Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b, April!(575)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

cominuta, ai dreptate, se pare ce FF nu inregistreaza ovulatie decat daca cresterea temp depaseste temperaturile puse mai inainte - cam confuza exprimarea mea
se pare ca se poate ovula si in conditii ca ale tale, dar FF nu inregistreaza, gasisem pe forum, dar am inchis pagina si nu mai gasesc...cica pt asta exista Override...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

cosmi si io zic ca cel mai bine mergi in ungaria stii o treaba sigur de acolo nu pleci fara sa stii exact care este problema si la cine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

COsmi pai dc dupa atata timp, ea inca nu te cunoaste, trebuie schimbata..degeabae draguta dc de fiecare data trebuie sa ii explici ce si cum...
mergi la unguri si vezi ce si cum

Alina bafta la eco

am terminat si gogosile
dc mai rezist sa fac si cartofii la cuptor cu branza, oua, busuioc si smantana sunt tare

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

bebelu vreau si io reteta pentru:cartofii la cuptor cu branza, oua, busuioc si smantana

Mergi la inceput

cureti cartoii, ii dai rondele
pui in tava un strat, deasupra razi branza, pui bucuioc...
iar cartofi, iar branza ....poti sa pui ce vrei tu
la final pui un ou batut..
se face ca o budinca asa..
bagi la cuptor pana se fac cartofii..cam 30 min..
si cand servesti pui si niste smantana desupra cu verdeata..

poti sa ii pui si alte condimente
eu as pune niste menta..dar nu mai am...
e super bun

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

aaaaaaaaa si inainte sa pui cartofii in tava, o ungi cu niste unt sau margarina sa nu se prinda..
iar oul il pui dupa ce se fac cartofii..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Aloooooooo, unele dintre noi stam si salivam pe birou!!! Ralu, imi spui si mie de unde iau acu' cartofi d-aia? Trimite si la je o portieeeee Si de gogosi normal

in devenire

Mergi la inceput

DIDI hai la mine sa papi k sunt fierbinti toate

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Aoleo Ralu ma omori, mi-e o foame de mor!

in devenire

Mergi la inceput

bebelu mersi de reteta ......dupa ce m-am indopat de biscuiti cu graham

Mergi la inceput