Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b, April!(575)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Am tras chiulul cateva zile si cand am intrat ce sa vezi 2 gravi, uraaaaaaaaaaa, super, in sfarsit s-a spart gheata. La mine Z1. M-am cam obisnuit cu ideea, asta e, n-a fost sa fie nici luna asta. Mi-a intarziat o zi, probabil din cauza duphastonului. Ma iertati fetele ca nu am mai citit din urma, dar am cam mult de lucru zilele astea. pe toate si daca tot a venit barza pe la aspirante, va doresc sa o prindeti toate!

http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Katy si sa nu fi suparata pt Z1, asta e, tb sa mergem inainte. Acum ca s-a spart gheata prindem si noi mai mult curaj

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

M-am luat cu vorba si am uitat sa felicit noile . Felicitari Ramo, felicitari April! Sa va dea Dumnezeu sarcina usoara si bebelusi sanatosi!
Si putina galerie ca barza sa se indure sa mai lase si alti bebei pe la noi
toate fetele!

http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Didi, niste dragute fetele de la trombofilie. Am primit adresa si o sa trimit cand vin analizele complete plus un mic istoric(sarcini pierdute) si sper sa primesc o schema de tratament.

Off, poate mi se termina si mie ghinioanele astea odata

Lorena, unde esti?Eu zic sa-ti faci si tu analizele astea de trombofilie. Eu ma simt bine si am un aspect sanatos zic eu, dar uite balaurii cum au iesit la analize...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Katy

Anda imi pare rau k ai descoperit balaurii aia.
offf...bine k ai depistat de acu si se repara.

haideti la o ciorbita de legume

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

vreau si euuuuuuuuuu trimite-mi prin posta macar o lingurita

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Bebelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Bibitica
te asteptam sa treci pe la noi ca ne-ai uitat
multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Didi nu am mai fost la medicul care vine din Ungaria,ca nu prea mi-a fost de folos,am fost la doc de aici,ce m-a enervat cel mai tare e ca umblu de vreo 2 ani la ea si nu ma tine minteIn schimb e super dragutza si vb frumos insa M-am documentat un pic si cred ca nu o sa iau Duphastonul pt ca in caz ca ovulez mai tarziu o sa mi-o inhibe.Cu Menopurul sunt in ceatza,mi se pare absurd sa dau atatia bani pe stimulare si nici macar spermograma sotzului nu a cerut-o sau verificare de trompe,Chiar am vorbit cu sotzul dimineatza si cred ca vom lua drumul Ungariei,ni s-a recomandat un medic din Debrecen
Gaby nu stiu de ce nu arata,poate nu am ovulat totusi,cel putin medicul nu a vazutIntr-adevar a scazut destul demult TB prin z11Acum cum o vrea D-zeu!
Anda imi pare rau ca au iesit balauri,dar macar stii cauza si poti trata
Katy imi pare rau de z1
April felicitari inca odata,de data asta oficial
Bebelu vreau si eu ciorbitza
Paula ar fi bine sa faci analizele hormonale,ca diagnosticul de ovare polichistice nu se pune doar pe baza ecografiei,trebuie aflat si din ce cauza apar.Din pacate AC-ul curata pe moment ovarele insa nu garateaza ca nu vor reaparea

Haideti ca am facut o placinta

Va pupacesc pe toate fara exceptii!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Fetelor am plecat la eco . Sper sa fie bine

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput