Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b, April!(575)
Raspunsuri - Pagina 6
deeva73 spune:
lia nu fi suparata, se poate si mai rau... mie mi-o scazut salariul cu 50%.
alina pai sa pregatim motatele si pentru tine... se pare ca mai avem o burtoasa.
didi io maine merg la Polisano la dr. Ispasoiiu pentru prima consultatie. In rest ce-am mai facut?... Am zugravit in hol acum bag smotru.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
didi32 spune:
A, Deeva, deci tineam eu minte ceva de data 16, da' nu eram sigura. Multa, multa bafta! Sa faci lista cu intrebari cu tot ce vrei sa stii. Oricum e ff dragut si-ti povesteste calm toata procedura. Doamne da sa fie bine! Deci il asteptati pe bebe cu renovari
in devenire
Katy82 spune:
Alina imi pare rau ca ti--au iesit chistulete. Poate vine bb, tin pumnii.
fetele!
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !
AlinaBu spune:
Pai nu stiu sigur cand aflu asta e problema a zis sa astept minim 2 saptamani si sa imi fac un test pana atunci sa incep tratamnetul ca am uter infantil si e riscul mare
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:
katy sunt mai linistita acum. Primul medic care ma trimite la analize fortat obligat, cu vrute cu nevrute . Oricum parca mi-a mai dat o speranta
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Katy82 spune:
Alina si eu am uter infantil.Mama lui de uter.
sa devin !
neliaCris spune:
buna!
Deci avem 2 gravidutze???Felicitari!!!
Eu nu am mai intrat din varii motive,si in plus o mica mare de...sie,sa nu rostesc cuvantul tot.
Sunt fr singura, deja rutina incepe sa ma inebuneasca,copilul meu vrea mereu pe afara, nu reusesc nici sa fac curat...unghii,etc,sex,baie,parca programul meu de 24 de ore nu imi ajunge sa dac nimic altceva,...mancare care cica nu are gust..curatenie pe jumate ,revin cu ganduri mai bune
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
Katy82 spune:
Din cate am citit uterul isi modifica dimensiunile, deci nu e o problema in a avea copiii, doar ca tb sustinere.
sa devin !
ancadragoman spune:
MA MAI PRIMITI?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ramo_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris buna! Deci avem 2 gravidutze???Felicitari!!! Eu nu am mai intrat din varii motive,si in plus o mica mare de...sie,sa nu rostesc cuvantul tot. Sunt fr singura, deja rutina incepe sa ma inebuneasca,copilul meu vrea mereu pe afara, nu reusesc nici sa fac curat...unghii,etc,sex,baie,parca programul meu de 24 de ore nu imi ajunge sa dac nimic altceva,...mancare care cica nu are gust..curatenie pe jumate ,revin cu ganduri mai bune Mami Cornelia,Tati Daniel Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
cam asta ne asteapta si pe noi