America (211)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aidan bea Enfagrow pt 12-36 de luni si lapte de soia organic pt ca la laptele de vaca face alergie.

A baut si Similac dar o perioada scurta, mi s-a parut mai nasol ca Enfamilul, il constipa si consistenta era diferita.

Parca am vazut Earth's Best la target? poate ma insel...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sa va spun ce prostie am facut azi.

aveam examen la contabilitate, 8.20-10.20. Imi iau zi libera de la servici (de fapt jumatate de zi), dupa multe peripetii cu masina pt ca am ramas fara gas si nu aveam cardul la mine pt ca la examen nu ne lasa sa intram decat cu id-ul si creionul, am pus benzina de cinci dolari, ajung la 8.10 la sala respectiva, vad o mare de oameni in amfiteatru, imi zic hmmmm ciudat, oare asa de multi sunt cu litera B (ne-au impartit dupa prima litera a numelui), mai stau putin, profu' scria ceva pe tabla necunoascut mie, imi zic iar...mai oare eu am sarit capitolul asta?? dar parca erau si ceva desene (examenul se dadea in buildingul de la Engineering), pana la urma imi fac curaj si intreb, da examenul cand incepe (eram cam ametita pt ca nu imi bausem nici cafeaua). Toata lumea se uita la mine, ce examen? financial planning:))Profu vine si se uita pe foaia mea, mda numarul salii e bun, ce nu e in regula aici?? ORA!! era PM, examenul de la 8.20 la 10.20 PM, cine naiba a mai auzit de examen la ora asta?? eu nu. M-am ridicat cu coada intre picioare si am plecat.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Merci fetelor de raspunsuri.M-am uitat pe asigurare asa in mare si am vazut ca vaccinurile sunt acoperite,cabinetul e in retea poate ar trebui sa platesc vreo15 $ co-pay pentru vizita.O sa sune sotu la asigurare sa fim linistiti.
ce sa spun.......dupa cum vedeti is cam habarnista cu asigurarile de aici........pana acum nu am avut de-a face cu cabinetele medicale,habar nu am ce-i cu deductible ala......dar o sa ma informez:)cE stiu e ca e o asigurare ok pentru angajatii spitalului acopera si ceva dental.....
Is happy ca la Dari ii place la gradi,mi-a zis teachera ca se descurca...ea acuma invata engleza-are 4 ani.

Acuma alta intrebare........pentru fetele care fac paine in casa.....am un Sunbeam si azi am schimbat reteta si la 3 cups de faina alba am pus una de integrala......mai a iesit cam uratica si cam necrescuta.Oare de la integrala nu mi-a crescut ca de obicei cand puneam doar faina alba?
DAca intereseaza pe cineva..la old navy au reduceri....... azi e ultima zi pt baby.Eu is indragostita de oldnavy.
pusi

Diana si Daria-4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ma grabesc, ma grabesc ...
Unde este NewMami - soimul resorturilor mexicane ... suntem si noi la un pas de rezervare, din pacate in alta perioada decat a voastra ...eu a trebuit sa ma leg de Curcan Day si si asa barbatul are crampe ca cum o sa zboare el din Mexic la serviciu daca se intampla ceva ...

Stiu ca am mai intrebat, dar vreau sa fiu sigura - soacra-mea cetatean roman in vizita in America are nevoie de ceva viza la Mexicani. Am incercat sa caut pe net, n-am gasit nimic oficial, am incercat sa dau telefon la consulatul din Ny si, ca la mexicani, nu raspunde nimeni, nici macar un robot ...

Poate o pierd pe soacra-mea prin Mexic ca asta imi mai trebuie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Iube2001, faina integrala e mai "grea " sa zic asa decat cea alba. Fata de ce puneai daca era numai alba, se mai pune si apa si jumate de lingurita de drojdie, ca sa creasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Felicitari Adriana, ce noroc!

Nasol cu formula, bine ca noi am depasit fazele astea.

Miere, eu tot asa as fi mers.

Ai mei nu prea sint amatori de piine integrala, fac si eu cel mult in amestec. Poti sa pui mai multa drojdie, sa adaugi gluten. Eu o fac si putin mai dulce decit piinea alba, altfel are un gust mai aspru (ca nu stiu altfel cum sa-i spun). Chiar pufoasa n-o sa-ti iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Adriana, felicitari! Poti sa bagi fata deja pe lapte de vaca. Eu l-am bagat pe fi-miu la 11 luni si l-ai vazut ca e in viata Nu te lega de o saptamana in sus sau in jos, dc e o problema cu formula.

Miere, tare esti!! Eu am facut asa ceva cu avionul. Am printat itinerariul si era cu schimbare undeva. Pe prima pagina a itinerariului erau tot felul de chestii din alea introductive si eu m-am uitat pe a doua pagina sa vad cand pleaca avionul. Numai ca pe a doua pagina de fapt era plecarea din aeroportul unde schimbam. Asa ca m-am prezentat la aeroport cu vreo 2h dupa decolarea avionului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

buflea,

eu am gasit ceva cvasi oficial

http://mexico.visahq.com/requirements/Romania/resident-United_States/
pare un site legit, au #tel, adresa fixa, tot tacamul.

