Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b, April!(575)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Din cate am citit uterul isi modifica dimensiunile, deci nu e o problema in a avea copiii, doar ca tb sustinere.

http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !
'

mi-a dat ultrogestan nu e de sustinere?

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Buna, fetelor!
In sfarsit am ajuns acasa. Multumesc inca o data pentru felicitari si mai ales ca m-ati adaugat la titlu. E asa frumos
Bebelu, ai fost o nasica superba . Multumesc mult pentru explicatiile cu beta. Ai avut dreptate.
Am fost la doctora astazi (stiu, sunt ), dar bineinteles ca nu s-a vazut nimic....a facut doar un control de rutina la care totul era normal. Mi-am facut programare vinerea viitoare. Abia astept Sper sa am rabdare pana atunci.
Anda , imi pare rau pentru rezultat, dar este bine ca poate fi tratata...macar acum stii ce ai si o sa stai linistita ca va fi bine data viitoare.
bibitica, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa vina bebe cat mai curand!
Katy , chiar eram curioasa de tine, pentru ca aveam aceeasi zi 28. Imi pare rau ca au venit uratii, dar o sa fie bine luna viitoare. Trebuie sa fie bine, ca doar suntem aspirante optimiste!
cos_minutza, tu ti-ai monitorizat ovulatia? Cu cateva luni inainte sa raman am fost si eu (eu am dat 150 pe 3 sedinte, la un cabinet particular) si atunci am descoperit ca ovulez in ziua 14 la un ciclu de 24-25....tin pumnii sa fie totul bine!
Alina, eu zic ca ai venit si cu vesti bune de la eco! Nu faci si tu un beta-hcg, ca sa aflii? Eu sper sa te luam cu noi!!!! De fapt sa va luam pe toate! Poate avem noroc ca bebelu. Ea chiar a luat multe fete cu ea la odisee.
Oau, cat m-am lungit....Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

ba da

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Am vazut ca voi vb de renuntatul la cafea.
Eu am auzit ca nu face rau o ceasca mica pe zi...plus ca nu as putea fara cafea. Sunt cam daca nu beau
Cand am fost astazi la control aveam tensiunea 9,5 cu 5,5...asta dupa o ceasca de cafea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Proaspetele gravidute, Ramosi April, tot amenintati ca luati pe toata lumea la odisee, da odiseea cand o deschideti ca eu tot pandesc si nimic
Hai deschideti-o ca poate daca vedem poarta ne aruncam si noi

Mergi la inceput

april nu fac acum am 2 teste negative , nici macar slab pozitive. Fac peste 2 saptamani inca 1 test cum mi-a recomandat doctorul si apoi daca iese slab pozitiv fac si bhcg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

april, cafeaua nu prea ridica tensiunea...sursa: eu ca am o mareeee experienta cu cardiologii...
anca- te primim

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

april te rog sa ma scuzi daca am uitat sa te felicit. Oricum: felicitari si sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos
apropo: tu ai n inceput sa iei acid folic? eu nu. si cam cate saptamani ai? eu am 5
la toate.
inca ceva: merg la medic cam peste 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

eu nu am indraznit sa deschid inca odiseea. April, nici tu?

Mergi la inceput

as deschide`o eu dar nu sunt

Mergi la inceput