mi-e teama sa nu aiba autism
Raspunsuri - Pagina 17
cilutza_84 spune:
salutare tuturor,
nu am mai scris de ceva vreme, nu pentru ca nu as fi avut ce sa va spun :)), doar ca nu voiam sa va asasinez cu cele cat de mici progrese ale lui luca. :) le facem, le facem, pe progrese. ceea ce ma bucura foarte mult este ca a inceput sa verbalizeze mai mult, deja are un repertoriu vast :) : mama, baba, gata, gaca, bapa, pa, lasa, sus, os, ieieie, cacacaca :))) s.a.m.d. la mancare nu mai sunt probleme. accepta ce e nou fara probleme, insa mai e ceva la care lucram intens acum: sa mestecam/rontaim :) ne jucam frumos cu mingea, de la unul la altul, cu masinile, ne plac mult baloanele de sapun, iar crizele de plans/ras isteric au mai disparut. e foarte atasat de muzica, a inceput sa miste degetele pe claviatura, nu mai foloseste doar un singur degetzel sau toata mana. are si o melodie preferata: imagine de la john lennon :) e cel mai scumpic ! :)
am renuntat la medicamente. nu stiu cat de bine sau rau e, dar stiu ca ce a luat o perioada nu i-a adus nimic bun...:(
va rog din suflet ceva, chiar daca deviez un pic de la subiect: daca stiti pe cineva care are nevoie de un babysitter, va implor sa ma anuntati. nu mai facem fata cu banii si consider ca atata vreme cat ma descurc de minune cu Luca, un copil dificil(ca sa nu spun mai mult, ca stiti)cred ca as putea sa am grija de un copil fara probleme negresit ! imi puteti scrie pe adresa ioana_ionescu_cildus@yahoo.com.
de asemenea mai uitati-va si pe blog-ul meu. am picturi noi. poate va plac si le cumparati :
http://cilsart.blogspot.com/
cele bune tuturor si sanatate multa !!!
cilutza_84 spune:
buna ziua tuturor,
o domnisoara foarte draguta, iubitoare de copii, de la "evenimentul zilei" a scris un articol despre povestea noastra.
iata-l aici:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/picteaza-pentru-a-si-trata-copilul-de-autism-930646.html
toate cele bune si astept un semn din partea celor care au mai scris aici :) mi-e dor :)...
rall spune:
cilutza, vreau eu lucrarile #5 si #26 din postul acesta. Sper sa nu fie date caci m-am indragostit de ele
Trimit adresa pe PM, cum facem?
cilutza_84 spune:
buna rall!
lucrarile 5 si 26 nu sunt date. imi poti scrie pe adresa ioana_ionescu_cildus@yahoo.com? e mai sigur asa decat cu PM. sa stabilim cum facem sa ti le inmanez :) tu locuiesti in bucuresti?
astept un semn pe e-mail !!!!
toate cele bune !