Edit

uite si aici informatii utile
http://mexico.usembassy.gov/eng/eacs_sheet.html

http://www.embamex.ro/rom/buletin_informativ_viza.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_23 spune:

Buflea,

Uite aici: http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=5468&idlnk=4&cat=5

Din ce arata acolo, nu are nevoie de viza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Ma grabesc, ma grabesc ...
Unde este NewMami - soimul resorturilor mexicane ... suntem si noi la un pas de rezervare, din pacate in alta perioada decat a voastra ...eu a trebuit sa ma leg de Curcan Day si si asa barbatul are crampe ca cum o sa zboare el din Mexic la serviciu daca se intampla ceva ...

Stiu ca am mai intrebat, dar vreau sa fiu sigura - soacra-mea cetatean roman in vizita in America are nevoie de ceva viza la Mexicani. Am incercat sa caut pe net, n-am gasit nimic oficial, am incercat sa dau telefon la consulatul din Ny si, ca la mexicani, nu raspunde nimeni, nici macar un robot ...

Poate o pierd pe soacra-mea prin Mexic ca asta imi mai trebuie ...

Buflea, si eu pe aici intre doua proiecte care de care mai mancatoare de resurce, iar sefu mai vrea sa ma trimita si 4 zile la un training. Plus saptamana de vacanta, iar inainte avem niste prieteni din Ro care vin pe la noi ... asa ca nu stiu zau cum o sa-mi mai manage timpul.
Romanilor nu le trebuie viza de Mexic, cel putinnu le trebuia acum 2 ani.
Imi pare rau ca nu ne-am potrivit cu perioada, tare fain ar fi fost sa ne cunoastem la o bauta pe plaja de pe Riviera lasand copii sa alerge in voia lor.
Ce resort ati ales?

Felicitari scolareilor nostri , wow care mai de care mai talentat. Eu cred ca noi romanii ne si dam interesul, ne ocupam de copii. Caci daca ai lasa numai cu ce fac la scoala ...
Sunt de-a dreptul impresionata de ce povestiti voi pe aici, de David (al Sanzianei) , de Bogdan (Ruji) , de Alex si Ana (ai Ramonei) , Eva (Oana) - wow pe ea mi-o aduc aminte inca de pe la 1 anisor cum stia toate literele - intotdeauna au fascinat-o. Bravo ei micutei si intr-adevar deseneaza frumos, in detaliu se vede ca-i place ceea ce face. Amazing cum fiecare are talentul lui, plus si minus, cum exceleaza in ceea ce le-a dat mama natura sa fie talentati.
imi prinde tare bine sa vad ce fac si alti copilais la scoala , cum se pune problema.

Eu sunt tare in cumpana cu scoala ... Patrick e deocamdata plictisit la scoala … tot asteapta ceva mai mult, tot ce fac acum, el stie si isi pierde interesul. Azi avem open house … sa vedem ce zice teacher ca nu e destul de challenge ptr. el. El déjà face adunari si citeste carticele simple, uneori cu ajutor dar citeste. Stie toate literele mari, mici, face probleme cu multimi, ce-I comun, ce-I diferit, la logica e mult peste nivel de kindergarden , iar la reading … oricum peste ce fac in clasa. Nu stim ce sa facem … ii mai dau la teacher o sansa dupa ce vorbim azi. Iar daca nu face ceva mai avansat cu cei care sunt., vom merge la Montessori school . Mai am un charter school in zona pe care o voi vizita. Sa vedem daca vor face o clasa mai avansata … …om trai si vom vedea. Oricum copilul mi-a spus ca se plictiseste si e normal din ce imi povesteste ca fac!
Altfel e bine, acum merge la soccer pana la sfarsitul lui octomber, au avut déjà primul meci unde a inscris 2 goluri. Ii place tare mult. Atata cat are soccer, merge la innot numai 1 /saptamana. Dupa ce se gata soccer-ul va merge again de 2 ori / saptamana caci anul asta va merge la doua competitii . peste iarna in weekend daca au clasa, s-ar putea sa-l dua la tenis, cand nu e de mers la ski.

Sanzi_ana pentru complimentele la adresa fiu-lui . David si Patrick se aseamana in foarte multe privinte din destainuirile tale iar cat am vazut din poze, David e tare fotogenic.

By the way ... am primit revistele alea de scholastics de unde poti comanda carti .. si cum o rasfoiesc eu acolo sa vad daca iau ceva ... era un pre- school project keeper sau asa ceva si mi-a sarit in ochi poza fiu-lui !!!
Ii spun la sot oare de ce ne omoram atata cu scoala buna, etc … ia uite fotomodel il facem si ne intra banii imediat in banca ….ne aranja de pensie I-am comandat set-ul de amorul artei ca era cu poza lui.

Am vrut sa mai scriu una alta daca to am intrat ... dar mi-a venit sefa.

carmen , nu-ti poti inchipui ce ma bcuur ca m-ai sunat. Parca ne cunoastem de-o viata

Mergi la inceput