Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

AAAAA!!!! Uitai....florile din vis arata ca vei naste fetita!!!
Si mi s-a spus ca in sarcina nu mai sunt valabile interpretarile obisnuite...doar cand e vorba de flori si alte semne de fetita sau baiat.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

buna, sunt si eu o viitoare mamica de fetita, am DPN 02.02.2011
vreau sa te incurajez cu statul la pat, si eu am stat o luna NUMAI in pat, iar acum sunt bine
poti sa-mi zici motivul pt care trebuie sa stai in pat?
o zi buna
p.s. e prima data cand postez pe forum

Bine ai venit la bucuruze Lucia! sarcina usoara si bebitza sanatos!
Esti moderata pana scrii 10 mesaje, asa ca baga tare! Scrie-ne despre tine, daca stiic e ai in burtica, de ce ai stat tu in pat , de astea, ca sa scapi de cele 10 mesaje, apoi continuam in timp real.

Mirela vreau si eu baby expo? la romexpo sau poli? Tu cand mergi? Eu, in we, oricum.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori as merge azi
e la poli
sa vad cum il pacalesc pe Marius ca sa ma duca

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neata burticute. Eu iar am program de la 9 la 18.. Numai azi ca urmeaza 3 sapt de sch 2 si pe urma cred ca bag concediu ca nu se mai poate.

Multam' de cappuccino Dangabriela. Eu sunt treaza de la 7, dar nu intru dimineata inainte sa plec la munca.

Andri in perioada asta nu sunt visele tale ci ale bebelinei, incearca sa iti transmita ceva. Prietena mea cand era gravida a visat intr-o noapte 3 camioane de flori mov de liliac si ca voia sa fumeze(in perioada aia se lasase de fumat ca nu mai suporta fumul). Coincidenta a fost ca baietelul ei e nascut in aprilie cand infloreste liliacul

Mirela nu cred ca ajung azi la baby expo ca a trebuit sa vin la munca. asa ma schimba ei de pe un schimb pe altul. Cred ca o sa ajung maine cu al meu de manuta, nu vrea sa ma lase sa plec singura nicaieri.

Lori eu pana acum am fost numai la clinica privata, cred ca o sa am un soc imens cand o sa ajung la spital pt nastere.

Monika bafta luni la control. Apropo de hainutele de la Rodina iti zic sigur ca nu sunt scumpe, sunt ok ca pret(nu compar cu salariile), nu te astepta sa gasesti haine speciale pe gravide sub 50 ron. Acu vreo 3-4 ani isi cumparase o colega de facultate din Iasi o pereche de pantaloni si a dat 60 ron.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bunha dimineata burtici, ca de obicei eu ma trezesc cel mai tarziu dintre voi si va invit la ceiut

luciact eu stau la pat ca am sangerat si dr mia zis, ca sa desprins placenta ,nu sa desprins mult dar trebui sa stau la pat,si sa iau no spa si utrogestant maine ma duc la control sa vad cum este,asa ca tineti-mi pumni , ca am niste emotii

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mirela sa ne dai impresii atunci, preturi, oferte etc. Spor la shopping!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna la toate burticile ce sa zic,...multe de zis
la 8 saptamani spre 9, am sangerat.....a fost groaznic,m am speriat( anul trecut in iulie a pierdut o sarcina la 8 dsaptamani, care a inceput tot cu o sangerare)
m am dus repede la dr,...colul era inchis, pt prima data am auzit bataile inimioarei..ce emotionant, nu ma puteam opri din plans...cauza sangerarii era dezlipire de placenta...destul de mult, mi a dat 50% sanse sa tin sarcina, am ramas internata 3 zile cu tratament dupa aceea acasa, stat in pat si tratament in continuare
timp in care nu am facut absolut nimic in afara de mers la baie si dus.
mi au spus ca intr o saptamana ar trebui sa se opreasca sangerarea, sa fie din ce in ce mai putina, si mai inchisa la culoare
dar....din pacate a durat o luna sangerarea
m am dus la control dupa 2 saptamani,. speriata ca nu se oprise....facusem hematom, sangerarea era doar cand mergeam la baie dar ff inchisa la culoare, groazanic ce sa zic.....am continuat ca si acum de altfel cu tratament, fara efort, contact sexual, si foarte mult stat in pat
Abia la 17 saptamani cand am mers la dr era totul ok, in sfarsit!!!!multumesc lui Dzeu
acum am intrat in saptamana 21, dar sunt stresata si stau cu teama in continuare
sunt acasa, FFFFFFF PLICTISITA, mi a recomkandat sa nu mai merg la serviciu
cam asta e, pe scurt
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mirela sa ne dai impresii atunci, preturi, oferte etc. Spor la shopping!

sigur ca da

legat de rodina, m a mancat in dos ca pe cita si m am luat dupa al meu sot intelijent si am comandat marimea 52, ca vai domne sa nu te stranga, si merg cu nadragii n vine ca reparii

tre sa ma gandesc cum sa i aranjej acum, ca mi e ca raman in dosul gol pe strada

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici
bine ai venit luciact
nici eu nu prea am dormit azi noapte..cald...lumea inca face plaja..zici ca-mi fac in ciudadar e frumos ca ne putem plimba cat mai e vremea frumoasa
pup si sa aveti o zi buna

Angie+20

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neata la toata lumea
Sanatoase? Voioase?

15+

Mergi la inceput