Vreau sa renunt la contractul care il am cu Verizon si sa imi au cartela pentru mobil ca noi nu vorbim pe mobil decat foarte rar.
Nu ma interesaza convorbiri internationale, doar locale.
Imi puteti recomanda ceva?
michelle
Nu-s in California ci in Michigan, eu am de cativa ani celularul la T-Mobile cu cartela *pay-as-you-go*. Au fost singurii la care am gasit atunci cartela "cat vorbesti atat platesti", pe la altii cartelele prepaid erau cu 1$ pe zi indiferent daca vorbesc sau nu si eu celularul il folosesc mai rar de atat, asa ca am luat asta ca mi-a convenit.
I♥pink
Am folosit si eu cartela de la T-mobile, dar mi s-a parut destul de scump tariful pe minut, iar creditul expira dupa o perioada. Pana la urma nu a fost foarte convenabil. Poate acum cu google voice, skype, etc exista o varianta prin ei? Nu stiu...
Stiu ca Walmart incearca sa se impuna in sectorul asta (cu preturi mici); poate o fi ceva la ei?
www.tracfone.com , eu am avut unul pe vremea cand nu foloseam celularul decat pentru urgente si am fost multumita de el.
Nu sunt din California (desi mult mi-ar place) dar sotul meu lucreaza in State. Si-a cumparat un mobil cu 29.95 si apoi cartela "pay as you go" parca 1,000 minute, expira intr-un an si a platit in jur de $200.