America (211)
Raspunsuri - Pagina 5
iulianm spune:
Eh, iti cere permisul de conducere si talonul de inregistrare, ca sa-ti verifice datele. Si-ti spune pt ce te-a oprit. Dupa care iti comunica hotarirea lui, de te iarta ori da amenda.
Eu ma enervez de fiecare data cind ma prinde, cu toate ca sunt perfect contienta ca am incalcat ceva si deci are dreptate. Dar ma enervez Noroc ca nu ma prind ei cit de des as merita.
virgi spune:
Permisul american nu este valabil peste tot. Stiu sigur asta, in korea n-ai voie sa conduci cu el nici macar o zi, ba mai mult toti americanii sunt obligati sa dea examen de permis din nou, spre deosebire de noi romanii, si care or mai fi, care am fost acceptati doar cu un vision test si o adresa de la ambasada romaniei, sa ne schimbe permisul.
Poti sa conduci doar cu permis international pentru cateva luni, apoi daca stai mai mult..iti trebuie permis de-al lor.
virgi spune:
Bun, si daca prin absurd ma opreste, ca incalc vreo regula, ce-i arat eu lui....permisul romanesc???? ca atat am...crezi c-o sa fie fericit ala? Nu de alta, dar duminica plecam la san antonio...si-s stresata. Sunt ceva ore de condus.
iulianm spune:
Da, permisul romanesc si-i spui de regula de care stii tu de un an. In cel mai rau caz capeti amenda.
Care ceva ore de condus, is numai vreo doua ore jumate. Vezi ca exista limita minima de circulat pe autostrada, daca scazi sub, iei amenda
virgi spune:
Mersi de incurajare. daca e doar amenda e ok! Eu stiam de 3-4 ore pana acolo( din auzite), s-ar putea sa ai dreptate, o sa bag pe GPS..
Fug sa-mi ridic copilul....astazi va fi ultima ei zi de gradi in america.
alintaroma spune:
In patru ani si indata jumate pe tarim american nu m-a oprit politia absolut niciodata Ca sa vedeti ce cuminte sunt . Are dreptate Iulia ca aici nu au voie sa te opreasca fara motiv, asa cum se intimpla prin alte parti, nu spui unde
Iar permisul romanesc nu l-am mai pastrat eu caci oricum era expirat! Cine naiba se tot duce la reinnoit permis in ro cind imi foloseste la absolut nimic ca eu acolo oricum nu mai am curaj sa conduc
Buflea era cazul sa mai vii cu ceva povesti haioase ca nu o mai comisei de mult [:)))].
BTW fetele din big apple cum supravietuirati furtunii de ieri ?? sper ca sunteti ok!
Buflea tu nu trebuie sa raspunzi ca de tine stim deja
PS eu miros ca un mare ardei copt ca am fost la ferma zilele trecute si am gasit ardei grasi asa ca in ro, si eu ca veverita nu m-am putut abtine si mi-am luat un sac Abia am prididit sa-i coc pe grill. Si am papat pe saturate ca o purcica!
corinadana spune:
Sunt minunati copti pe grill!!! si eu fac la fel ca si tine Vio, apoi am mustrari de constiinta si trec la Wii ...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
alintaroma spune:
Corina ... mustrari de constiinta ... cine, io? nici vorba ca m-au uns la suflet! Am luat rosii si galbeni-aurii sunt atit de carnosi! cum nu gasesti in nici un magazin. Sa mai zic ca pe tot sacul am dat $12 .
Saptamina viitoare mai iau unul si imi umplu congelatorul! V-am zis eu ca is mai rea ca veverita din Ice age
NewMami spune:
Hop si eu , dar mi-s atata de ocupata la munca ... plus Patrick a inceput kindergarten si e f.f.f obosit, continu 6 1/2 de activitati pe zi ... fara prea multa pauza, nu-i e prea usor. Seara adoarme si la ora 8 , cel mult 8:30 p.m. Intr-un fel e bine ca ajung si eu in pat seara la ore mai normale - adica 11 , dar altfel simt ca nu avem timp suficient impreuna .
E incantat de scoala, in prima zi mi-a sarit in brate dupa scoala si mi-a spua: I had the best day of my life !
A doua zi l-am intrebat cum a fost ... el him, e cam boring .. iar art and craft, iar desenam ... el credea ca e ceva mai serios ...
Acum parca am inceput sa vad ceva mai " inteligent " ca au facut .. n-au inceput decat de-o saptamana.
Am pus poze din prima zi, tare emotionant
http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2010-09-07/08:00:32
Ramona, Ana cum este si ea tot asa de obosita? Uneori pe la 7 seara la al meu ii pica ochii in gruita si ar sta numai in bratele mele. Cred ca are si o perioada de crestere si il sleieste si de ultimele puteri. te-am auzit de teme, cam ce primeste Anuta? noi deocamadata mai nimic, intr-o zi o hartie sa scriem numele copiilor din clasa - care si le aminteste, iar in alta zi o foaie unde sa scriem cat citim copilului si ce carti ... cam atata deocamdata.
Mai vroiam s ate intreb ceva ... daca retin eu bine minte anul trecut de Craciun el-ai luat la copii un glob pamantesc care explica despre tari, continente, etc. Patrick e tare interesat de glob, unde e fiecare tara, etc. si am gasit asa ceva: http://www.delta-education.com/productdetail.aspx?Collection=N&prodID=8524&menuID
e asemanator cu ce ai luat tu? orice sfat e bine venit
Alinatamora... ehe, pai daca stiam eu azi vara unde esti .. ma opream la voi in drum spre Michigan Adventure PArk ... dar las ca ne mai facem noi drum in zona. Daca mai citesc de ardei copti si zacusca ... te trezesti cu noi pe cap
Panteruto, sa-ti traisca "micuta" Isabella, sa va bucurati de cei doi copii frumosi pe care-i aveti. Acomodare rapida si numai bine.
Buflea, m-ai facut sa rad cu lacrimi azi .. mai sa zica colegii ca am innebunit. Dar nu ma mai puteam opri din ras ... sorry. Mi te si imaginam ce si cum. Esti . Mi-a fost dor de relatarea patanilor voastre.
By the way ... mai vrei in Mexic. Am gasit un site cu preturi si mai bune:DeltaVacations. com. Noi ne-am book-uit din Oct.31st to Nov. 8th .. La Iberostar Quetzal. Va asteptam cu drag.
Pana la urma am bagat vacanta cumva inainte de Thanksgiving si deadline-ul la proiectul meu ... caci altfel ne intindeam prea tarziu in December .. iar de Craciun vrem sa mergem la ski. Veneam de la 30C la - 20 nu prea dadaea bine la socoteala...
Va pe toate si apuc sa mai citesc din cand in cand seara ... doar ca nu apuc sa mai si scriu din pacate iar apoi uit tot ce-am vrut sa spun