America (211)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sapte ore este programul la noi. Mi se pare tare mult! Pina acum citiva ani cica aveau half-days, mie mi-ar fi convenit mai mult asa.
Este obosita seara, de cele mai multe ori la 8:30 este si adormita. Am pus-o in pat si la 7:30, pentru ca in vreo doua dimineti am trezit-o eu.
Are teme, dar nu multe. Sint usurele. Scrie cifre, apoi are de constatat din doua grupuri de mere (sa zicem) in care grup sint mai multe. Apoi ii arat eu trei mere si o intreb daca am nevoie de doua mere, sint destule acolo? Dar daca-mi trebuie patru mere, sint destule? Chestii de genul asta. Cred ca la scoala fac si mai multe, ca am vazut ca aduna usor pina la zece. Inteleg ca lucreaza destul de mult pe computer, plus cu "manipulatives", deci nu prea am ocazia sa vad hirtii cu "evidenta".
In rest scriu literele (mari, mici si cursive). Saptamina asta s-au ocupat mai mult de "m" si a avut si niste pagini simple de citit.
Temele nu dureaza mult, chestie de minute. Ea si este destul de rapida. Spre deosebire de Alex, s-a prins deja ca in felul asta ii ramine mai mult timp de joaca. El prefera sa pufaie, sa se vaite, apoi se mai uita pe pereti si mai face si cite un exercitiu. Au stiluri diferite.

Buflea, I rolled over pe aici imaginindu-mi cum te tot bagai pe sub tren dupa cite un pantof.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

Fetelor,
Un update - scrisesem luna trecuta sa va intreb de tratamente pt infertilitate in SUA. Eram programata sa fac un HSG, si ma enervasem ca nu mai veneau rusii, desi aveam crampe menstruale. De fapt, eram (si inca sunt) insarcinata! Sper ca la anul sa ma pot alatura voua la discutiile despre copilasi. Toate cele bune va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Salut!
Buflea ar trebui sa te apuci de scris
Pantera felicitari pentru bebelusa!
Am vazut mai demult ca ati dat ceva lincuri cu incaltaminte de copii la preturi avantajoase....poate isi face cineva mila si de mine sa le mai posteze o data
Eu mi-am dat learner's permit-ul iar acuma tebuie sa fac un curs de 5 ore pe care din pacate nu=l pot face decat peste o luna ca numai atunci soata are ziua libera sambata in rest pica duminica cand nu se fac cursuri.....apoi inca 3 saptamani ca sa-mi dau practicu daca l-oi putea da si pe asta ca iar trebuie sa existe o fereastra in programu sotului........misto nu?pana atunci vine iarna si nametii

Mihutza la Dari deocamdata ii place la Y plange cand o iau...sa vad ce o face marti cand are inot....nu-i prea place sa se ude pe fata..of of sper sa se ia si ea dupa ceilalti copii si sa se bage in apa:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Felicitari Chri!!! si sarcina usoara!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Felicitari Chri, sarcina usoara!

Chiar acum Amazon are reduceri foarte bune la incaltaminte pentru copii. Da, recunosc ca am comis-o iarasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Chri, felicitari si Doamne ajuta sa fie bine!

Buflea esti de coma cu pantofii!

Iube, multumesc de info cu Y!
Newmami succes si voua cu scoala!

Virgi si eu am inca permisul romanesc.. nici nu mai stiu unde e..

si dau de baut:

ne-am luat ieri o masinuca noua! Doamne ajuta sa nu avem parte de intamplari nefericite..
eu inca nu stiu ce sa zic de ea, imi place ca e noua, dar nu e my favorite brand si e lunga rau, dar are review-uri bune, cica e safe.. de platit platim cu vreo 20$ mai mult pe luna decat la aia veche, dar macar asta e noua, din 2010.. plus ca la cealalta trebuiau bagati niste bani ca trebuiau schimbate mai multe pe acolo.. chiar nu ma asteptam sa ajungem aseara cu masina noua acasa.. cand am vrut nu s-a putut, cand am fost asa intr-o doara, iete ca a mers ..

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Chri, felicitari!!!

Miha, sa o stapaniti sanatosi!!

Adriana mami de Isabelle Marie - nou nascut si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Mihutza bravo.Sa o stapaniti sanatosi.
Chri felicitari si sarcina usoara.
Ramona merci.....acuma ma bag:)
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumim de urari!

acum mai am o intrebare: e posibil ca intr-o luna sa creasca credit score-ul cu vreo 90-100 puncte?
ideea e ca am inchis un CC si se pare ca asta ni s-a intamplat.. dar eu nu am vazut foaia cu credit score-ul deci nu bag mana in foc de cresterea asta.. dar sunt curioasa daca e posibila chestia asta, mai ales cu asa o crestere..

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

New mami, foarte frumoase pozele ca de obicei!!! Patrick e un scump!!! Si imi plac outfit-urile lui!!!!

Chri, felicitari pentru sarcina!!! Sa fie una usoara si un bebe sanatos!!!!

Mihuta, sa o stapaniti sanatosi!!!! Andra ce spune de masina noua???

Alintaroma, vreau si eu ardei copti!!!! Azi avem si noi program de mici (Radu are reteta lui) si eu imi fac cartofi prajiti cu feta si usturoi!!! Ah....abia astept!!!!

Ramona, asa e!!! Eu si pt David as prefera orele din Ro...de la 8-12!!!!

Noi ne distram cu googleplex de care DAvid e fascinat

Mergi la inceput