mi-e teama sa nu aiba autism

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

da de unde sybille eu tocmai terminai de descarcat sufletul + jumate de ora de bocit la forumul umanitar http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576&whichpage=16
as vrea sa fiu tare si puternica, increzatoare pentru robi da nu-mi iese in fiecare zi
te pupam cu drag

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cilutza_84 spune:

salutare din nou,

revin cu informatii :)
pinkutz face progrese datorita terapiei. e adevarat ca daca v-as da detalii si v-as spune ce inseamna exact "progrese", v-ati prapadi de ras sau de plans....insa eu fac respiratii yoghine, nu la propriu:)), ca sa imi pastrez optimismul. astazi l-am vazut cu ochii mei cum potrivea doua obiecte de acelasi fel si cum manca miere, piure de carofi si alte alimente pe care nu le-a mancat niciodata in viata lui. l-am vazut cu ochii mei cum statea cuminte pe scaun si asculta de terapeuta lui. nu-mi venea sa cred. pinkutz nu a facut niciodata nimic normal, ca sa ma exprim asa. mi se rupe sufletul cand il vad, pentru ca uneori nu are rabdare pana la capat cu misiunea pe care o are de indeplinit si se enerveaza si plange, dar asta e. e greu la inceput. trebuie doar sa am rabdare si sa-mi gasesc resurse de putere launtrica. sunt convinsa ca terapia asta e singura solutie ca sa-si revina. terapeuta lui e o fata extraordinara, care are har si pune suflet in ceea ce face, avem mare noroc din punctaul asta de vedere. deci sunt si lucruri pozitive.
doamne ajuta sa fie bine !!!

uitati-va si pe blog-ul meu, poate va place ceva si vreti sa cumparati :)
http://cilsart.blogspot.com/2010/11/geometries.html

cele bune tuturor! va tin la curent cu ce se va mai intampla.

Mergi la inceput

cilutza sunt mari progresele lui pinkutz mai ales ca ati inceput terapia de putin timp. ce terapie faceti voi? aba? cate ore pe zi?
pup lui pinkutz

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

hello pisellino,

da, pinkutz face terapie ABA, 5 ore pe zi. de dimineata de la 10 pana la ora 15.00. vineri si sambata nu face, e liber si el ca tot omu' :))
ii fac de 4 zile si injectii cu cerebrolisyn. nu e dureros si toti parintii cu care am vorbit, care au facut copiilor lor mi-au spus ca ajuta foarte mult !!!
doctorita lui pinkutz mi-a prescris o "schema" care consta in: 10 zile cerebrolisyn, 10 zile vitabina B complex si 10 zile tonotil. sper sa il ajute !!!
sa nu uit: el zice mereu "ghi, ghi, ghiiiiaaaaam". azi a spus "chitz, chitz" :))) i-a cantat terapeuta niste cantecele si a zis si el "chitz, chitz"...
cele bune, pisellino!

Mergi la inceput

este la noi in ro b complex? imi dai detalii te rog? multumesc

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

pisellino,

eu deocamdata nu i-am cumparat b complex, pentru ca mai are 5 zile de cerebrolisyn. si nu m-am grabit. e adevarat ca la farmacia de unde am luat cerebrolisyn si tonotil mi-au spus ca nu au b complex. si am intrebat daca nu se gaseste in general sau nu au ei... farmacista zicea ca nu se gaseste mereu, dar ca pot gasi...
nu am vrut sa ma ingrijorez. sper sa nu am probleme si sa nu gasesc...

http://cilsart.blogspot.com/2010/10/no-name.html
http://cilsart.blogspot.com/2010_11_01_archive.html

Mergi la inceput

cilutza eu nu am gasit aici si de-asta am intrebat daca se gaseste in ro, daca este in farmacii ii spun mamei mele sa-mi trimita. scrie-mi si mie te rog cand le cumperi.pup lui pinkutz

POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ciluta .
Sa stii ca ma gandesc la Pinkutz . Sa te tii tare si sa nu cedezi.
Sa stii ca si medicatia are rolul ei. Si Razvan al meu a primit cele mentionate de tine, inclusiv B Complex, si i-a mers bine. Pot sa incerc sa-ti caut aici si sa-ti trimit prin posta, daca doresti.
Va dorim numai bine si multe succese!

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

asteryaro,

multumesc mult pentru gandurile bune. cele bune si imbratisari sincere si voua! daca nu gasesc b complex in bucuresti, iti scriu, si poate reusesti sa imi trimiti. deocamdata am intrebat la o singura farmacie. mai am de incercat ! :)sper ca si lui pinkutz sa ii faca bine acest tratament medicamentos, sper din inima !!!!

pisellino,

daca voi gasi medicamentul iti scriu...eu sper sa gasesc, dupa cum ti-am zis farmacista aceea nu dadea semne ca ar lipsi cu desavarsire acest medicament.
cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Cilutza ,
n-am sa uit niciodata cat de mandra anuntam pe forum ca fii-miu are un "bagaj" lingvistic de 10 cuvinte!!! Se intampla fix in urma cu 2 ani.... ce trece vremea...
Va doresc din tot sufletul sa aveti multe realizari in urma terapiei.
Te rog, activeaza-ti PM.

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput