatul, nu prea cred... Tu nu reusesti sa dormi in timpul zilei?
La noi este vreme nasoala (frig si sta sa ploua). Asa ca azi stam in casa.
Adriana de Laura (08.12.2009)
ionelamaria spune:
alinus, bun revenit. Te asteptam mai des
Moniseu chiar m-am amuzat la faza cu pierdutul copilului. Eu mereu ma panichez ca uit unde l-am lasat prin casa... noroicul meuy ca acum raspunde cand il strig.... Nu mai spun ca, oricum nu-l gasesc unde l-am lasat decat daca doarme
dankutza, dupa evaluarea de la kineto te simt mai linistita. Pupici si tie si fetei si recuperare rapida!!!
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE