America (211)
Raspunsuri - Pagina 15
adriana_m spune:
uta-ciun multumesc pt imformatiile cu laptele praf. Si al nostru este recalled. Nu-mi vine sa cred. Si acum ce e de facut? Tu mergi la dr cu bebe sa-i faca analiza sau scaun sau ce? Si am fost pe Emfamil pana acum ceva timp. Mai bine ramaneam pe ala. ufffff
Ramona multumesc de intrebare. Suntem bine. Robert clasa 1 si sunt ochii si urechi la tot ce se discuta despre scoli. Deocamdata suntem doar cu testele de spelling si alte cele. Picea mica merge de vreo 2 sapt si nu am nici o treaba. Si am castigat loteria si asteptam plicul al 2lea sa stim cand mergem la interviu. Deci tot raul a fost inspre bine pana la urma cu toate. Vreau sa revin si eu pe spark ca iar a inceput cantarul sa o ia razna.
Despre bill-uri nu prea stiu multe, doar ca si la noi vaccinele au fost gratis si 400$ mi se pare tare mult.
Irina ma bucur foarte mult pt Aidan ca a scapat cu bine de operatie si ca merge bine. Spor la recuperat kg si sanatate.
uta_ciun spune:
adriana, incep sa ma mai linistesc....cred totusi ca nu ma duc la doctor, doar am sa sun sa intreb pe ce alta formula sa trec....ii dadeam similac organic si as vrea sa continui cu o formula tot organica, dar earth;s best organic nu se vinde in magazine pe aici....nu stiu daca e OK sa o comand de pe amazon...
a mai incercat cineva earth;s best?
am mai citit ca "bugsurile" sunt larve de scarabeu si ca FDA nu considera ca exista riscuri imediate de sanatate...unii copii au avut stomach pain, diaree sau au refuzat mancarea, dar david cred ca a fost OK
adriana_m spune:
Asa e, am avut 3 cutii cu T20 si sunt recalled toate. Nici nu stiu ce sa fac. Ca noi sapt viitoare facem 1 an si ar trebui sa trecem pe lapte normal. Si ma oftic acum ca pt o sapt trebuie sa o trec pe alt lapte. Parca prea le sucesc si stiam ca nu-i prea bine sa tot schimbi marcile de lapte praf. Of ce ma enerveaza astia.
Miere (parca tu ai scris despre asta) vroiam sa-ti multumesc pt imformatia cu pampersii de pe amazon. Super oferta. Am luat pampers 176 de bucati cu 19.75$. Asa da. Si data viioare sper sa iau si mai ieftin ca ma abonez si la parenting si iau si de acolo cuponul. Asa ieftini nu am luat niciodata. Multumesc.
msl1 spune:
Nu pot sa cred ca exista lapte cu viermi in USA! am incercat sa-i dau similac organic la bebe dar nu vrea nici cum, similac advance am incercat o data mai cu forta si ia iesit o alergie urita, am renuntat,alte marci nici nu m-am straduit sa incerc (am incercat acu 4 ani si toate erau bleah bleah bleah)import humana din europa si canada , dar ma gindesc ca stia bebe de ce refuza...viermi in lapte praf bleah bleah bleah
uta_ciun spune:
dupa ce am comparat ingredientele si cantitatile din similar organic si earth's best organic cu cele din laptele matern, in tabelul http://www.naturesone.com/pdf/N1-LeadingDairyBrands.pdf#view=FitH,0
am ajuns la concluzia ca earth;s best este mai apropiat de laptele matern decat similac, asa ca am cumparat o cutie, deocamdata, de pe amazon
o diferenta in defavoarea earth's best este cantitatea de mangan; 15 miccrograme fata de 5 in similac (laptele matern 1 ); manganul este cunoscut neurotoxic, iar in cazul formulei pe baza de soia unde sunt ~ 25 micrograme, se crede ca poate duce la brain damage
cred ca 15 micrograme e OK, ca si enfamilul are tot atatea
in alta ordine de idei, tocmai am vazut ca parents choice ofera si ei o formula organica, nu stiam de ea, si se pare ca e practic identica cu similacul
http://www.parentschoiceformula.com/organic-baby-formula.aspx
poate nu trebuia sa ma grabesc cu earth's best ?